SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Recorder Software

Notices

SageTV Recorder Software Discussion related to the SageTV Recorder application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Recorder should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-07-2003, 07:06 PM
robsmith robsmith is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Pittsburgh,PA
Posts: 16
Up/Down buttons (Creative DVCR)

Hi,

I have registered the software, as it is a better alternative to Creative's bundle.

The up / dowm buttons do not change the channel on the DVCR as expected.


Is there a way to enable the DVCR remote to work with Sagerecorder?

Thanks,

Bob
Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2003, 08:16 PM
pbarrette pbarrette is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2003
Location: IA, USA
Posts: 27
Hi Rob/Bob,

I had the same problem initially. Though I discovered that if you scroll down the commands list, you will find two functions called "Up/Channel Up" and "Down/Channel Down" as well as "Right/Volume Up" and "Left/Volume Down" which correspond perfectly to the DVCR's remote buttons.

Map those to the remote and I assure you that you will be pleased.

pb
__________________
EPIA M10000 (1 GHz) Nehemiah, VB-DVCR (Standard Drivers), WinXP
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2003, 07:15 PM
robsmith robsmith is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Pittsburgh,PA
Posts: 16
Where are these options?

Hi,

Thanks for the reply. I cannot seem to find where these options are located. Could you enlighten me?

Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2003, 07:31 PM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,301
Those settings mentioned are for SageTV, not SageRecorder. But I think Girder has support for the Creative remote, and if so, you can then use that in conjunction with SageRecorder.
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #5  
Old 07-10-2003, 05:51 AM
robsmith robsmith is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Pittsburgh,PA
Posts: 16
Any plan to fix the up/down buttons in SageRecorder? The number buttons work, but Up/Down does not.

Are there any details on setting up Girder to work with the Creative Remote?

Thanks,

Bob
Reply With Quote
  #6  
Old 07-10-2003, 05:57 AM
robsmith robsmith is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Pittsburgh,PA
Posts: 16
Any plan to fix the up/down buttons in SageRecorder? The number buttons work, but Up/Down does not.

Are there any details on setting up Girder to work with the Creative Remote?

Thanks,

Bob
Reply With Quote
  #7  
Old 07-11-2003, 10:11 AM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,301
Go to Setup->Sources and then do Autotune. Then the channel up/down will work. Initially there's no channels defined, so there's nothing to go up/down to.
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #8  
Old 07-11-2003, 05:46 PM
robsmith robsmith is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Pittsburgh,PA
Posts: 16
Thanks Jeff!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.