SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > General Discussion

Notices

General Discussion General discussion about SageTV and related companies, products, and technologies.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 01-25-2013, 12:20 PM
Brent Brent is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2006
Location: KC, Missouri
Posts: 3,695
Bummer. So I guess I'll have a bunch of HD300's to sell come summer when I hopefully get Fiber installed.
Reply With Quote
  #22  
Old 01-25-2013, 06:13 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,851
I don't think the HD300 has the hardware needed for playing copy protected content. Does it? (I'm not a hardware guy.) Without that I don't think Google would allow it to connect to the server.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #23  
Old 01-25-2013, 07:13 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Actually, the HD300's media processor (Sigma Designs SMP8654) DOES have decryption hardware in it, it was just never used by sage.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room

Last edited by Fuzzy; 01-25-2013 at 07:17 PM.
Reply With Quote
  #24  
Old 01-26-2013, 09:33 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,851
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
Actually, the HD300's media processor (Sigma Designs SMP8654) DOES have decryption hardware in it, it was just never used by sage.
Then there is hope.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #25  
Old 01-26-2013, 10:30 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
well, not really - I highly doubt it was in the most recent firmware, and I doubt google is going to be updating the HD300 firmware, when they already have their own new extenders developed and produced.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #26  
Old 01-26-2013, 03:03 PM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,312
I have to think there would be more hope of a google fiber extender working with our existing setups than there would be an hd300 working with google fiber. Without the new firmware, I'm willing to bet the HD300 wouldn't even connect to the new sagetv 8 box.
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #27  
Old 01-26-2013, 04:31 PM
Sparhawk6 Sparhawk6 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 323
This makes me sad, watching others use Sage and they have no idea what it is. And I can't get it.
__________________
Server: Gigabyte EP43-UD3L; Intel Core2Duo E5200; 4 GB DDR2 RAM; NVidia GeForce 9400GT; 6 tuners: Hauppauge HVR-1600 NTSC/ATSC/QAM combo, Hauppauge WinTV-HVR-2250 Dual Hybrid QAM, HD Homerun Prime (using SageDCT); 3.06TB total space: Seagate 160 GB, Maxtor 500GB, Seagate Barracuda 400GB, Hitachi 2 TB
Extender: HD200
Netgear MCAB1001 MoCA Coax-Ethernet Adapter Kit
Reply With Quote
  #28  
Old 01-26-2013, 06:03 PM
Rob Rob is offline
Sage Expert
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 568
Quote:
Originally Posted by panteragstk View Post
I have to think there would be more hope of a google fiber extender working with our existing setups than there would be an hd300 working with google fiber. Without the new firmware, I'm willing to bet the HD300 wouldn't even connect to the new sagetv 8 box.
I'm hoping.
Reply With Quote
  #29  
Old 07-21-2013, 06:44 PM
heffneil heffneil is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 748
Quote:
Originally Posted by Brent View Post
Bummer. So I guess I'll have a bunch of HD300's to sell come summer when I hopefully get Fiber installed.
Email me I will buy them all.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Google Fiber + SageTV SHS General Discussion 58 05-02-2013 07:45 AM
Google Fiber Launched Yesterday...any word about the Google Fiber TV? rwc General Discussion 4 11-14-2012 03:23 PM
Google Fiber nycjoe General Discussion 300 10-22-2012 08:26 PM
Google Fiber GFHD100 Brent General Discussion 17 06-14-2012 01:06 PM
Can you add another online video SVC besides Youtube or Google Video mgunn30341 SageTV Software 7 12-22-2007 08:45 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.