SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #141  
Old 02-08-2022, 07:45 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by boukmandutty View Post
What kind of corrupted data? Do you mean like wrong dates and such? Does doing it directly in this way adjust quickly to channel lineup changes? Like say, if the user was to disable a channel or add a new one?
On my Window machine I kept losing channels .... Sometimes only the OTA had the guide.... I prefer it getting directly from channels DVR ... Just have an update of the EPG scheduled every 3 hours no longer have to generate the file then update.

The generated file for some reason sometimes was corrupted.... maybe it got generated during an update and was only getting partial data.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 02-08-2022 at 07:53 PM.
Reply With Quote
  #142  
Old 02-08-2022, 08:08 PM
hvymetal hvymetal is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 144
Code:
xmltv.files=http://10.0.0.2:8089/devices/ANY/guide/xmltv?duration=1209600
Can not believe you using the URL directly. I added that feature but was having some issuse with it so I never put it in the release notes. Good to know it is working.
Reply With Quote
  #143  
Old 02-08-2022, 09:26 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by hvymetal View Post
Code:
xmltv.files=http://10.0.0.2:8089/devices/ANY/guide/xmltv?duration=1209600
Can not believe you using the URL directly. I added that feature but was having some issuse with it so I never put it in the release notes. Good to know it is working.
You did an outstanding job ... works like a charm.

Code:
xmltv.files=http://10.0.0.2:8089/devices/ANY/guide/xmltv?duration=1209600
08-02-2022 18:46:53,284 Parseing http://10.0.0.2:8089/devices/ANY/guide/xmltv?duration=1209600
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 02-08-2022 at 09:56 PM.
Reply With Quote
  #144  
Old 03-12-2022, 02:16 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 345
I would like to try using ChannelsDVR to update the guide as nyplayer outlines, but need some help (this is on Windows 10).

I guess my first question is whether this can be added as a regular plugin rather than what seems to be a manual plugin install from the 'Updated XMLTV' thread snip below:

Code:
1. Stop SageTV Server
2. Rename on add/modify/ xmltv_EXAMPLE.properties examples
3. Copy all files and folder contents(not folder) of folder SAGETV_SERVER_ROOT to SageTV folder. Only Jar and *.properties are required if not compiling required
4. Add the following line in Sage.properties epg/epg_import_plugin=xmltv.XMLTVImportPlugin
5. Start SageTV Server
6. Monitor in server folder xmltv.log, sagetv_0.txt,Sage.properties. If epg/epg_import_plugin=xmltv.XMLTVImportPlugin is removed from Sage.properties something is installed not correctly
7. In SageTV guide setup use XMLTV with zipcode 00000. If ask for license use TRIAL
I'm guessing that step 2 above has to be done in either case, but that's where I get lost.
Quote:
2. Rename on add/modify/ xmltv_EXAMPLE.properties examples
So I assume the first step would be to edit that file and delete the sources I don't want.
Code:
configurations=xmltv_XTEVE.properties,xmltv_ANT_60177.properties,xmltv_boukmandutty.properties,xmltv_nyplayer.properties
and I'd end up with a file named 'xmltv_EXAMPLES.properties' that contains just
Code:
xmltv_nyplayer.properties
which would in turn contain:

Code:
provider.name=nyplayer
provider.id=300
xmltv.files=/unraid/appdata/xmltvdata/nyplayer_epgdata.xml
xmltv.channel.display-name.ShortNameIndex=2
xmltv.channel.display-name.LongNameIndex=1
xmltv.channel.NumberTag=lcn
xmltv.channel.NumberTagIndex=1
xmltv.channel.IconDownload=true
title.add.year=true
log.show=false
log.channel=false
log.configuration=false
log.defaults=false
Here is what nyplayer shows as his xmltv.properties file in an earlier post:

Code:
configurations=xmltv.properties
provider.name=nyplayer
provider.id=300
xmltv.files=http://10.0.0.2:8089/devices/ANY/guide/xmltv?duration=1209600
xmltv.channel.display-name.ShortNameIndex=2
xmltv.channel.display-name.LongNameIndex=1
xmltv.channel.NumberTag=lcn
xmltv.channel.NumberTagIndex=1
xmltv.channel.IconDownload=true
title.add.year=false
episode.name.add.episode.number=false
Does step 2 above really mean that you want to end up with a file named 'xmltv.properties' for the plugin to use and for my case looks like nyplayer's file above?

I understand that the ChannelsDVR guide only grabs 3 hours of data, so this code is used in W64:

Windows 64
Code:
curl http://127.0.0.1:8089/devices/ANY/guide/xmltv?duration=1209600 -o C:\Program Files\SageTV\SageTV\epgdata.xml
curl http://sage:frey@127.0.0.1:8080/sage/GlobalCommand?command=ForceEpgUpdate
So if I skip Step 2 at the top and just add nyplayer's xmltv.properties file, then create a curl command file and run it as a scheduled task am I there?
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #145  
Old 03-12-2022, 04:14 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Yes you need a file name xmltv.properties in the sagetv directory ...

With my contents if using channelsdvr.. Your channels IP might be different. The rest you can just copy over the jar.


Code:
onfigurations=xmltv.properties
provider.name=channelsdvr
provider.id=300
xmltv.files=http://10.0.0.2:8089/devices/ANY/guide/xmltv?duration=1209600
xmltv.channel.display-name.ShortNameIndex=2
xmltv.channel.display-name.LongNameIndex=1
xmltv.channel.NumberTag=lcn
xmltv.channel.NumberTagIndex=1
xmltv.channel.IconDownload=true
title.add.year=false
episode.name.add.episode.number=false
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 03-12-2022 at 04:16 PM.
Reply With Quote
  #146  
Old 03-23-2022, 02:47 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 345
I'm using the Channels TVE, OpenDCT, Sage, Comskip, and the Firestick 4K to tune, record and play Sage recordings. Occasionally I am recording two programs at once via my 24mbs ISP connection.

Every other day or so I see a recording that has a 2-3 minute delay at the beginning, and often those recordings have seeking issues - they respond to any seek command by jumping back to the end of the delay/beginning of the actual recording. I record them on ChannelsDVR as well, and those same recording seek and play just fine.

Suggestions on where to look?
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #147  
Old 03-23-2022, 07:21 PM
boukmandutty boukmandutty is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Norman OK
Posts: 189
Have that problem sometimes myself. It has diminished over time though, to the point where I hardly see it.

I could never narrow down the cause. I came to the conclusion (Of course I might be wrong!) that it might be linked to opendct since, as you point out, Channels DVR tunes and records those instances flawlessly.

I have tried pre tuning commands but they dont seem to help. Neither does using streamlink instead of directly using ffmpeg. Eventually I decided to wait for opendct to be updated.

Anyway, like I said, I havent seen the error in quite a bit. Have you updated to the latest beta of channels dvr? I am wondering if that might have helped me to reduce it.
Reply With Quote
  #148  
Old 03-23-2022, 08:49 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 345
Quote:
Originally Posted by boukmandutty View Post
Have that problem sometimes myself. It has diminished over time though, to the point where I hardly see it.

Anyway, like I said, I havent seen the error in quite a bit. Have you updated to the latest beta of channels dvr? I am wondering if that might have helped me to reduce it.
I've updated it a few times over the past month or so, but I'l do it again and see if that makes a difference. That short non-record at the beginning of a recording seems to be the trigger.
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #149  
Old 03-23-2022, 08:52 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 345
Quote:
Originally Posted by boukmandutty View Post
Have that problem sometimes myself. It has diminished over time though, to the point where I hardly see it.

Anyway, like I said, I havent seen the error in quite a bit. Have you updated to the latest beta of channels dvr? I am wondering if that might have helped me to reduce it.
I've updated it a few times over the past month or so, but updated again at your suggestion. Went from 2022.03.23.0209 to ..... 0255. Hopefully that improves things. Thanks!
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #150  
Old 03-24-2022, 11:59 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by boukmandutty View Post
Have that problem sometimes myself. It has diminished over time though, to the point where I hardly see it.

I could never narrow down the cause. I came to the conclusion (Of course I might be wrong!) that it might be linked to opendct since, as you point out, Channels DVR tunes and records those instances flawlessly.

I have tried pre tuning commands but they dont seem to help. Neither does using streamlink instead of directly using ffmpeg. Eventually I decided to wait for opendct to be updated.

Anyway, like I said, I havent seen the error in quite a bit. Have you updated to the latest beta of channels dvr? I am wondering if that might have helped me to reduce it.

I have my OPENDCT to send the RAW stream ....
"opendct.consumer.RawSageTVConsumerImpl" on all my tuners Including TVE and have not had a failed recording since the change or tuning failure.


Channels DVR already does a good job of cleaning the stream
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 03-24-2022 at 12:13 PM.
Reply With Quote
  #151  
Old 03-24-2022, 12:31 PM
boukmandutty boukmandutty is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Norman OK
Posts: 189
Will definitely try that. I haven't messed around with the setup for the longest while now. Aside from the error at the beginning of the occasional recording as described it has been super stable... Well that and power outages. I need to get a UPS battery for the server for the coming tornado season.

Last edited by boukmandutty; 03-24-2022 at 12:34 PM.
Reply With Quote
  #152  
Old 03-24-2022, 12:44 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by boukmandutty View Post
Will definitely try that. I haven't messed around with the setup for the longest while now. Aside from the error at the beginning of the occasional recording as described it has been super stable... Well that and power outages. I need to get a UPS battery for the server for the coming tornado season.
If using linux/docker you have to change the consumer in every tuner ... on windows you only have to change the dynamic consumer.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #153  
Old 03-24-2022, 12:54 PM
boukmandutty boukmandutty is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Norman OK
Posts: 189
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
If using linux/docker you have to change the consumer in every tuner ... on windows you only have to change the dynamic consumer.
I am on linux and checked to see that I actually still had everything set to dynamic, like so...

Quote:
consumer=opendct.consumer.DynamicConsumerImpl
Reply With Quote
  #154  
Old 03-24-2022, 01:13 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by boukmandutty View Post
I am on linux and checked to see that I actually still had everything set to dynamic, like so...
One thing you will no longer see the spinning wheel while SageTV is tuning using Raw... You will see a blank screen Instead then the show.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #155  
Old 03-24-2022, 01:21 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 345
Oh, I think I get it... If Channels is producing a clean recording but then sends it to Sage via
Code:
"consumer.dynamic.default=opendct.consumer.FFmpegTransSageTVConsumerImpl"
(whatever that does - it must transcode for Sage using FFmpeg?)
and we get errors when playing back on Sage, then it makes sense to just send the raw product from Channels to Sage via
Code:
"consumer.dynamic.default=opendct.consumer.RawSageTVConsumerImpl".
So Channels does for us what "FFmpegTransSageTVConsumerImpl" was supposed to do?
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #156  
Old 03-24-2022, 01:29 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by hb4 View Post
Oh, I think I get it... If Channels is producing a clean recording but then sends it to Sage via
Code:
"consumer.dynamic.default=opendct.consumer.FFmpegTransSageTVConsumerImpl"
(whatever that does - it must transcode for Sage using FFmpeg?)
and we get errors when playing back on Sage, then it makes sense to just send the raw product from Channels to Sage via
Code:
"consumer.dynamic.default=opendct.consumer.RawSageTVConsumerImpl".
So Channels does for us what "FFmpegTransSageTVConsumerImpl" was supposed to do?
Yes.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #157  
Old 03-25-2022, 10:38 AM
boukmandutty boukmandutty is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Norman OK
Posts: 189
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
If using linux/docker you have to change the consumer in every tuner ... on windows you only have to change the dynamic consumer.
Running a Linux server.

I checked my logs and it seems that simply changing the relevant line to read:
Quote:
default=opendct.consumer.RawSageTVConsumerImpl
does the trick. When I tune a channel it defaults to the RawSageTVConsumerImpl even if the individual tuner is listed as dynamic

Quote:
sagetv.device.-862556162.consumer=opendct.consumer.DynamicConsumerImpl
sagetv.device.-862556162.custom_channels=
sagetv.device.-862556162.delay_to_wait_after_tuning=0
sagetv.device.-862556162.device_name=tuner8
Quote:
02:16:42.614 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] DEBUG InputStreamCaptureDeviceServices - Stopping producer thread...
02:16:42.614 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] DEBUG BasicCaptureDevice - Consumer is not in progress.
02:16:42.614 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] DEBUG DynamicConsumerImpl - Using default consumer 'opendct.consumer.RawSageTVConsumerImpl' for channel '6036'
02:16:42.615 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] INFO GenericPipeCaptureDevice - Starting the encoding for the channel '6036' from the device 'tuner8' to the file '/mnt/
Sagetv_NasRecordings/ReadyPlayerOne-26325258-2.ts' via the upload id '131714970'...
02:16:42.615 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] DEBUG GenericPipeCaptureDevice - Executing: '/opt/opendct/StreamLink.sh 6036'
02:16:42.616 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] INFO GenericPipeCaptureDevice - Configuring and starting the new SageTV producer...
02:16:42.616 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] DEBUG InputStreamCaptureDeviceServices - Stopping producer thread...
02:16:42.616 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] INFO GenericPipeCaptureDevice - Configuring and starting the new SageTV consumer...
02:16:42.616 [SageTVRequestHandler-83:tuner8] DEBUG BasicCaptureDevice - Consumer is not in progress.
02:16:42.616 [RawSageTVConsumerImpl-110:tuner8] DEBUG RawSageTVConsumerImpl - Thread priority is 9.
02:16:42.616 [RawSageTVConsumerImpl-110:tuner8] INFO RawSageTVConsumerImpl - Raw consumer thread is now running.
Reply With Quote
  #158  
Old 03-25-2022, 11:48 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by boukmandutty View Post
Running a Linux server.

I checked my logs and it seems that simply changing the relevant line to read:

does the trick. When I tune a channel it defaults to the RawSageTVConsumerImpl even if the individual tuner is listed as dynamic
Good to know ... have you seen any difference.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #159  
Old 04-07-2022, 10:27 AM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 345
Quote:
Originally Posted by hb4 View Post
I'm using the Channels TVE, OpenDCT, Sage, Comskip, and the Firestick 4K to tune, record and play Sage recordings. Occasionally I am recording two programs at once via my 24mbs ISP connection.

Every other day or so I see a recording that has a 2-3 minute delay at the beginning, and often those recordings have seeking issues - they respond to any seek command by jumping back to the end of the delay/beginning of the actual recording. I record them on ChannelsDVR as well, and those same recording seek and play just fine.

Suggestions on where to look?
I've changed to the raw consumer as suggested above, but still seeing the delays. I have a question about the setup, however. If the tuner code:

Code:
c\:\\FFMPEG\\ffmpeg.exe -i http\://192.168.1.143\:8089/devices/ANY/channels/%c%/hls/master.m3u8? -f mpegts -codec\:v copy -codec\:a copy -
but the consumer code is:
Code:
consumer.dynamic.default=opendct.consumer.RawSageTVConsumerImpl
I think the tuner code tells OpenDCT to run the stream through FFMpeg, but the consumer code says 'just use what Channels produces' (which I think runs it through it's own version of FFMpeg). Which one takes precedence? Also, I understand Sage works best with MKV files. Is there any way/advantage to have OpenDCT produce MKV? For me, Channels is producing .mpg files for Channels recordings and Channels/OpenDCT/Sage is producing .ts files for Sage recordings. Also, I believe Sage Transcoder passes files through it's own FFMpeg as well (under some configurations?). I use the Firestick. Does that also manipulate the recording?

It must be obvious that my understanding is sketchy at best, but hopefully someone understands my misunderstanding and can help me with these delays/seeking issues.

BTW, at this point I am only seeing the delay/seeking error on a TVE local source and on the one or two programs I record from that source.
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #160  
Old 04-07-2022, 03:20 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,846
Quote:
Originally Posted by hb4 View Post
I've changed to the raw consumer as suggested above, but still seeing the delays. I have a question about the setup, however. If the tuner code:

Code:
c\:\\FFMPEG\\ffmpeg.exe -i http\://192.168.1.143\:8089/devices/ANY/channels/%c%/hls/master.m3u8? -f mpegts -codec\:v copy -codec\:a copy -
but the consumer code is:
Code:
consumer.dynamic.default=opendct.consumer.RawSageTVConsumerImpl
I think the tuner code tells OpenDCT to run the stream through FFMpeg, but the consumer code says 'just use what Channels produces' (which I think runs it through it's own version of FFMpeg). Which one takes precedence? Also, I understand Sage works best with MKV files. Is there any way/advantage to have OpenDCT produce MKV? For me, Channels is producing .mpg files for Channels recordings and Channels/OpenDCT/Sage is producing .ts files for Sage recordings. Also, I believe Sage Transcoder passes files through it's own FFMpeg as well (under some configurations?). I use the Firestick. Does that also manipulate the recording?

It must be obvious that my understanding is sketchy at best, but hopefully someone understands my misunderstanding and can help me with these delays/seeking issues.

BTW, at this point I am only seeing the delay/seeking error on a TVE local source and on the one or two programs I record from that source.
I do not use input hls below is what I use ... Because Channels creates mpg. I also set consumer.raw.upload_id_enabled=true to false ... consumer.ffmpeg.upload_id_enabled=true to false

consumer.ffmpeg.upload_id_enabled=false
consumer.raw.upload_id_enabled=false
If set true, these will use the Media Server (upload id) feature of SageTV instead of writing directly to the file when recording.


http\://10.0.0.2\:8089/devices/ANY/channels/%c%/stream.mpg?format\=ts -c copy -f mpegts -
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 04-07-2022 at 03:30 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using the OpenDCT Generic HTTP Capture Device EnterNoEscape Hardware Support 46 04-08-2022 08:55 AM
Using the OpenDCT Generic Pipe Capture Device EnterNoEscape Hardware Support 101 01-20-2022 12:14 PM
Generic HDMI capture devices pjpjpjpj Hardware Support 11 03-11-2020 07:09 PM
A pipe dream or possible? digitalgm General Discussion 3 09-21-2004 01:18 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.