SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-14-2020, 10:08 AM
Telecore's Avatar
Telecore Telecore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2010
Location: Allen, TX
Posts: 334
Schedules Direct Account Expired, Renewed, Problem

It's in the title - we accidently let our work SageTV server Schedules Direct account expire. We renewed it, and I had to log into Schedules Direct to add our OTA lineup back in, but SageTV keeps complaining that our Schedules Direct account is expired. The credentials were never changed. I tried deleting Video sources and adding them back in, but now it won't let me add them and pick a lineup because of the expired (but actually renewed) account. Does anyone know how to tell Sage to clean up the mess after your Schedules Direct account expires?
__________________
SageTV-V9(64bit): Win10/i3-4370(headless via RD)/OpenDCT/CetonPCIe6/HDHR-Quatro/HD300(x6) on Frontier FIOS
AndroidTV+Miniclient: Nvidia Shield(x3)/FireTV-4K(x8) WMC: Win7/i3-3220(headless)/CetonPCIe6/Xbox360(x4)
Retired: HD-300/Hauppauge QuadHD/HDHR Prime/CetonPCIe4/AvermediaDuet/HD-PVR/USB-UIRT
Reply With Quote
  #2  
Old 10-14-2020, 11:33 AM
wnjj wnjj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,290
Have you tried deleting the sdauth, sdmd5prog and sdmd5sched files? You'll have to re-enter your SD credentials into the SageTV GUI again though if your account password hasn't changed though I'm not sure if it will help.

Here's the documentation: https://github.com/google/sagetv/wik...les-Direct-EPG
__________________
Windows Installer
Reply With Quote
  #3  
Old 10-14-2020, 12:34 PM
Telecore's Avatar
Telecore Telecore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2010
Location: Allen, TX
Posts: 334
That worked - thanks!
__________________
SageTV-V9(64bit): Win10/i3-4370(headless via RD)/OpenDCT/CetonPCIe6/HDHR-Quatro/HD300(x6) on Frontier FIOS
AndroidTV+Miniclient: Nvidia Shield(x3)/FireTV-4K(x8) WMC: Win7/i3-3220(headless)/CetonPCIe6/Xbox360(x4)
Retired: HD-300/Hauppauge QuadHD/HDHR Prime/CetonPCIe4/AvermediaDuet/HD-PVR/USB-UIRT
Reply With Quote
  #4  
Old Yesterday, 07:24 PM
EnterNoEscape's Avatar
EnterNoEscape EnterNoEscape is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 2,595
Quote:
Originally Posted by wnjj View Post
Have you tried deleting the sdauth, sdmd5prog and sdmd5sched files? You'll have to re-enter your SD credentials into the SageTV GUI again though if your account password hasn't changed though I'm not sure if it will help.

Here's the documentation: https://github.com/google/sagetv/wik...les-Direct-EPG
That's an interesting scenario to get stuck on. I would have imagined that worse case, restarting SageTV would have corrected it. I certainly will not be able to reproduce it without an expired account. I'm curious why it persisted and resetting the account data was needed.
__________________
SageTV v9 Server: ASRock Z97 Extreme4, Intel i7-4790K @ 4.4Ghz, 32GB RAM, 6x 3TB 7200rpm HD, 2x 5TB 7200rpm HD, 2x 6TB 7200rpm HD, 4x 256GB SSD, 4x 500GB SSD, unRAID Pro 6.7.2 (Dual Parity + SSD Cache).
Capture: 1x Ceton InfiniTV 4 (ClearQAM), 2x Ceton InfiniTV 6, 1x BM1000-HDMI, 1x BM3500-HDMI.

Clients: 1x HD300 (Living Room), 1x HD200 (Master Bedroom).
Software: OpenDCT :: WMC Live TV Tuner :: Schedules Direct EPG
Reply With Quote
  #5  
Old Today, 08:27 AM
Telecore's Avatar
Telecore Telecore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2010
Location: Allen, TX
Posts: 334
Quote:
Originally Posted by EnterNoEscape View Post
That's an interesting scenario to get stuck on. I would have imagined that worse case, restarting SageTV would have corrected it. I certainly will not be able to reproduce it without an expired account. I'm curious why it persisted and resetting the account data was needed.
Full story - 2 different co-workers paid for Schedules Direct with 2 sets of credentials - both accounts expired - we renewed the credentials that were not used in SageTV - I was confused as to why it kept on saying that account was expired after renewing - upon deleting the sd* files I noticed that the other set of credentials was the one being used in SageTV (credentials were in one of the text files)

But I still think there is an issue because I was never able to get to a prompt to re-enter credentials to the renewed one once the Schedules Direct account was expired - that scenario appears to go into a dead end - so for the case where you want to change your credentials and the account expires, you have to delete the sd* files
__________________
SageTV-V9(64bit): Win10/i3-4370(headless via RD)/OpenDCT/CetonPCIe6/HDHR-Quatro/HD300(x6) on Frontier FIOS
AndroidTV+Miniclient: Nvidia Shield(x3)/FireTV-4K(x8) WMC: Win7/i3-3220(headless)/CetonPCIe6/Xbox360(x4)
Retired: HD-300/Hauppauge QuadHD/HDHR Prime/CetonPCIe4/AvermediaDuet/HD-PVR/USB-UIRT
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
andre5006
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
There was a problem communicating with the Schedules Direct Server Dave Beddows SageTV EPG Service 18 02-02-2020 08:27 PM
Schedules Direct EPG is down SHS SageTV EPG Service 8 02-02-2020 01:18 AM
Problem with schedules direct only on over the air personalt SageTV EPG Service 37 11-16-2017 09:25 PM
Using Schedules Direct in UK jamesdisco SageTV United Kingdom 28 02-06-2017 11:54 AM
Schedules Direct or what? Ryel SageTV EPG Service 6 01-25-2008 03:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.