SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-03-2009, 03:27 PM
Ender Ender is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Upsate New York
Posts: 175
I have a question about video cards..

I would put this in hardware support, but it only seems to appear in sageMc, so I guess I'll put it here. If you feel it is appropriate move it.

I recently was given an ATI 4670 video card, me being the tinkerer I am went and replaced my older ATI 3650 with the new "shiny" card. I went and uninstalled the old ATI drivers (8.12) then installed the new card.

Then I proceeded to install the catalyst 9.3 drivers from Sapphire. Everything went well. Now here is my issue, if I press info, or the time bar comes up during 480i video, the osd flickers, same thing with the mini guide. Now, 1080i, 720p, do not exhibit this phenomenon. Thinking it was an issue with the 9.3's I re-installed the 8.12's, and still the same..


I went and did a re image of my os to prior my installation, and put the 3650 back in. Oddly the OSD is stable (no flicker) in any video format.

Is it me, or does anyone else have this problem?

I am using :
SageTV V6.5.9.204
Java 1.6.0_13
SageMC 6.3.8b 12

The video filter is Cyberlink Video/SP Decoder (PDVD7)

I am wondering if it could be UVD2 related, or user error.

I would like to use this card, granted I did not have issues with the old one, more that H.264 video seems smoother with the new card is all. Plus when I upgrade my AVR, I will be (hopefully) able to pass 7.1 audio to my reciever.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tuner cards question 73cuda Hardware Support 1 12-31-2007 01:10 PM
Newbie question about pvr cards Tilly123 Hardware Support 6 12-08-2007 11:01 PM
Question re: Video cards, video out to TV kevreh Hardware Support 3 10-11-2006 04:45 PM
Quick Question about Crappy Video Cards Lastb0isct Hardware Support 14 08-25-2005 01:43 PM
Newbie Question About DVD TV-out cards dullmoment General Discussion 5 03-17-2005 11:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.