SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2013, 09:17 PM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
For devs who use Google Code...

As you may or may not be aware, Google Code is disabling project downloads in January. Existing files will remain available for "some time", but you will not be able to create new downloads.

I've chosen to migrate back to SourceForge, which does continue to offer file hosting -- and they've made a lot of improvements since I last used them. If you decide to go that direction, they've just released a Google Code project importer that seems to work quite nicely (I've used it on one project so far). Definitely gets everything over to a new SF project with little effort. Run the importer from here:

http://sourceforge.net/p/forge/docum...de%20Importer/
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2013, 07:25 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,169
Thanks for posting this...I will give it a shot for all of my projects.

k
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-2013, 04:52 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,541
Thanks... I'll check it out as well... I was considering moving to GitHub... but I have accounts at both, so, maybe SF is the way to go
Reply With Quote
  #4  
Old 11-29-2013, 11:44 AM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
Github doesn't support file downloads anymore either (they removed the feature some time ago).
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #5  
Old 11-29-2013, 12:32 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,541
Quote:
Originally Posted by Slugger View Post
Github doesn't support file downloads anymore either (they removed the feature some time ago).
Yeah, I realize that as well... When i planning on going GitHub, I was thinking that I could get a dropbox accout for my sagetv plugins, and then just use good oldfashion "file management" tools to manage the downloads.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-30-2013, 10:48 AM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,169
They sure made it simple....I converted all of mine in a few minutes...walked away and it emailed when done.

A little testing yet but am impressed with their import tool...the Wiki conversion is pretty good too.


k
Reply With Quote
  #7  
Old 02-23-2014, 06:37 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
I am going to give this a whirl as well. Several of my plugins need updating, might as well start fresh
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-25-2014, 10:13 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
Well, they made it so rediculously easy to migrate that even a dummy like me could do it

For those migrating, is there any advantage to using their source code control system other than having the download files and the source in the same place? Is Google going to discontinue their source code control system?
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #9  
Old 02-25-2014, 12:01 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,541
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
Well, they made it so rediculously easy to migrate that even a dummy like me could do it

For those migrating, is there any advantage to using their source code control system other than having the download files and the source in the same place? Is Google going to discontinue their source code control system?
I think it's safe to assume that google will eventually kill off google code for source control. I've already moved to github for my projects.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-27-2014, 05:32 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
How to I get NetBeans to start using the new code repository? Do I need to "relocate" the project? I am afraid to start pressing buttons and messing up something that can't be fixed!
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #11  
Old 02-28-2014, 07:24 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,541
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
How to I get NetBeans to start using the new code repository? Do I need to "relocate" the project? I am afraid to start pressing buttons and messing up something that can't be fixed!
I haven't used netbeans in a while, but, I've you've already checked in all the code into SF... then I'd just blow away whatever local projects that you have (and back them up), and then check out a new project from SF, configure it, etc, and it'll be ready to publish back to SF.
Reply With Quote
  #12  
Old 03-02-2014, 06:46 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
Thanks stuckless, I will give that a try.

I've added a new file to Sourceforge but the status says "pending" and the download URL says "This file will be ready for download shortly" for 45 minutes. Is this normal? I did some googling and people complained of this 3 years ago but nothing recently.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #13  
Old 03-03-2014, 06:15 AM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
I had the same issue last night. There's something wrong with the file release system at SF right now. Open a support ticket at SF.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #14  
Old 03-03-2014, 06:49 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
Quote:
Originally Posted by Slugger View Post
I had the same issue last night. There's something wrong with the file release system at SF right now. Open a support ticket at SF.
Thanks. It's 13 hours now They have not made a good first impression.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #15  
Old 03-03-2014, 07:57 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,541
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
Thanks. It's 13 hours now They have not made a good first impression.
They might be a little overwhelmed with the high demand since the google code exodus
Reply With Quote
  #16  
Old 03-03-2014, 12:58 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
They might be a little overwhelmed with the high demand since the google code exodus
Could be I took Slugger's advice and 2 hours after opening the ticket the problem is fixed. Will try to do some more testing tonight.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #17  
Old 03-03-2014, 08:19 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
One last SNAFU. Everything is working fine in my test setup and the dev manifest works fine but when I try to submit the plugin it fails verification saying the zip file could not be downloaded from SF.

Ideas?
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #18  
Old 03-03-2014, 08:56 PM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
Double check the url for the file (copy/paste it into a browser). If it works there then might be a Sage issue. Could also be intermittent with the SF file release system problems they've been having so just try to submit it again.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #19  
Old 03-04-2014, 05:45 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
Resubmitted the exact same manifest an hour later and it worked. SF is flaky
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #20  
Old 03-04-2014, 09:45 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,541
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
Resubmitted the exact same manifest an hour later and it worked. SF is flaky
This is interesting... because I got the exact same issues when I used github hosting... it worked "sometimes". But other times, sagetv would report that the file md5sums didn't match.

I tried using dropbox, but there is an error in DropBox downloads in how they handle the http range header that sagetv passes... It's unlikely that they will fix it... So DropBox is out...

I eventually created a BinTray account, and I host some of my stuff there.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any devs working on anything new for stock STV? pjpjpjpj SageTV v7 Customizations 0 07-13-2013 07:32 PM
SageTV 3rd Party Devs & Google Acquisition Brent The SageTV Community 34 06-28-2011 10:17 AM
HD200 Caching - Google Code #38 Discussion d2globalinc Sage My Movies 9 08-29-2010 10:29 AM
Thanks to the devs! Skirge01 SageTV v7 Customizations 6 05-24-2010 03:10 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.