SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-05-2009, 12:57 PM
Microbus613 Microbus613 is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal
Posts: 7
Sage TV Freeze with Windows7 - PVR-150

I was able to install my PVR on my computer, was removed from an old P4 computer, now into a Double-Quad 2.4Ghz with 8gb of memory.

My understanding was that it should have work much better than on a P4.

I am using the hauppage driver found on CD V 4.6 and using SageTV v 6.6.2
Not installed any of my clients has I cannot make this works.

Playback seems fine, but the tuner frezze up sometimes (most of the times), eventually I get a fine tune for a while. Also noticed that my mouse will also freeze for a second of 2 while Sage TV is working as a Tuner.

I would appreciate any help.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-05-2009, 01:26 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,861
PVR 150's Do Not work very well with 4 gig of memory and up. It is documented all over this forum.

http://forums.sagetv.com/forums/show...904#post377904
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-05-2009, 01:37 PM
Microbus613 Microbus613 is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal
Posts: 7
So I should get another PVR?

Which one should be ok?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-05-2009, 04:04 PM
Microbus613 Microbus613 is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal
Posts: 7
So I got a new HVR 1600.

Now everything works fine.

I'll put the 150 in an older computer.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Solution: Sage / HD-PVR lock up/freeze when I turn the TV on / change source. bastian74 Hardware Support 0 01-30-2009 06:41 PM
PVR-150 Issues (Don't think it's sage). FidgetyRat Hardware Support 7 12-20-2006 08:30 AM
Instability with Sage 5.0.4, PVR-150, XP dkk SageTV Software 0 10-28-2006 11:56 AM
PVR-150 remote and Sage TV xjas Hardware Support 4 09-15-2005 05:18 PM
Sage 2.1 Freeze with second PVR card connected extreme.paradox SageTV Software 7 01-10-2005 11:08 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.