SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-13-2018, 08:38 PM
graywolf's Avatar
graywolf graywolf is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2009
Location: NC
Posts: 1,366
HD300 not connecting to Sage Server

Recovering from multi-day power outage.
Got a HD300 that will connect to one of my Sage Servers but not the other.
I see the following periodically in the sage_0.txt

Code:
Sat 10/13 22:26:38.444 [MiniUIServer@651369] Dropping old MiniPlayer connection because it's old from:0023a500012e
Sat 10/13 22:26:38.447 [MiniUIServer@651369] MiniUI got connection from java.nio.channels.SocketChannel[connected local=/192.168.254.140:31099 remote=/192.168.254.145:54523]
Sat 10/13 22:26:38.448 [MiniUIServerConnection@798b0b] MiniPlayer is adding to its map:0023a500012e
Any thoughts/suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-15-2018, 06:49 AM
will will is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jul 2009
Location: New York
Posts: 798
Just some general tips to try first:
  • Try doing a factory reset of the HD300 - page 11 of the manual.
  • Try deleting the HD300 client properties file under SageTV\clients with the SageTV service off.
  • Try rebooting the HD300 with everything unplugged from the back and then just plug in the power and wait a minute or two and then rehookup the HDMI/ethernet (this fixes a connection problem for me).
__________________
Will

OS: Windows 7
Hardware: Intel Core i7-920 with 12GB RAM & an Adaptec 5805 with a Chenbro 36-port SAS Expander
Case: Antec 1200 with 4 iStarUSA trayless hot-swap cages (20 drives max)
Drives: 8 Toshiba/Hitachi 2TB drives in a RAID 6 & 7 Toshiba 3TB drives in a RAID 6
Capture Cards: HDHomeRun Connect Quatro 4, Hauppauge 60 HD-PVR
Players: 5 HD300s, 2 HD200s
Reply With Quote
  #3  
Old 10-15-2018, 07:05 AM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 7,373
I find that with one of my HD200s I have to boot up without the ethernet connected. This unit uses component rather than HDMI so not sure if HDMI would make a difference.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD300 Powers Off when connecting acrowe SageTV Media Extender 5 06-11-2011 09:29 AM
Connecting to mymovies server rnadeau Sage My Movies 5 11-17-2010 12:55 PM
Connecting to a New Server randyth SageTV Software 1 01-01-2010 12:10 PM
auto-connecting sage client to server at boot brewston SageTV Software 2 10-09-2007 01:46 PM
Client not connecting to the Server gregmo SageTV Software 3 09-25-2003 01:53 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.