SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2017, 04:15 PM
dwycoff's Avatar
dwycoff dwycoff is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2007
Location: Richmond, TX.
Posts: 68
Wrong Thumbnails/Poster art

I am not exactly sure what happened but about half of my 2000+ movies have the same wrong thumbnail/poster. I do not have fan art enabled. I can go into the IMDB and save and Sage updates the details but doesn't change the thumbnail/poster. I am running the latest 9 version. I see there is a BMT plugin but not sure if that is what I should use since I am not interested in Fan art. Appreciate any direction!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2017, 08:40 PM
jarredduq's Avatar
jarredduq jarredduq is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Stockton, CA - Most miserable city in the USA, SageTV makes it bearable
Posts: 201
I have the BMT plug-in and the thumbnails are not showing up as well. They show on older movies, but not newer ones. I can go into BMT, and it shows that it has found the art, but again it is not showing in the menus.
__________________
Server: HP w/Intel i7-4770S CPU @ 3.10GHz , 500GB SSD, 16GB DDR3, Win 10 64-bit, 4TB of SSD for recording
SageTV: 9.2 - 64-Bit
Capture Devices: 2xHD Homerun Prime and HD-PVR (Comcast Premium/Music Channels)
Client 1, 2, 3, and 4: HD200.
NAS: Synology DS220+ 8TB (Movie Storage)
Sage Add-ons: Jetty, Neilms Webserver (Jetty), Mobile Web, Play-On Plug-in, Comskip Plug-in
Reply With Quote
  #3  
Old 12-12-2017, 09:38 PM
Tiki's Avatar
Tiki Tiki is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southwest Florida, USA
Posts: 1,991
I've noticed I haven't been getting banners for any of the new shows this fall. I haven't spent any time trying to troubleshoot, so don't know if there is an issue with BMT, or if there just aren't any banners available for these shows.
__________________
Server: Ryzen 2400G with integrated graphics, ASRock X470 Taichi Motherboard, HDMI output to Vizio 1080p LCD, Win10-64Bit (Professional), 16GB RAM
Capture Devices (7 tuners): Colossus (x1), HDHR Prime (x2)
,USBUIRT (multi-zone)
Source:
Comcast/Xfinity X1 Cable
Primary Client: Server Other Clients: (1) HD200, (1) HD300
Retired Equipment: MediaMVP, PVR150 (x2), PVR150MCE,
HDHR, HVR-2250, HD-PVR
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto Poster Retrevial? bigo93bronco SageTV Software 1 07-01-2011 07:31 PM
Poster view crashing - Help please PhilH Sage My Movies 3 11-11-2010 11:53 AM
Poster not showing up as Thumb technazz SageMC Custom Interface 0 09-24-2009 07:01 AM
Poster art not showing veger69 SageMC Custom Interface 5 07-20-2009 10:06 AM
SageTV picking the wrong source or and tranmist to the wrong STB TechBill SageTV Software 34 09-28-2007 06:19 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.