SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2019, 05:03 PM
LHuisingh LHuisingh is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2011
Location: Kennewick, WA, USA
Posts: 21
Unhappy Problems going from 9.1.5 to 9.2.1

Windows 10 64-bit (v. 1809). Running 32-bit SageTV 9.1.5. I just installed the 9.2.1 x86 version using the Windows installer from BinTray. No errors during the install.
Rebooted.
The service will not start, either automatically or manually.
I also could not run Sage interactively. When I tried, I got this error: An exception occured in Java: java.lang.NoClassDefFoundError: javax/vecmath/Matrix4f
I then went to Control Panel -> Programs and Features and performed a repair.
That improved things a little bit.The service still will not start.
The client will start but it does not recognize any of my tuners (Hauppauge dual tuner card).
The program is installed at C:\Program Files (x86)\SageTV\SageTV.
I am running Java 8.201
I am really at a loss. I do have a backup copy of the program folder.

Where do I go from here?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2019, 05:24 PM
LHuisingh LHuisingh is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2011
Location: Kennewick, WA, USA
Posts: 21
UPDATE:

I just realized I hadn't rebooted since I performed the repair.

Rebooted.

It's working again!
The service starts automatically. The interactive version runs fine and recognizes my tuners. I was able to get the new NWS/Darksky weather working. It didn't work with my 9.1.5 version. That's why I looked into upgrading to something more recent in the first place.

I'm not sure why I had to do a repair but I'm glad I tried it after rebooting the first time.

Disaster averted!
Reply With Quote
Reply

Tags
bug, error, update, upgrade


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Timeline Problems, FF/REW Problems UFGrayMatter SageTV Software 4 10-16-2007 01:25 PM
Display problems, and HDHR problems... thenuma SageTV Beta Test Software 7 08-28-2007 11:31 AM
Two problems: USB-UIRT and Dish Network 301 problems neilbradley Hardware Support 5 07-06-2006 11:24 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.