SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV United Kingdom

Notices

SageTV United Kingdom SageTV and SageTV Recorder Users from the UK - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in the UK.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2011, 01:25 PM
emotionnotion emotionnotion is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Cambridgeshire, UK
Posts: 238
Getting SD and HD Channel Frequencies online

Hi Folks,

Where can I find a list of channel frequency information that can be used to edit the FRQ entries for SageTV for my local transmitter (Sandy Heath)?

Is this information available online somewhere rather than relying on Sage tuning or ScanDBA?

Thanks
__________________
Server: Tranquil T7 Intel Atom D330, 2GB RAM, Windows Home Server, Sage TV 7.1.9 (Last version ever ), 2 HDHomeruns tuning 4 OTA channels, Sony 32EX490 Bravia LCD

Clients: 3 HD300s, 2 HD200s, 1 PS3
Reply With Quote
  #2  
Old 09-27-2011, 05:07 PM
matterofrecord matterofrecord is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2007
Location: uk
Posts: 100
If you need frequencies for your frq files

http://www.ukfree.tv/shutdowndetail.php?tx=TL204494

If you need frequencies for your frq files in the UK http://www.ukfree.tv/ is a good place to start.


----------------------------
To anyone newish to sage finding this thread

www.ukfree.tv list the tuner band in Mhz so you'll need to convert them to Hz which is what sage PredefinedDVBT frq files use.
so
522.0MHz
becomes
522,000,000
( NB do not add commas to the frq file in this case the entry would be
522000000
)
also the bands are listed as different some 8k some 2k some 32k but I've found leaving them all at 8 works ( but I don't know why so wherther you change them or not it is up to you )
---------------------------
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2011, 01:41 AM
emotionnotion emotionnotion is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Cambridgeshire, UK
Posts: 238
Thanks, I had found ukfree but wanted to know how to take the entries and convert them into FRQ format. I think you have told me that now!
__________________
Server: Tranquil T7 Intel Atom D330, 2GB RAM, Windows Home Server, Sage TV 7.1.9 (Last version ever ), 2 HDHomeruns tuning 4 OTA channels, Sony 32EX490 Bravia LCD

Clients: 3 HD300s, 2 HD200s, 1 PS3
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
QAM frequencies for scan do not match tuning frequencies kricker SageTV Software 1 08-14-2008 12:12 AM
Fine tuning channel frequencies. blade Hardware Support 11 05-04-2006 04:11 AM
Channel No and Frequencies kevk SageTV Linux 0 02-24-2006 12:38 AM
Tool for overriding DirectX channel frequencies Niall Smart General Discussion 1 01-12-2004 09:19 AM
channel setup with other frequencies Barrie SageTV Recorder Software 12 12-05-2003 04:59 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.