SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2019, 04:14 PM
electrofex electrofex is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2007
Location: So Cal
Posts: 59
Upgrade without problems?

Hello, long time. I was thinking about upgrading from 32bit 9.1.5.683 to the latest 32bit download. Wondering if it worth it? And how to do it? Can I just install over the current files? Will I loose my setting and DTS setup? Please Advise.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-16-2019, 08:57 AM
JustFred JustFred is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2015
Location: Sunnyvale, Ca
Posts: 429
Quote:
Originally Posted by electrofex View Post
Hello, long time. I was thinking about upgrading from 32bit 9.1.5.683 to the latest 32bit download. Wondering if it worth it?
It's hard to give a good answer without knowing anything about your Sage installation. In general, my experience has been to AVOID any 32-bit versions from v9.1.10 and later, due to increased Java heap (memory) usage. Best to switch to the 64-bit version of Sage.

Quote:
And how to do it? Can I just install over the current files? Will I loose my setting and DTS setup? Please Advise.
Upgrading from your 32-bit v9.1.5 to a newer 32-bit version will preserve all existing settings.

On the other hand, upgrading from 32-bit to 64-bit is a bit more complicated, but still possible to preserve settings (depending on your existing config). Some useful info in the first post of this thread: https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=63009
__________________
System #1: Win7-64, Core2-Quad Q9400, 8 GB Mem, 4TB HD. Java-64 1.8.0_141. Sage-64 v9.2.1 ATSC: 2x HDHR-US (1st gen white) tuners. HD-200.
System #2: Win7-64, I7-920, 8 GB Mem, 2TB HD. Java 1.8.0_131. Sage v9.1.6.747. ClearQAM: 2x HDHR3-US tuners. HD-200.
System #3: Win7-64, I7-920, 12 GB Mem, 4TB HD. Java-64 1.8.0_141. Sage-64 v9.2.1 ATSC: 2x HVR2250; Spectrum Cable via HDPVR & USB-UIRT. 3x HD-200.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
v7 Upgrade to v9 problems atchoo SageTV Software 5 08-16-2017 06:23 PM
Upgrade to HD-PVR Problems - Help! SkierHiker SageTV Software 23 10-04-2010 11:34 PM
upgrade problems from 6.x to 6.6 jimbolocke SageTV Software 0 04-24-2010 04:29 PM
Two problems since V6.0.19 upgrade Falcon64 SageTV Software 6 01-05-2007 09:31 PM
SageTV Ver. 4 Upgrade Problems Toddly SageTV Software 7 07-02-2006 12:30 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.