SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-30-2009, 07:02 PM
beerandt beerandt is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 11
No Audio with HDPVR, works with Arcsoft TME

Hi-

I've been running sagetv with an hdpvr for about a year with minimal problems. I am one of those people constantly changing and upgrading the system that runs sage, and am usually able to backtrack what I've screwed up when somethings gone wrong, but this one has me stumped. I also have an HVR 2250, and I installed the new version of WinTV (7.2 1.2a). When I installed it, the audio from my hdpvr (s/pdif) stopped working. It still works in Arcsoft TME and WinTV, but not sage. I've tried various audio decoders with no avail. I've tried reinstalling sage (deleting the entire sage directory) from scratch with the same result. I'm currently running win 7 enterprise x64. Any ideas where to look next?

B
Reply With Quote
  #2  
Old 10-31-2009, 01:45 PM
beerandt beerandt is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 11
resolved

Got it working only by uninstalling wintv7. Guess there is some sort of conflict going on there
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, hdpvr, hvr 2250, wintv


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ARCSoft/Hauppauge Total Media Theatre no longer works after Vista SP2 is installed bthurber General Discussion 2 08-27-2009 10:18 AM
HD-PVR works in Arcsoft but not in Sagetv jc8367 Hardware Support 6 07-20-2009 08:57 AM
Is ArcSoft TME required for headless WHS server? bfb1963 Hardware Support 9 03-30-2009 09:08 AM
HDPVR w/ new Arcsoft TMT3 decoders skepticon Hardware Support 1 03-29-2009 02:41 PM
TME works but SageTV gets "no signal" with HDPVR mijahauan Hardware Support 5 02-09-2009 09:38 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.