SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV HD Theater - Media Player

Notices

SageTV HD Theater - Media Player Discussion related to using the SageTV HD Theater as a Media Player, i.e.: in use while not connected to a SageTV server. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to using a SageTV HD Theater as a Media Player should be posted here. Use the SageTV Media Extender forum for issues related to using it while connected to a SageTV server.

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-02-2009, 10:24 PM
alterna alterna is offline
Sage User
 
Join Date: May 2009
Location: St. Augustine, FL
Posts: 10
HD Theater: was fine, now only black screen during show playback

EDIT: Sorry, wrong forum. Don't know how to move the post, though.

I have an HD THeater (HD-200) on my network with SageTV 6.5.9 running on a Windows Home Server. Everything has been great for months, now I only get a black screen when I try to watch shows (recorded TV or DVD rips). If I fast forward I see stills of the video, but screen remains frozen when I hit play again (time moves by normally on progress bar).

I can get normal playback from the Client software on a PC in my network.

No recent changes to my system (that I know of - auto updates and all!). Worked this morning. Looking for tips before I go and monkey with various settings.

Last edited by alterna; 12-03-2009 at 03:22 PM. Reason: Wrpng forum, sorry!
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
At the end of Live TV Show, Screen goes black bleucube SageTV Software 0 12-09-2008 12:05 PM
HD Playback slow motion when 90% black screen jprine01 SageTV Software 1 07-14-2007 02:43 AM
MVP Blinking black screen + Sage "booting up" screen. XSiVE SageTV Media Extender 120 10-20-2006 06:36 PM
SageMVP -black screen on video, menus work fine jhh SageTV Media Extender 14 12-28-2005 12:16 AM
Sage TV Client Black Screen during playback after registry restore UniKyrn SageTV Software 1 05-20-2004 11:45 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.