SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1241  
Old 05-14-2010, 09:32 AM
TBacker's Avatar
TBacker TBacker is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2006
Location: North Syracuse, NY
Posts: 124
I've got a problem with filtering. I've searched the forums and really haven't found a working solution.

I am trying to make my home screen "Movies" menu item open SMW only showing content from one path. Here is the section from my menu.xml file:

Code:
        
<internalScreenMenuItem icon="C:\Program Files\SageTV\SageTV\STVs\SageTV3\SageMCE\Themes\TimzTV2\MenuIcons\hover_dvd.png" screen="Sage Movie Wall" title="Movies">
    <evalExpression>AddStaticContext("PathFilterExprs", new_java_util_ArrayList())</evalExpression>
    <evalExpression>java_util_List_add(PathFilterExprs, ""\\\\192.168.9.30\\Media\\Video\\Library\\Movies")</evalExpression>
    <evalExpression>AddStaticContext("PathFilterExcludes", false)</evalExpression>
</internalScreenMenuItem>
Within the Movies folder are the subfolders for each movie, each containing the DVD file structure or video file.

The problem is this results in a black (totally empty) screen when I access it. I tried reloading the menu file, and tried opening the menu several times.

I am using the latest version of SMW on the latest version of Sage on an extender (the HD200).

Ideas?
Reply With Quote
  #1242  
Old 05-14-2010, 09:43 AM
TBacker's Avatar
TBacker TBacker is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2006
Location: North Syracuse, NY
Posts: 124
Never mind.

Its weird that you don't see double quotes until proofing your own post about something not working

The problem was in the eye-to-brain interface... Gotta get that fixed
Reply With Quote
  #1243  
Old 05-14-2010, 04:28 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by TBacker View Post
Never mind.

Its weird that you don't see double quotes until proofing your own post about something not working

The problem was in the eye-to-brain interface... Gotta get that fixed
Yeah I hate those Glad you got it working.
Reply With Quote
  #1244  
Old 05-14-2010, 05:11 PM
luis4100 luis4100 is offline
New Member
 
Join Date: May 2010
Location: new jersey
Posts: 4
moviewall problem

i am runing sagetv software on HTPC system

sagetv v 6.6.2.218
sagemc 6.3.9a
SageMovieWallV4R1.01

also runing extrenal player arcsoft to play my movie i have blueray movies that where ripped using My Movies. I create a Movie folder in my lib, not iso files.

the problem i am having is playing the movie. when i add fanart using metadata and change the view to show me the movie with fanart when i press enter the info of the movie comes up and cycle, but if i press CTRL + D to play the movie the moviewall screen closes and it goes back to the main sagemc screen. But if i pick a movie that has no metadata attached i press enter and the vedio info comes up with the option to play and it works

ps. i hope i was clear on the problem

Any ideas
Reply With Quote
  #1245  
Old 05-14-2010, 05:21 PM
razrsharpe razrsharpe is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2008
Location: Boston, MA
Posts: 2,111
@luis - what does the default sagemc video library do? I'm not sure if/how smw could cause this problem... it sounds like corrupted metadata somehow...
__________________
Server 2003 r2 32bit, SageTV9 (finally!)
2x Dual HDHR (OTA), 1x HD-PVR (Comcast), 1x HDHR-3CC via SageDCT (Comcast)
2x HD300, 1x SageClient (Win10 Test/Development)
Check out TVExplorer
Reply With Quote
  #1246  
Old 05-14-2010, 05:29 PM
luis4100 luis4100 is offline
New Member
 
Join Date: May 2010
Location: new jersey
Posts: 4
sagemc is the platform where smw runs on. i think the problem is related to the extranal player. the command that sends out to play the movie i think.

if i change back to sagemc it works fine
Reply With Quote
  #1247  
Old 05-14-2010, 07:55 PM
luis4100 luis4100 is offline
New Member
 
Join Date: May 2010
Location: new jersey
Posts: 4
I have narrow it down to the view on the moviewall

Views that work

3D wall
Small List

All other view will not open the video info screen that you have option to (Play/add to queue/edit video info/sent to...)

I would like to thank all of the peaple involved in the sagemovie wall
nice job guys
Reply With Quote
  #1248  
Old 05-14-2010, 10:13 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Check your universal smw settings for what select is doing and change it's setting to what you want.
Reply With Quote
  #1249  
Old 05-15-2010, 11:21 AM
luis4100 luis4100 is offline
New Member
 
Join Date: May 2010
Location: new jersey
Posts: 4
Where can I find the universal setting for smw menu. Can you guide me on how to check

thanks
Reply With Quote
  #1250  
Old 05-16-2010, 08:40 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by luis4100 View Post
Where can I find the universal setting for smw menu. Can you guide me on how to check

thanks
Options when on the wall. Go to wall options and hit left or right until it says universal options
Reply With Quote
  #1251  
Old 05-20-2010, 01:00 PM
MitchSchaft MitchSchaft is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 717
I can't live without SageMovieWall. Will this work in v7 by any chance?
Reply With Quote
  #1252  
Old 05-20-2010, 01:40 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by MitchSchaft View Post
I can't live without SageMovieWall. Will this work in v7 by any chance?
I knew this question would come up just didn't think it would so fast....

Smw relies heavily on the old animation system no longer used in v7. So it will
Not work with the new v7 ui. It will still work with sagemc and v7 as sagemc will still rely on the old animation system.

Now with mymovies and ortus and other projects I just don't see allot of time to convert smw to the new animation system. It would be nice but two he honest smw is messy compared to how I code now so a rewrite would be the only way I would do it and I don't see that happening.

Great things are happening with smm and in the future it will support bmt and ortus metadata in place of mymovies but that is long in the future. My movies is free if you only want covers and metadata so I highly recomend giving it a try.

If there is allot of yelling and screaming I may change my mind but as of now smw will die with v6
Reply With Quote
  #1253  
Old 05-20-2010, 05:26 PM
MitchSchaft MitchSchaft is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 717
Ok, that makes sense to me. I found out about the upgrade at 1:45pm. 15 minutes later I had to ask .
Reply With Quote
  #1254  
Old 05-21-2010, 09:15 AM
onlydarksets onlydarksets is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 128
Quote:
Originally Posted by PLUCKYHD View Post
Great things are happening with smm and in the future it will support bmt and ortus metadata in place of mymovies but that is long in the future. My movies is free if you only want covers and metadata so I highly recomend giving it a try.
When you say "give MyMovies a try", are you talking about the Sage version? Did you release that yet?

Last edited by onlydarksets; 05-21-2010 at 12:59 PM.
Reply With Quote
  #1255  
Old 05-21-2010, 09:32 AM
razrsharpe razrsharpe is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2008
Location: Boston, MA
Posts: 2,111
Quote:
Originally Posted by onlydarksets View Post
When you say "give MyMovies a try", are you talking about the Sage version? Did you release that yet?
yes he's talking about the sage version , no he hasn't released it yet, and no he doesn't have an ETA (but much sooner then TVE 2.0 )
__________________
Server 2003 r2 32bit, SageTV9 (finally!)
2x Dual HDHR (OTA), 1x HD-PVR (Comcast), 1x HDHR-3CC via SageDCT (Comcast)
2x HD300, 1x SageClient (Win10 Test/Development)
Check out TVExplorer
Reply With Quote
  #1256  
Old 07-11-2010, 09:49 PM
jryan15 jryan15 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 119
I love sage moviewall and haven't looked back to xlobby, but I would really appreciate it if someone could help me create a button (or use a remote keypress) to automatically list all items in the animation and family categories.

I know it would require some studio work which I would really enjoy doing. I've tried and failed to accomplish this in studio already, so any help would be great. Thanks!
__________________
AMD Athlon X2-3800+, Asus A8N-SLI Deluxe, 2x512 GB DDR400, BFG 7600 GT, 2 Hauppauge PVR 500 Cards, Motorola DCT6208 via FW, USB-UIRT, 3 MediaMVP's, DirMon2, ShowAnalyzer
Reply With Quote
  #1257  
Old 09-20-2010, 02:08 PM
SomeWhatLost's Avatar
SomeWhatLost SomeWhatLost is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2009
Location: earth
Posts: 525
ok, stupid question...
I loved SMW, when I was running SageMC...

but now I am running the Default V7 UI... I kind of like it better than the sageMC UI... actually I really want the phoenix thing... but that doesn't appear to be real yet...

anyway, I can't seem to find SMW for the stock v7 UI, where is it located??? why doesn't it show up in the available plugins list???? SMW must exist for v7 because not existing just isn't a valid option...
Reply With Quote
  #1258  
Old 09-20-2010, 02:12 PM
babgvant babgvant is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2008
Location: London
Posts: 1,834
Check out SageMyMovies.
__________________
babgvant.com | @babgvant | Missing Remote
Reply With Quote
  #1259  
Old 09-20-2010, 03:15 PM
SomeWhatLost's Avatar
SomeWhatLost SomeWhatLost is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2009
Location: earth
Posts: 525
not really a my movies fan...
Reply With Quote
  #1260  
Old 09-20-2010, 03:20 PM
babgvant babgvant is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2008
Location: London
Posts: 1,834
1) Not a fan either, but AFAIK SMW is not getting ported to V7
2) The name is an artifact of the original implementation, Plucky is adding support for other collection managers
__________________
babgvant.com | @babgvant | Missing Remote
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
STV Import: Video Editing for Sage BobPhoenix SageTV Customizations 279 03-07-2013 01:35 PM
STV Import: MovieTimes Movie Listings Import v0.57 Beta aperry SageTV Customizations 670 10-02-2010 12:07 AM
STV Import: SageMC MovieTimes Movie Listings v0.64 Morgan111 SageMC Custom Interface 419 10-01-2010 11:06 PM
STV Import: Movie Info Screen V.1.0 jaminben SageMC Custom Interface 398 01-17-2010 02:40 PM
STV IMPORT: Exit Sage plugin (1.1 12/Jan/2006) nielm SageTV Customizations 8 10-06-2006 07:11 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.