SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Clients Development

Notices

SageTV Clients Development This forum is for discussions relating to SageTV Open Source Clients Development.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2021, 10:54 AM
hb4 hb4 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 234
Firestick 4K - remove server(s)

I have a couple of failed/outdated server instances that I'd like to remove from the server list that shows up after selecting the SageTV app on my Firestick 4K. There's a link to add a server on that screen but none to remove it.

BTW, I use the android miniclient and Firestick from a remote (70 miles) location and it's been working great! Thanks Josh! The HD-300 that I'd been using for many years is now but a distant memory.
__________________
Server: Intel i5-2400 @3.1GHz 4 cores Windows 8.1 Pro, Sage 9.2.1 with Comskip
Capture: OTA; Comcast to HD-PVR, HDHR, HDHR Prime with Firmware version 20150826 and OpenDCT version 0.5.13 beta
Storage: 1Tb HD on Server, 2Tb Buffalo NAS
Network: Asus RT-AC68U Router, HD-200, NAS, HDHR, Prime, LAN
Playback: FireStick 4K and HD300 at remote site via Xfinity @ server and independent cable co. @ playback site.
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #2  
Old 06-19-2021, 06:59 PM
nyplayer nyplayer is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,525
Quote:
Originally Posted by hb4 View Post
I have a couple of failed/outdated server instances that I'd like to remove from the server list that shows up after selecting the SageTV app on my Firestick 4K. There's a link to add a server on that screen but none to remove it.

BTW, I use the android miniclient and Firestick from a remote (70 miles) location and it's been working great! Thanks Josh! The HD-300 that I'd been using for many years is now but a distant memory.
You need to clear the data in the APP but that will set your miniclient to the defaults also.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2021, 08:53 AM
hb4 hb4 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 234
OK thanks; Those extra server instances are failed attempts at logging in while changing out a router, plus difficulties with the overlaid keyboard. I'll probably live with them for the time being.
__________________
Server: Intel i5-2400 @3.1GHz 4 cores Windows 8.1 Pro, Sage 9.2.1 with Comskip
Capture: OTA; Comcast to HD-PVR, HDHR, HDHR Prime with Firmware version 20150826 and OpenDCT version 0.5.13 beta
Storage: 1Tb HD on Server, 2Tb Buffalo NAS
Network: Asus RT-AC68U Router, HD-200, NAS, HDHR, Prime, LAN
Playback: FireStick 4K and HD300 at remote site via Xfinity @ server and independent cable co. @ playback site.
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #4  
Old 06-22-2021, 10:19 AM
cncb cncb is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,268
Have you tried long-pressing the server name? On Android TV, this presents a menu and one of the options is remove the server.
__________________
-Craig
Reply With Quote
  #5  
Old 06-22-2021, 02:09 PM
nyplayer nyplayer is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,525
Quote:
Originally Posted by cncb View Post
Have you tried long-pressing the server name? On Android TV, this presents a menu and one of the options is remove the server.
Great find did not know that.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-22-2021, 05:57 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 234
Hey, that works just fine on the Firestick 4K! Thank you cncb. Now if I could just figure out how to get rid of that pesky keyboard over the login screen, the FS4K could be even better than it already is.
__________________
Server: Intel i5-2400 @3.1GHz 4 cores Windows 8.1 Pro, Sage 9.2.1 with Comskip
Capture: OTA; Comcast to HD-PVR, HDHR, HDHR Prime with Firmware version 20150826 and OpenDCT version 0.5.13 beta
Storage: 1Tb HD on Server, 2Tb Buffalo NAS
Network: Asus RT-AC68U Router, HD-200, NAS, HDHR, Prime, LAN
Playback: FireStick 4K and HD300 at remote site via Xfinity @ server and independent cable co. @ playback site.
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firestick 4K - Speed of remote connection hb4 SageTV Clients Development 9 10-18-2020 07:36 AM
Firestick 4k- no video from Colossus 2? btrcp2000 Hardware Support 3 09-04-2020 02:33 PM
Miniclient+OTA - firestick looks better than Nvidia Shield? Telecore SageTV Clients Development 10 03-01-2020 05:36 PM
FireStick 4k + Flirc + Miniclient Telecore SageTV Clients Development 0 09-24-2019 01:10 PM
How to remove server properties ? dflachbart SageTV Studio 3 11-06-2006 07:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.