SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2015, 04:25 AM
davidk21770 davidk21770 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Mar 2006
Location: Maryland
Posts: 513
New HD300 always wants to play something

I just got one of the new HD300's. It's my 2nd, but I've had the other for quite a while and remember nothing of the setup process. I'm having a strange problem with the new one. As soon as it boots into sage, it starts playing as if I hit watch live tv. If I stop it (2xstop), it will stop, then resume. If I pause it and play a file, it will start again as soon as I stop the file. I can't find any setting that controls this and I've tried several firmware versions and they all do the same thing. What am I missing?

Thanks!
__________________
HDHomeRun x2
Cable Box via Hauppauge HD PVR and USB-UIRT
2 SageTV's HD300

Intel Core 2 Quad Q9650 @4025 MHz, 8G G.Skill Performance
DFI Lanparty DK X48-T2RS Plus; SilverStone Decathlon DA1000 (died - back to an ancient enermax)
eVGA 7900 GT KO RoHS -- Zalman VP900CU Cooling
Synology NAS 22TB
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2015, 07:43 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,619
Do you mean it jumps to the playback screen, or that is plays live TV in a window on the menu?

If on the menu: use the Options command and change the Display Video on Menus setting to something other than "Always".

Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD300 Shuts down when trying to play MKV Telecore SageTV Media Extender 25 12-09-2013 06:50 PM
No video when pressing Play on HD300 phantomii SageTV Media Extender 3 06-08-2011 06:55 PM
HD300 and 'play DVD' Boy SageTV Media Extender 2 05-05-2011 12:20 PM
HD300 won't play movies via SMM getgray Sage My Movies 30 02-10-2011 05:40 AM
HD300 - play 1080i VC-1? Bizarroterl SageTV HD Theater - Media Player 2 10-15-2010 11:42 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.