SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-28-2010, 03:57 AM
Greg2dot0's Avatar
Greg2dot0 Greg2dot0 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 82
Send a message via Skype™ to Greg2dot0
Commercial Skip

Did a fresh install for SageTV 7, and now trying to get ComSkip working. I've been successful setting up and running Comskip via SJQ and think everything is working, except for playback. I tried to import ComSkip Monitor playback, but that seems to not be compatible with SageTV 7. Any suggestions on how I get this working? TIA
__________________
Production SageTV Server: ASUS P8P67-Pro, 16gb RAM, Crucial m4 256GB SSD, Unbunto 16.4.04 LTS (Server x64), WDC Red 4TB
Capture: 1x HDHR Prime, 1x HDHomeRun (ClearQAM)
Clients: 1x HD300, 2x HD200, 2x Placeshifters
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2010, 04:24 AM
davephan's Avatar
davephan davephan is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,911
Did you enable "Auto skip commercials"? The default is "disabled".

Check "Setup", "Detailed Setup", "Customize", "Comskip Playback Options", "Playback Options", select "enable".

I do all my Comskip processing with SJQ on a second computer. I did not have to change anything on the second computer. I did have to set the "Playback Options" to "enable" on each HD-200 to get the Comskip playback to work.

Dave
__________________
SageTV: LIAN LI PC-K58, Gigabyte GA-EX580UD5, i-7 950 3.06 gig quad LGA 1366 CPU, Zalman CNPS9700 CPU cooler 1366 bracket, Memory 24 gigs GB, PNY NVIDIA GeoForce 9800 GT 1024 MB, Corsair 750w PSU, Samsung 500GB SSD boot, 3 SSD recording drives
Capture cards: 2 - HDHR Primes - Comcast Xfinity CableTV
Extenders: 1-HD-300, 2-HD-200
Software: Windows 7 Pro X64, Ghost 15, VideoReDo TVSuite 4 h.264, Playon (Netflix), OpenDCT
UnRAID File Server 4.7 Pro: Lian-Li PC-G70B, MBD-X8SIL-F-O, i3-540, 16 TB
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2010, 04:29 AM
Greg2dot0's Avatar
Greg2dot0 Greg2dot0 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 82
Send a message via Skype™ to Greg2dot0
Think I found my answer in this other thread: http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=48408
__________________
Production SageTV Server: ASUS P8P67-Pro, 16gb RAM, Crucial m4 256GB SSD, Unbunto 16.4.04 LTS (Server x64), WDC Red 4TB
Capture: 1x HDHR Prime, 1x HDHomeRun (ClearQAM)
Clients: 1x HD300, 2x HD200, 2x Placeshifters
Reply With Quote
  #4  
Old 05-28-2010, 06:17 AM
davephan's Avatar
davephan davephan is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,911
I made the assumption that you already installed the Comskip 'plug-in'. The plug-in installs are a huge improvement for version 7.

Dave
__________________
SageTV: LIAN LI PC-K58, Gigabyte GA-EX580UD5, i-7 950 3.06 gig quad LGA 1366 CPU, Zalman CNPS9700 CPU cooler 1366 bracket, Memory 24 gigs GB, PNY NVIDIA GeoForce 9800 GT 1024 MB, Corsair 750w PSU, Samsung 500GB SSD boot, 3 SSD recording drives
Capture cards: 2 - HDHR Primes - Comcast Xfinity CableTV
Extenders: 1-HD-300, 2-HD-200
Software: Windows 7 Pro X64, Ghost 15, VideoReDo TVSuite 4 h.264, Playon (Netflix), OpenDCT
UnRAID File Server 4.7 Pro: Lian-Li PC-G70B, MBD-X8SIL-F-O, i3-540, 16 TB
Reply With Quote
Reply

Tags
commercial skip, comskip, playback, sagetv7


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
commercial skip ripplingj SageTV Customizations 2 06-04-2009 02:31 PM
Commercial Skip and SageMC opprime2828 SageTV Customizations 3 11-03-2008 08:25 PM
Commercial Skip joe123 SageTV Customizations 15 01-18-2007 01:53 PM
Placeshifter Commercial Skip? pace SageTV Customizations 3 06-16-2006 12:00 PM
How to Get Commercial Skip in V 4.1.8(9) broderp SageTV Customizations 2 03-08-2006 02:38 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.