SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > The SageTV Community

Notices

The SageTV Community Here's the place to discuss what's worth recording, HTPC deals at retail stores, events happening outside of your home theater, and pretty much anything else you'd like. (No For-Sale posts)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-14-2010, 08:31 PM
Diginerd Diginerd is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Stamford, CT
Posts: 173
Send a message via AIM to Diginerd Send a message via Yahoo to Diginerd
Tip to make the World Cup watchable

http://www.fastcompany.com/1660044/w...vuvuzela-drone

Easy enough with a bit of Direct Show tweaking.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2010, 01:04 PM
ToxMox's Avatar
ToxMox ToxMox is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Location: NJ
Posts: 1,980
So any thoughts on exactly how I can get this working via the HD200?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2010, 05:56 PM
Diginerd Diginerd is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Stamford, CT
Posts: 173
Send a message via AIM to Diginerd Send a message via Yahoo to Diginerd
Quote:
Originally Posted by ToxMox View Post
So any thoughts on exactly how I can get this working via the HD200?
There's no DirectShow when you use an extender. :-(

If you want realtime then it's going to have to be something after the output of the HD-200 or not use it. (I know, I know)

If you're watching on time delay I suppose you could have a script/directshow graph that that muxes out the audio from the recording, runs it through ffdshow's audio eq and muxes it back in instead of the original...

I'm surprised no smart Alec posted "Have your team win" ;-)
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2010, 06:50 AM
Diginerd Diginerd is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Stamford, CT
Posts: 173
Send a message via AIM to Diginerd Send a message via Yahoo to Diginerd
Well, there is another solution too... Fix the problem before it gets transmitted.

Just heard on the radio that US broadcasts will now have DSP applied to the audio and the problem should be fixed without us having to do anything.

Who'dve thunk it?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-17-2010, 06:57 AM
ToxMox's Avatar
ToxMox ToxMox is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Location: NJ
Posts: 1,980
Cool. It took me days after the first US game to get the hornet mosquito orgy out of my head.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Personal Computer World bartley9 SageTV United Kingdom 2 04-18-2007 03:52 PM
Tip on WRS config n V.4 mightyt SageTV Customizations 0 11-19-2005 10:34 PM
100% cup and stuttering when viewing live TV bbroerman SageTV Software 0 11-12-2005 11:54 PM
Were in the world are you? and what do you run? danward79 The SageTV Community 22 08-07-2004 08:53 AM
Debug tip for those that s..ss..sstudder sundansx SageTV Software 0 06-17-2004 07:58 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.