SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #121  
Old 11-08-2010, 06:47 PM
jreichen's Avatar
jreichen jreichen is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,192
Here are a few things I need you to provide me:
  • Verify the line starting with load_at_startup_runnable_classes in Sage.properties.
  • Post the JettyStarter.properties file here. Remove the password entries if you wish.
  • List the contents of the JARs folder and post that list here.
__________________
Server: Intel Core i5 760 Quad, Gigabyte GA-H57M-USB3, 4GB RAM, Gigabyte GeForce 210, 120GB SSD (OS), 1TB SATA, HD HomeRun.
Extender: STP-HD300, Harmony 550 Remote,
Netgear MCA1001 Ethernet over Coax.
SageTV: SageTV Server 7.1.8 on Ubuntu Linux 11.04, SageTV Placeshifter for Mac 6.6.2, SageTV Client 7.0.15 for Windows, Linux Placeshifter 7.1.8 on Server and Client
, Java 1.6.
Plugins: Jetty, Nielm's Web Server, Mobile Web Interface.

Reply With Quote
  #122  
Old 11-09-2010, 07:15 AM
brandypuff brandypuff is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2008
Location: Berlin, MA
Posts: 339
Well i resolved this and I feel stupid.

What i was doing was editing the sage.properties file while the server
was still running and then when i restarted sage, my edits would disappear
from the file. I didn't notice that sincei was also getting confused because the file seemed to be linked (or copied) to the virtual store on Windows7 (which i hate). I finally realized that last night.

What does Sage do, flush the contents back to the sage.properties file when it stops? Strange.

Anyway, thanks for all your help. The mobile interface and the reason i needed Jetty works great and is very handy.
__________________
- James M -
Server: Asus P5B Deluxe, 8GB, Core2 E6600 @2.4GHz, Windows 10 X64 Pro
Storage Internal: (1) 250GB, (2) 2TB, (1) 4TB
Storage External: Sans Digital 4-Bay eSATA Port Multiplier RAID Enclosure with (4) 4TB Drives
Capture Devices: HDHomerunXTEND, HDHomerunPrime
Clients: (1) STX-HD100 HD Media Extender, (3) HD200 HD Theatre, (1) HD300
Reply With Quote
  #123  
Old 09-07-2012, 06:48 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 336
Only Web Interface Works... Need Help

Hoping someone can help me out here. Rebuilding my server after a failure...

Running 6.6.2. Have jetty installed, and can access 2.26 of the Sage TV Web Interface with no problem. I'm also reinstalling the mobile web interface, sjq 3, and sagealert 1.2.

The problem I've run into is that I'm getting 404 errors in the browser for everything except the Sage Web Interface, which is working fine... I've gone over everything I can think of and can't find the issue...

Anyone have any ideas?

Tnx

- Steve
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, WD Green 2 TB x 1 and WD Red 6 TB x 2 for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., Sage 9.1.8.770, HDPVR x 2, BellTV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 4 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), Placeshifter x 1
Reply With Quote
Reply

Tags
web


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: MizookLCD (Alternate SageTV LCDSmartie Plugin) cslatt SageTV Customizations 48 06-11-2012 10:44 AM
MediaPlayer Plugin/STV Import: Winamp Media Player Plugin deria SageTV Customizations 447 12-11-2010 07:38 PM
Hulu: Possible to Use XBMC Hulu Plugin to create SageTV Plugin? Brent SageTV Customizations 8 02-24-2009 04:16 PM
Plugin: MizookLCD spook SageTV Customizations 2 08-12-2008 11:31 AM
Caller ID Plugin computer33 SageTV Customizations 1 04-20-2005 09:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.