SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 07-06-2010, 08:38 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by nick_l View Post
Thanks for the update to this plugin!

Question for you though: In the advanced properties you list shadeblue/infopopup/bg_alpha=255

This property does not exist for me in the sage.properties file. I Added it (after stopping the service) and changed the value a couple of times, eg 150, but never saw any change in the transparency of the popup.

Is this value currently supported? Should it have been created for me automatically?

I did have the older v.6 version installed and did not uninstall it before hand, but I was not using the stvi I had imported it to before installing the latest version. Do you think something from that older version might be constraining the newer properties?

Thanks for your suggestions,
Nick
It is not working for me either. This was a property that was in Nielm's original version of this plugin, I just changed it to point to the new location. Will have to look into this one further.
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #42  
Old 07-06-2010, 08:41 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by jptheripper View Post
Sorry for the new question. I got YAC up and running on my windows home server as a server. I installed YAC on my pc and ran the listener, and successfully received a test call from the server that showed with callerid as a windows popup down by the task bar.

I then launched sagetv, installed the infopopup stvi uimod, and the infopopup /callerid general. only config i changed was to point to the static IP of my windows home server.

Resent the test call, and the callerid info still pops up as windows popup, not as a sage window.

Am i missing a setting to get sage to intercept and display the yac listener window?
Since the YAC listener was running first, it is tying up the listener port on the server. Stop SageTV, unload the YAC listener program and then restart SageTV and try again without the YAC client listener running. If you need both there are ways around this problem, but you will have to get Nielm's custom version of YAC and run either the YAC client or the SageTV plugin on a different port. Then the YAC sending program will need to define multiple listener entries, one for each port on the server to send to.
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #43  
Old 07-06-2010, 09:10 PM
jptheripper jptheripper is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 935
Unfortunately i tried that as well. I stopped the YAC listener on the client, quit sagetv.exe. Restarted sagetv.exe, made sure plugin was configured (tried both ip and hostname) and sent the test call from yac server. Nothing.

As soon as i start the yac listener on the client, i receive the windows popup, so i know yac is configured right at least on the server end.

I run opendns, hope thats not a problem, but using ip's it shouldnt be.

I dont need it to do both, sage only.

when i run yac listener , and do a netstat -a, i see a listener at 0.0.0.0:10629
when i exit yac listener, and run sagetv.exe, i see nothing on port 10629.
__________________
Gigabyte GA-MA770-DS3/4gb DDR2/AMD Phenom 955 3.2ghz Quad Core
Windows 7 64bit Home Premium
Hauppauge 1600/1850/2250/colossus/2650(CableCard 2 tuner)
8tb RAID5 storage/media/other &3tb RAID5 backup storage on a HighPoint RocketRaid 2680
1tb 3 disk Recording Pool
all in a beautiful Antec 1200
SageMyMovies/Comskip/PlayON/SageDCT/SRE
HD100/HD300 extenders

Last edited by jptheripper; 07-06-2010 at 09:24 PM.
Reply With Quote
  #44  
Old 07-06-2010, 10:10 PM
nick_l's Avatar
nick_l nick_l is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pgh, PA
Posts: 257
Quote:
Originally Posted by shadeblue.com View Post
It is not working for me either. This was a property that was in Nielm's original version of this plugin, I just changed it to point to the new location. Will have to look into this one further.
Ok, thanks for the update. At least I know its not just me.
Reply With Quote
  #45  
Old 07-06-2010, 10:18 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by jptheripper View Post
Unfortunately i tried that as well. I stopped the YAC listener on the client, quit sagetv.exe. Restarted sagetv.exe, made sure plugin was configured (tried both ip and hostname) and sent the test call from yac server. Nothing.

As soon as i start the yac listener on the client, i receive the windows popup, so i know yac is configured right at least on the server end.

I run opendns, hope thats not a problem, but using ip's it shouldnt be.

I dont need it to do both, sage only.

when i run yac listener , and do a netstat -a, i see a listener at 0.0.0.0:10629
when i exit yac listener, and run sagetv.exe, i see nothing on port 10629.
Ok, you may have to enable debug logging in the sage.properties file and then start SageTV and see if there are any error/failure messages while attempting to start this plugin. It sounds like the plugin is not starting the listener socket server. Also, I may have already mentioned this, but you would need to configure this plugin (via the plugin settings) to use either the computer's IP address or the "0.0.0.0" address to host the YAC server on a different physical machine.
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #46  
Old 07-06-2010, 10:24 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by jptheripper View Post
only config i changed was to point to the static IP of my windows home server.
Where did you make this config change? If you set the IP address of the WHS server (assuming this is not the box SageTV is installed on) in the "Listener IP Address" field of the plugin's configuration then this is wrong. This field should contain the IP address of the computer where the plugin is installed. Maybe this setting is misleading, it is not an address to contact the YAC service, but rather the interface address to listen on.
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #47  
Old 07-06-2010, 10:42 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
I think Sage7 added some api's for communicating with Client's (which I believe the local UI counts as when running the server in service mode). From the 7.0.10 patch notes:

1. Added support for using SageTVClient context names to execute API calls on a SageTVClient from the SageTV server. The sage.SageTV.apiUI() call is used to do this; and the context names can be retrieved using the API call GetConnectedClients().

Should be able to be used to get your updates to the full clients, while still using the UIContext calls for extenders.
I ran into a little snag ... see my call for help ... http://forums.sage.tv/forums/showthread.php?t=49550
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #48  
Old 07-07-2010, 07:12 AM
jptheripper jptheripper is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 935
That makes perfect sense, and the exact error I made. Will try again tonite. Thank you.



Quote:
Originally Posted by shadeblue.com View Post
Where did you make this config change? If you set the IP address of the WHS server (assuming this is not the box SageTV is installed on) in the "Listener IP Address" field of the plugin's configuration then this is wrong. This field should contain the IP address of the computer where the plugin is installed. Maybe this setting is misleading, it is not an address to contact the YAC service, but rather the interface address to listen on.
__________________
Gigabyte GA-MA770-DS3/4gb DDR2/AMD Phenom 955 3.2ghz Quad Core
Windows 7 64bit Home Premium
Hauppauge 1600/1850/2250/colossus/2650(CableCard 2 tuner)
8tb RAID5 storage/media/other &3tb RAID5 backup storage on a HighPoint RocketRaid 2680
1tb 3 disk Recording Pool
all in a beautiful Antec 1200
SageMyMovies/Comskip/PlayON/SageDCT/SRE
HD100/HD300 extenders
Reply With Quote
  #49  
Old 07-07-2010, 08:22 AM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by jptheripper View Post
That makes perfect sense, and the exact error I made. Will try again tonite. Thank you.
So it is trying to bind the listener to an address that does not exist on that computer, thus it is failing to start the socket listener and why it is not showing up in netstat. I suspect others that are having difficulty may have run into this issue. I may need to find a way to more clearly help the user understand what this setting is intended for so they don't fall into this trap :-).
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #50  
Old 07-07-2010, 08:47 AM
jptheripper jptheripper is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 935
I imagine you cant just hardcode it to localhost because of the extenders.

You could do what we do at work, and name the form field "Enter your local pc ip address where you just install the yac listener here, dont enter the yac server ip or you will break it." HA!

Quote:
Originally Posted by shadeblue.com View Post
So it is trying to bind the listener to an address that does not exist on that computer, thus it is failing to start the socket listener and why it is not showing up in netstat. I suspect others that are having difficulty may have run into this issue. I may need to find a way to more clearly help the user understand what this setting is intended for so they don't fall into this trap :-).
__________________
Gigabyte GA-MA770-DS3/4gb DDR2/AMD Phenom 955 3.2ghz Quad Core
Windows 7 64bit Home Premium
Hauppauge 1600/1850/2250/colossus/2650(CableCard 2 tuner)
8tb RAID5 storage/media/other &3tb RAID5 backup storage on a HighPoint RocketRaid 2680
1tb 3 disk Recording Pool
all in a beautiful Antec 1200
SageMyMovies/Comskip/PlayON/SageDCT/SRE
HD100/HD300 extenders
Reply With Quote
  #51  
Old 07-07-2010, 09:09 AM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by jptheripper View Post
I imagine you cant just hardcode it to localhost because of the extenders.

You could do what we do at work, and name the form field "Enter your local pc ip address where you just install the yac listener here, dont enter the yac server ip or you will break it." HA!
Actually the extenders would work fine. It is the case where YAC and the caller ID modem is installed on a computer other than the SageTV server where this problem comes into play. I did not want to hard code it or set it to allow all network traffic for the same reasons posted here: http://forums.sagetv.com/forums/show...74&postcount=6

I did not want to be responsible for opening up security holes in someones server :-)
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #52  
Old 07-07-2010, 12:28 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by uncledig View Post
Staying tuned! Hope you can get this part sorted soon. Great job!
Well, it will take just a bit longer to get this implemented.

Jeff (CEO of SageTV) is adding the necessary support in the next BETA version:
http://forums.sagetv.com/forums/show...72&postcount=8

So we have to wait for that to come out first, then I hope get this implemented.
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #53  
Old 07-07-2010, 01:59 PM
uncledig uncledig is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2010
Location: Houston
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by shadeblue.com View Post
Well, it will take just a bit longer to get this implemented.

Jeff (CEO of SageTV) is adding the necessary support in the next BETA version:
http://forums.sagetv.com/forums/show...72&postcount=8

So we have to wait for that to come out first, then I hope get this implemented.
i've been following with great interest (and crossed fingers).

first, thanks for staying with it and having the complex discussion that was required. i really want your awesome plugin to work on my local sage server, and i appreciate you working through the issues.

second, i'll learn to be patient and will keep my eye on the beta releases and release notes, and on your plugin to show an UPDATE in the list

in the meantime, all of the other rooms in the house are working and i can just continue ignoring inopportune phone calls

thanks!!!
Reply With Quote
  #54  
Old 07-07-2010, 03:13 PM
bulaman's Avatar
bulaman bulaman is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by shadeblue.com View Post
Are you running the SageTV client software connecting to a remote server, is that why you are looking at sagetvclient_0.txt? Or are you trying to run the sagetv locale client on the same that is running the sagetv server as a service?
I am running the client on the same box that has service. I am looking at the sageclient_0.txt because it was one of the log files that I saw sage accessing. I am not really sure where the specific error will log, so I am looking at everything I can find. Is there a problem running this on a box with the client and service running?

I had the older version running, but I had to edit the sageClient.properties file (load_at_startup...) where your directions state sage.properties. Not sure of that helps with the troubleshooting.

Last edited by bulaman; 07-07-2010 at 04:50 PM.
Reply With Quote
  #55  
Old 07-07-2010, 04:19 PM
samgreco samgreco is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jul 2004
Location: Villa Park, IL (Outside Chicago)
Posts: 611
Cannot seem to get this to happen. Here's what I've got and what I've done:

Sage server running Sage as service AND a client. This box also runs YAC server. Calls pop up on the YAC server icon on this PC without issue, but not in the Sage client (on the server).

Sage Client PC. Sage does not see YAC/phone calls. If I shut down Sage client and start up a YAC listener, I see incoming calls on the listener.

I have InfoPop setup with all defaults. I tried pointing the client to the IP address of the server to no avail.

I feel like I'm probably missing something obvious, but I can't see it.
Reply With Quote
  #56  
Old 07-07-2010, 09:22 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by bulaman View Post
I am running the client on the same box that has service.
Yes, there is a known problem with this configuration. If you follow the conversation thread with Uncledig and myself, you can get the details. But the summary is that in the current V7 plugin with the new plugin infrastructure there is no good way to handle getting the caller id info displayed on the locally running SageTV client instance running on the same box as the SageTV server. Support in the SageTV API is being added by Sage to the next beta version (7.0.12) at which point this issue should get addressed and be implemented in a much easier way than was provided in v6. So when SageTV 7.0.12 is available, I'll be able to update this plugin to add support for the local SageTV client instance.
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #57  
Old 07-07-2010, 09:34 PM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by samgreco View Post
Cannot seem to get this to happen. Here's what I've got and what I've done:

Sage server running Sage as service AND a client. This box also runs YAC server. Calls pop up on the YAC server icon on this PC without issue, but not in the Sage client (on the server).

Sage Client PC. Sage does not see YAC/phone calls. If I shut down Sage client and start up a YAC listener, I see incoming calls on the listener.

I have InfoPop setup with all defaults. I tried pointing the client to the IP address of the server to no avail.

I feel like I'm probably missing something obvious, but I can't see it.
I don't have an independent client to test with, just the local client running on the same PC as the server and HD extenders. Did the Sage client PC allow you to install the InfoPopup plugin on it? (not the InfoPopup STVi).

I believe that the local SageTV client issue will be addressed with the release of SageTV BETA 7.0.12, they are adding some API changes to accomodate what I need to pul this off.

What I know is working are HD Extenders connected to a SageTV server. And a complete standalone SageTV instance running not in service mode.
__________________
Server Hardware: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz CPU, 4GB DDR2 RAM, NVIDIA nForce 780i SLI Motherboard, GeForce 8600 GT, Seagate Barracuda 7200.11 2.5TB
Operating System: Windows XP Professional
HTPC/DVR Software: SageTV 7
Capture Devices: 2 @ Hauppauge HD-PVR (1212), Hauppauge WinTV-HVR-1600 ATSC/QAM, HD Homerun
Media Extenders: 2 @ Sage HD100 & 1 @ Sage HD200
Signals/Providers: AT&T UVerse, OTA ATSC
Set-Top-Box: 2 @ Motorola Box VIP 1200
Reply With Quote
  #58  
Old 07-07-2010, 10:16 PM
samgreco samgreco is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jul 2004
Location: Villa Park, IL (Outside Chicago)
Posts: 611
The client did let me install the plugin.

I'll try running Sage NOT in service mode and see what happens.

Thanks
Reply With Quote
  #59  
Old 07-09-2010, 06:31 PM
sic0048 sic0048 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,255
I've tried installing the plugin and it shows up as "Failed"

Here is a log that shows the installation process with an error at the end.
Code:
Fri 7/9 20:27:20.580 [ReProcessHook@7113f0] Download of package from http://download.sagetv.com/plugins/shadeblue.com/infopopup/shadeblue-infopopup-7.0.0.zip is complete
Fri 7/9 20:27:20.582 [ReProcessHook@7113f0] MD5 sums verified for download from http://download.sagetv.com/plugins/shadeblue.com/infopopup/shadeblue-infopopup-7.0.0.zip
Fri 7/9 20:27:20.582 [ReProcessHook@7113f0] All packages are now downloaded for the plugin infopopup-core beginning uninstall and dependency verification...
Fri 7/9 20:27:20.582 [ReProcessHook@7113f0] Plugin dependencies have been verified....proceeding with extraction and installation: infopopup-core
Fri 7/9 20:27:20.582 [ReProcessHook@7113f0] Plugin apriori state#=201 postInstall state#=202
Fri 7/9 20:27:20.582 [ReProcessHook@7113f0] Beginning zip file extraction from cache file PluginInstallers\infopopup-core\7.0.0\httpdownloadsagetvcompluginsshadebluecominfopopupshadeblueinfopopup700zip to root dest dir of: C:\Program Files\SageTV\SageTV
Fri 7/9 20:27:20.582 [ReProcessHook@7113f0] Zip archive contains 24 entries
Fri 7/9 20:27:20.583 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/
Fri 7/9 20:27:20.583 [ReProcessHook@7113f0] Created local directory: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins
Fri 7/9 20:27:20.583 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/
Fri 7/9 20:27:20.583 [ReProcessHook@7113f0] Created local directory: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup
Fri 7/9 20:27:20.583 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/
Fri 7/9 20:27:20.583 [ReProcessHook@7113f0] Created local directory: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images
Fri 7/9 20:27:20.584 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/check.png
Fri 7/9 20:27:20.584 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\check.png
Fri 7/9 20:27:20.585 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/clock.png
Fri 7/9 20:27:20.585 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\clock.png
Fri 7/9 20:27:20.585 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/critical.png
Fri 7/9 20:27:20.586 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\critical.png
Fri 7/9 20:27:20.586 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/delete.png
Fri 7/9 20:27:20.587 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\delete.png
Fri 7/9 20:27:20.587 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/error.png
Fri 7/9 20:27:20.588 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\error.png
Fri 7/9 20:27:20.588 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/forbidden.png
Fri 7/9 20:27:20.589 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\forbidden.png
Fri 7/9 20:27:20.589 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/graph.png
Fri 7/9 20:27:20.590 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\graph.png
Fri 7/9 20:27:20.590 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/info.png
Fri 7/9 20:27:20.591 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\info.png
Fri 7/9 20:27:20.591 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/message.png
Fri 7/9 20:27:20.591 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\message.png
Fri 7/9 20:27:20.591 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/mobile_phone.png
Fri 7/9 20:27:20.592 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\mobile_phone.png
Fri 7/9 20:27:20.592 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/phone.png
Fri 7/9 20:27:20.593 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\phone.png
Fri 7/9 20:27:20.593 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/question.png
Fri 7/9 20:27:20.594 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\question.png
Fri 7/9 20:27:20.594 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/security.png
Fri 7/9 20:27:20.595 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\security.png
Fri 7/9 20:27:20.595 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/settings.png
Fri 7/9 20:27:20.596 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\settings.png
Fri 7/9 20:27:20.596 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/telephone.png
Fri 7/9 20:27:20.596 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\telephone.png
Fri 7/9 20:27:20.597 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/Thumbs.db
Fri 7/9 20:27:20.599 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\Thumbs.db
Fri 7/9 20:27:20.599 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/warning.png
Fri 7/9 20:27:20.600 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\warning.png
Fri 7/9 20:27:20.600 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/images/weather.png
Fri 7/9 20:27:20.601 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\images\weather.png
Fri 7/9 20:27:20.601 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: plugins/infopopup/readme.txt
Fri 7/9 20:27:20.602 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\readme.txt
Fri 7/9 20:27:20.602 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: JARs/
Fri 7/9 20:27:20.602 [ReProcessHook@7113f0] Created local directory: C:\Program Files\SageTV\SageTV\JARs
Fri 7/9 20:27:20.602 [ReProcessHook@7113f0] Processing zip entry: JARs/shadeblue-infopopup.jar
Fri 7/9 20:27:20.603 [ReProcessHook@7113f0] Extracted file from archive to: C:\Program Files\SageTV\SageTV\JARs\shadeblue-infopopup.jar
Fri 7/9 20:27:20.603 [ReProcessHook@7113f0] Removing downloaded archive file: PluginInstallers\infopopup-core\7.0.0\httpdownloadsagetvcompluginsshadebluecominfopopupshadeblueinfopopup700zip
Fri 7/9 20:27:20.604 [ReProcessHook@7113f0] Saving properties file to filetracker.properties
Fri 7/9 20:27:20.616 [ReProcessHook@7113f0] Added JAR file to search path of: C:\Program Files\SageTV\SageTV\JARs\shadeblue-infopopup.jar
Fri 7/9 20:27:20.617 [ReProcessHook@7113f0] Finished extraction of all the contents from the zip archive...writing plugin information to the properties for plugin: infopopup-core
Fri 7/9 20:27:20.617 [ReProcessHook@7113f0] Saving properties file to C:\Program Files\SageTV\SageTV\Sage.properties
Fri 7/9 20:27:20.632 [ReProcessHook@7113f0] Wrote new plugin's information to property file; loading the actual plugin object into our set.
Fri 7/9 20:27:20.633 [ReProcessHook@7113f0] CorePluginManager is checking plugin: infopopup-core type: Standard version: 7.0.0 by: shadeblue.com
Fri 7/9 20:27:20.633 [ReProcessHook@7113f0] Plugin infopopup-core is enabled, try to load it from class: com.shadeblue.sagetv.plugin.infopopup.InfoPopupPlugin
INFO - An existing log4j properties file was not found on this system at: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\log4j.properties
INFO - Creating new log4j properties file now: C:\Program Files\SageTV\SageTV\plugins\infopopup\log4j.properties
INFO - log4j.properties file created successfully.
Fri 7/9 20:27:20.642 [ReProcessHook@7113f0] Plugin object was loaded, now starting it...
Fri 7/9 20:27:21.200 [ReProcessHook@7113f0] ERROR starting plugin of:java.lang.IllegalAccessError: tried to access field org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder.SINGLETON from class org.slf4j.LoggerFactory
Fri 7/9 20:27:21.201 [ReProcessHook@7113f0] DONE with plugin installation for infopopup-core 7.0.0
Any suggestions?

Thanks,
__________________
i5 quad core server with about 10tb of space currently
SageTV v9 (32bit)
Ceton InfiniTV ETH 6 cable card tuner (Charter cable)
OpenDCT
HD-100 HD Extenders
HD-300 HD Extenders
Nvidia Shield using the MiniClient
Using CQC to control it all
Reply With Quote
  #60  
Old 07-09-2010, 10:17 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
I saw this too. I think there is a file missingfrom GKusnick Studio Tools. I ended up installing the Tools and the Framework. One, the other or both fixed the issue. I forgot to post this earlier.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
Reply

Tags
caller id, callerid, message, modem, yac


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: MizookLCD (Alternate SageTV LCDSmartie Plugin) cslatt SageTV Customizations 48 06-11-2012 10:44 AM
STV Import: CallerID/Message popup plugin nielm SageTV Customizations 294 08-12-2010 03:16 PM
infopopup? Toddupton SageMC Custom Interface 1 10-18-2009 09:15 AM
callerID and VOIP snoopy SageMC Custom Interface 1 08-28-2008 06:02 PM
CallerID and Sage PAF General Discussion 20 08-07-2008 07:31 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.