SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2005, 06:03 AM
Grasshopper Grasshopper is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 314
Strange MVP client/server issue

I'm having difficulty getting my MVP to operate properly. When I start the MVP, it says "Contacting Servers" but never successfully contacts my server.

Attempting to troubleshoot this issue, I started the Sage Client instance that's running in my system tray (to drive the MVP). I can see all of my recordings and access the program guide, but oddly, no video or audio ever actually plays. I don't know if this is working as designed or if it's a problem with my install. Any suggestions or insight?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2005, 06:50 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Your MVP is not connecting. Check you network connection. Make sure you have DHCP enabled and your MVP gets an IP address. Make sure your firewall isn't blocking anything. It should contact and then connect to server and you should see the Sage UI on the MVP.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2005, 12:06 PM
Grasshopper Grasshopper is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 314
Well, I'm not sure how, but it's working now. Thanks for the reply.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2005, 08:00 PM
akenis akenis is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Charleston, SC
Posts: 135
You can go through the menus on the sagetv client instance (running on the server) but the video and audio don't display on the server. That's normal. I guess the video is redirected to the MVP. Actually makes for a pretty good remote control either across the lan and/or remote desktop from the internet because the video doesn't get in the way.
__________________
Sage server in service mode..2 MVPs both w/ MCE
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.