SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > General Discussion

Notices

General Discussion General discussion about SageTV and related companies, products, and technologies.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-23-2008, 09:54 AM
snapdaddy snapdaddy is offline
Sage User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Chicago
Posts: 30
Sage makes a stressful day less so...

So, my wife is a week past her due date with our first child, and is being induced today. For us, seems like it will be a long process with a lot of waiting.

Thanks to the great WiFi here at the hospital and some SSH tunneling (they block all but ports 80 and 443...luckily my server is set to listen on port 443) we/she can watch movies/recorded shows, etc from home instead of the limited channel selection available on the real TV.

Thanks SageTV - you've helped us chill out during a not so chill time.

Robb
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2008, 10:19 AM
btrcp2000 btrcp2000 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 888
Just think, 50 years ago your job was to pace in the waiting room with a pack of cigars in your pocket. Nowadays not only are fathers in the room, they are streaming multimedia!

cool sage story. hope all goes well with the delivery, good luck!
__________________
[size=1]Current Server:V9 UNRAID Docker, SuperMicro x9dri-LNF4+, 32 GB ECC, 2x Xeon e5-2660v2, storage array 6TB, 2 Dish r5000HD tuners, 1 HDHomerun Quatro, 1 HDHomerun Extend
4 Nvidia Shield TVs with Miniclient
Reply With Quote
  #3  
Old 08-23-2008, 12:27 PM
Enormous's Avatar
Enormous Enormous is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2004
Location: D.C. Area
Posts: 398
I wanted to try something similar when our daughter was born a month ago, but I never found the time! Good luck with everything, and let us be the first to welcome a future SageTV user into the world!
__________________
-Eric
Client: STX-HD100 Extender, Connected to 47" Visio 1080p LCD via HDMI, Running SageMC
Client: Media MVP Running SageMC
Server: Antec SLK3800B, AMD Athlon 64 X2 4200+, Biostar TForce 550, GeForce 7300LE, 1GB DDR2 800, 2 x HVR-1600, PVR-150MCE, 1.4TB HD Space, XP Pro, Java6, Latest SageTV Version
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! How to set up ATI AIW 8500DV in Sage CsquaredIN Hardware Support 6 03-06-2008 03:39 PM
Videos that play in WMP choke Sage? wirecreative SageTV Software 1 02-22-2008 03:44 PM
USB-UIRT does not transmit with Sage 5. Albert Hawking Hardware Support 2 06-18-2006 03:45 PM
Sage UI disappears during playback Keith SageTV Software 17 03-03-2006 03:31 AM
Suggestions for improvement tooslow SageTV Software 15 12-25-2005 03:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.