SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV HD Theater - Media Player

Notices

SageTV HD Theater - Media Player Discussion related to using the SageTV HD Theater as a Media Player, i.e.: in use while not connected to a SageTV server. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to using a SageTV HD Theater as a Media Player should be posted here. Use the SageTV Media Extender forum for issues related to using it while connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-20-2011, 03:08 PM
Frustrated Inc Frustrated Inc is offline
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
HD200 Not playing Mapped Netowrk content

I'm running STV v7 with an HD200 wired connection. I have 2 PC's one w/ file storage and other PC has sageTV7 installed with all folders network access from server.
When HD200 is in stand alone mode, the HD200 is not seeing the shared folders on the networked server PC(file storage only no software except Win7 OS).

When I run the "service control" the HD200 connects as client just fine and is seeing the mapped network folders but it won't play the content even though it shows the words "Now Playing" when I play the file. But, there is nothing actually playing and there is no indication that it anything is playing (with the little counter and play,stop,pause,etc buttons on the GUI) .

Also, when "service control" is activated and I launch the SageTV app right on the same PC the app. acts like the HD200 and shows all mapped folders and content but not actually playing. Again no GUI showing it playing.

If I turn off "service control" the app works perfectly and plays all mapped folder content with the GUI controls
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2011, 04:30 PM
joshuad156 joshuad156 is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Ohio
Posts: 33
2 things to suggest.

1) If you have SageTV setup to use network shares, you need to change the SageTV service to use a local account, instead of localsystem account. localsystem account is used by default and has no access to network shares (unless you turn on Guest sharing, which I would say don't do it!)

2) If you are running the server on Win7 and are having trouble accessing video shares there, check your System event log for memory cache errors. I had this issue myself and the registry fix cleared it right up.

http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=47322

I hope this helps!
Reply With Quote
Reply

Tags
hd200, mapped drives, not playing, sagetv7


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playing back HD-PVRed content via Placeshifter wayner SageTV Placeshifter 3 01-26-2010 01:19 AM
Additional Online Content on HD200 sbherculano SageTV HD Theater - Media Player 1 11-16-2009 06:04 AM
Playing Content from Sage Serve - WHS+HD200 or Vista Farm SageTV Software 0 04-12-2009 04:17 PM
HD200 stopped playing HD content brewston SageTV HD Theater - Media Player 1 03-08-2009 09:36 PM
3.0.11 Netowrk Shares Fuzzy SageTV Beta Test Software 4 09-26-2005 03:42 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.