SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2009, 11:05 AM
milhouse34521 milhouse34521 is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 24
Sage Movie Wal/Fanart crash

I am having problems with SMW crashing and taking Sage with it when it accesses certain fanart cache files. In list view, the backgrounds and posters usually show up,but sometimes the whole system goes down (with particular movies).

If I check the log, I can see that the last file accessed was a cache file:

Tue 11/10 11:53:47.909 [FinalRender-001d6a4cf3b4@1d07324] Loading 960x540 image from file cache\imagefactory\SMWBackgrounds\3b383aba088d077f2bddefd5c1b9c275.png

The Java log (at least I think it is the Java log) has details on the crash (attached) and seems to involve the image functions of Java (but I am not a Java developer).

One thing have noticed (it could be a coincidence) but it seems to happen more with grayscale images. I have gone in and saved some jpgs which were grayscale as rgb jpgs but it looks like I am still getting the problem.

Anyone have any ideas? Thanks.
Attached Files
File Type: txt hs_err_pid1976.txt (13.5 KB, 661 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2009, 11:14 AM
MitchSchaft MitchSchaft is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 717
How did you install the Wall? Did you load it in a new STV or on top of what was already there?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-10-2009, 03:09 PM
milhouse34521 milhouse34521 is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by MitchSchaft View Post
How did you install the Wall? Did you load it in a new STV or on top of what was already there?
I'm not sure. I just unzipped into the SageTV directory, then loaded the STV using the Sagemc interface.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-10-2009, 03:11 PM
MitchSchaft MitchSchaft is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 717
I think you're supposed to load the SageMC stv first, then do the wall. And not install over SageMC.1, SageMC.2 or whatever those are labeled as. You'd be better off asking in the big Wall thread.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-10-2009, 03:17 PM
dead_ferrets dead_ferrets is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 145
Quote:
Originally Posted by milhouse34521 View Post
I'm not sure. I just unzipped into the SageTV directory, then loaded the STV using the Sagemc interface.
Also you don't want to Load STV for SageMovieWall, you want to Import STVi.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sage Movie Wall: Will not automatically gather movie data? (Art, IMBD, etc) therealtybutler SageMC Custom Interface 6 09-22-2009 01:58 AM
SageMC, Fanart, MediaScraper & Central FanArt folder structure Ė Help requested rmac321 SageMC Custom Interface 24 06-14-2009 02:00 PM
New Fanart structure and Movies Recorded by Sage wayner SageMC Custom Interface 2 04-04-2009 01:15 PM
Toshiba HD-A2 to sell for $98 USD tomorrow at Wal-Mart oddjob The SageTV Community 5 11-05-2007 10:15 AM
Sage Crash johns55 SageTV Beta Test Software 1 02-10-2005 11:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.