SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2011, 02:48 PM
getgray getgray is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 55
Factory Reset

I'm trying (so far unsucessfully) to get the HD300 hooked up and working with the MyMovies plug in and a SageTV server.

I'd like to reset the HD300 to factory defaults and start clean. Is that possible? If it is, how?

Thanks, Scott
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2011, 05:57 PM
GKusnick's Avatar
GKusnick GKusnick is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,083
Instructions for resetting the HD300 itself are in the manual that came with it. If you've lost yours, there's a link in the sticky post at the top of the forum.

But that won't have much effect on what you see when it's connected to a SageTV server, since those UI settings are stored on the server. Look for a .properties file in the SageTV\SageTV\clients folder with the MAC address of your unit as its filename. Delete or rename that file and reconnect your unit and it should revert to the server's UI defaults (which, again, are different from the unit's own factory default settings).
__________________
-- Greg
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2011, 12:32 PM
getgray getgray is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 55
Greg: Thank you. I had found the reset instructions not long after I posted, but I would have not figured out the server storage spot. That will probably help a lot. Much appreciated.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factory reset HD-100??? rdefino SageTV Media Extender 2 05-17-2011 07:41 PM
HD-200 Frozen after Firmware Update - Factory Reset fails Spriter SageTV HD Theater - Media Player 12 09-12-2010 03:22 AM
Factory reset? Gregavi SageTV HD Theater - Media Player 2 07-26-2010 11:27 PM
Factory reset ? willplaice SageTV Media Extender 3 04-23-2009 01:57 PM
How to Reset HD200 back to Factory Defaults for Remote ace007 SageTV Media Extender 4 03-01-2009 02:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.