SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2021, 04:29 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,037
HD200 turns itself on by itself - no idea why...

I have on HD200 which seems to be turning itself on.
That shouldn't be possible, should it?
Unit is located in an isolated room, with no direct IR signals which can reach it.
Any idea why this may be happening?
Windows 10 64bit Sage installation
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2021, 05:49 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,552
Maybe a bad power supply or intermittent power to the unit? I seem to recall every time my power goes out and comes back on, that all my extenders default to on.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2021, 06:28 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,037
Quote:
Originally Posted by KryptoNyte View Post
Maybe a bad power supply or intermittent power to the unit? I seem to recall every time my power goes out and comes back on, that all my extenders default to on.
I'll check the power bar, but no other devices are having troubles. And if I have a spare PS, I'll swap it out. I was more concerned I triggered a hidden menu item in Device Setup that's responsible
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD200 randomly turns off navigating menus [JiF]Mike SageTV Media Extender 9 03-21-2011 03:03 PM
HD200 Turns off Power. PhilH SageTV Media Extender 0 12-02-2010 05:54 PM
HD200 turns itself off Grant.Edwards SageTV HD Theater - Media Player 5 05-21-2010 05:41 AM
Wild Idea: USB Dongle to speed up HD200 UI Brent SageTV Media Extender 3 08-31-2009 11:29 AM
HD200 turns off after screen saver freedml SageTV Media Extender 0 03-03-2009 07:28 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.