SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV United Kingdom

Notices

SageTV United Kingdom SageTV and SageTV Recorder Users from the UK - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in the UK.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2014, 10:24 AM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is online now
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,372
Question CBeebies HD Logo?

Does anyone have the new CBeebies HD channel logo, please? Apparently Lyngsat-Logo website hasn't got one. Not a priority really, but will be nice to have the logo in the EPG consistent with the other "new" BBC HD channels.

Cheers
Eddy
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2014, 05:52 PM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
I looked at the websites,

http://www.bbc.co.uk/cbeebies/ and http://www.bbc.co.uk/cbeebies/grownups/

and the logo looks the same as this (multiple sizes to download),

http://en.wikipedia.org/wiki/File:CBeebies.svg
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2014, 03:00 AM
PeterC PeterC is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 55
I got all mine from the Sky online TV Guide:-

http://tv.sky.com/tv-guide/

The logos are small but they look ok in Sage.
As far as I know you don't have to be a valid user to view the data.

Peter.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-05-2014, 03:29 AM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is online now
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,372
Quote:
Originally Posted by PeterC View Post
I got all mine from the Sky online TV Guide:-

http://tv.sky.com/tv-guide/

The logos are small but they look ok in Sage.
As far as I know you don't have to be a valid user to view the data.

Peter.
Thanks! Yes, you're right is a little bit small...

What is weird is that if you tune on CBBC HD and Cbeebies HD both logos are without the HD, but the CBBC HD logo is available already. I still hope that someone on the Lyngsat Logo website will make the missing logo available at some point

Eddy
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard
Reply With Quote
  #5  
Old 01-05-2014, 04:58 AM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
This might be a bit larger,

http://www.sky.com/skyloyalty/export...1553246478.png
Reply With Quote
  #6  
Old 01-05-2014, 08:28 AM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is online now
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,372
Quote:
Originally Posted by jorton View Post
That's much much better! Thank you

Eddy
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard
Reply With Quote
  #7  
Old 01-05-2014, 04:05 PM
brewston brewston is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2006
Location: Surrey
Posts: 719
My kids are not getting Cbeebies HD It's programs consume about 70% of my disk space as it is !
__________________
Tecra M5, 2 x HD200, 2 x HD300
2 x PCTV 290e
Win 7, Sage 7.1.9, Phoenix 2 STV
Stephane's XMLTV Importer, Digiguide,
Reply With Quote
  #8  
Old 01-06-2014, 03:59 AM
jamesdisco's Avatar
jamesdisco jamesdisco is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2008
Location: N Yorks, UK
Posts: 234
Quote:
Originally Posted by brewston View Post
My kids are not getting Cbeebies HD It's programs consume about 70% of my disk space as it is !
I've just got one of these to cope with all the HD channels now. Recording the rugby on BT takes up huge amounts of space.
__________________
Server: Win 10 64bit Core i3 8GB 20TB, TBS6985, TBS6984, Sage 9.
Clients: 5 x HD300, 2 x HD200, Placeshifter.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cbeebies on Freesat - changed frequency? ianb SageTV United Kingdom 4 02-02-2011 07:40 AM
Cbeebies moved on DVB-S ? brewston SageTV United Kingdom 11 10-25-2010 04:57 PM
New SageTV logo broderp General Discussion 27 05-10-2007 03:54 PM
Logo Problem blue2k1 SageTV Customizations 3 10-06-2005 04:50 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.