SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-12-2015, 06:47 PM
heffneil heffneil is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 748
EPG problems? Anyone else?

Hey all I noticed in my guide I have a lot of "No Data" for various channels. I looking in the logs on my sagetv server and the one entry said unable to connect to the EPG server please check your network and firewall. I have changed nothing and seem to be able to reach the internet on the server.

Also it now says my one source is no longer available (Analog) on the EPG server.

Anyone else having troubles? Is there a way to force a EPG download?

Thanks,

Neil
Reply With Quote
  #2  
Old 06-12-2015, 07:48 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,636
http://forums.sagetv.com/forums/show...t=62135&page=4

A couple other folks have reported some issues. Be sure to apply the fixes that Opus mentions before getting too excited. I know that I can force an EPG update from the WebUI from Version 7 plugins.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2015, 07:50 PM
heffneil heffneil is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 748
I don't think there is anything we have to do on our end is there? I have the web server installed so I just forced an update.

I posted this in the wrong place and someone moved it and then I found the older thread where people were discussing it. I got super nervous the rug was getting pulled out

Thanks!

Neil
Reply With Quote
  #4  
Old 06-12-2015, 07:55 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,636
I don't believe the rug will be pulled out on the EPG. The founder of SageTV has mentioned that he will give us some notification if the EPG situation changes in some fashion. If the fixes that Opus mentions in the other thread don't work for you, please post in that thread indicating such.

Remember, some EPG updates and resolutions can take a reboot and an hour or two of patience to see how it takes.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-12-2015, 07:56 PM
heffneil heffneil is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 748
I read it many time that the EPG wouldn't be removed. But when it was gone for whatever reason I still got nervous. You get what you pay for remember!

Thanks,

Neil
Reply With Quote
  #6  
Old 06-12-2015, 09:15 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,122
I had NO DATA spaces twice this week, and both times it coincided with other anomalies (lost favorites, archived recordings). So far I haven't tracked down the cause, but it could be a drive/connection malfunction.
If people use Opus's fix, have they seen any NO DATA spaces in their listings after?
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Timeline Problems, FF/REW Problems UFGrayMatter SageTV Software 4 10-16-2007 01:25 PM
Display problems, and HDHR problems... thenuma SageTV Beta Test Software 7 08-28-2007 11:31 AM
Two problems: USB-UIRT and Dish Network 301 problems neilbradley Hardware Support 5 07-06-2006 11:24 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.