SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Phoenix

Notices

Phoenix This forum is for discussing the user-created Phoenix custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 06-05-2013, 08:49 AM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
Full Clients don't have any dependency on the server with regards to Phoenix. So you can update only the client to the latest and test without impacting anything else.

Extenders of course require the Server to be running the latest if you want to see P2 there.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #62  
Old 06-07-2013, 11:34 AM
Naylia's Avatar
Naylia Naylia is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 754
Just wanted to say that WAF has been excellent on P2! This is the first time I've been able to move off the stock UI.
__________________
You can find me at Missing Remote. Or playing FF XIV. For XLobby users: XLobby MC
Reply With Quote
  #63  
Old 06-07-2013, 12:21 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
There's a new plugin for the default UI that gives it more of the P2 feel - so on those occasions where P2 kicks you back to the default sage UI it is not a jarring

It's in UI Mod section, 'P2 Compatibility'. Install the mod, then select the theme (Detailed Setup -> Advanced)

btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #64  
Old 06-13-2013, 10:42 AM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
FYI - v201 of P2 is available in the plugin repository. Just bug fixes for the most part:

P2 release v201 notes

1) 'Goto current time' enabled in EPG
2) Queuing Arrows added to horizontal navigation in LZ (can be enabled)
3) Don't allow playing of past airings
4) Refresh view after deleting a folder
5) Fixed select / enter handling when called from a music track.
6) Memories menu added to Landing Zone

btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #65  
Old 06-15-2013, 08:58 AM
garystein garystein is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2005
Location: London UK
Posts: 35
Info Button in P2

Enjoying using the P2 but quick question on navigation. Is there any way to map the info button on the remote on HD300 to bring up detailed info on TV shows rather than system info? Also in the EPG is there any way to skip 24 hours as in the default UI? Many thanks..
Reply With Quote
  #66  
Old 06-26-2013, 10:57 AM
hugenbdd hugenbdd is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Cincinnati, KY
Posts: 81
Quote:
Originally Posted by garystein View Post
Enjoying using the P2 but quick question on navigation. Is there any way to map the info button on the remote on HD300 to bring up detailed info on TV shows rather than system info? Also in the EPG is there any way to skip 24 hours as in the default UI? Many thanks..
+1
Just switched from Gemstone. I don't really care about system info specs when watching a show. Detailed show information is nice to see.

Thanks for a nice interface!!!!
Dave
Reply With Quote
  #67  
Old 08-08-2013, 08:02 PM
phareous phareous is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Charlotte, NC
Posts: 233
So when I try to go into options and define the home video folder, I'm having a bit of trouble doing it from the extender because there is no way to enter a / or a \ in the keyboard. any ideas?
Reply With Quote
  #68  
Old 08-08-2013, 08:10 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
I usually use the web interface to set it.

btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #69  
Old 08-08-2013, 09:36 PM
sflamm sflamm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,650
Or just edit the extender sage properties on the server directly.
Reply With Quote
  #70  
Old 08-08-2013, 10:15 PM
sflamm sflamm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,650
Remember to stop the sagetv service before editing the properties file.
And the extender property files are in a subdirectory.
Reply With Quote
  #71  
Old 09-10-2013, 07:35 PM
wbarber69's Avatar
wbarber69 wbarber69 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Hammond, La.
Posts: 511
Send a message via ICQ to wbarber69 Send a message via AIM to wbarber69 Send a message via MSN to wbarber69 Send a message via Yahoo to wbarber69 Send a message via Skype™ to wbarber69
Could there be a p2 compatibility XML that looks like serenity skin? Also could there be a way for my like/don't like buttons to work again
Reply With Quote
  #72  
Old 10-11-2013, 07:10 AM
alterna alterna is offline
Sage User
 
Join Date: May 2009
Location: St. Augustine, FL
Posts: 10
Problems getting P2 to work correctly

I've been running the Gemstone UI, but decided to give P2 a try. I downloaded the Phoenix Full UI plugin and in the settings switched to use P2.

When Sage reloaded, I had a blue background, the name Phoenix 2 in one corner, and my empty space bar in the lower right. And that was it. I finally got some menus to open, but they looked really bad and the text would stay on the screen when I opened a new menu so it was unreadable. Luckily navigated to the reset UI choice (thanks for that!).

Any ideas on what I should try? I'm running SageTV as a service on a Windows Home Server v1 and watching using an HD200.
Reply With Quote
  #73  
Old 12-17-2013, 11:01 AM
HokiePerogi HokiePerogi is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 187
Quote:
Originally Posted by alterna View Post
I've been running the Gemstone UI, but decided to give P2 a try. I downloaded the Phoenix Full UI plugin and in the settings switched to use P2.

When Sage reloaded, I had a blue background, the name Phoenix 2 in one corner, and my empty space bar in the lower right. And that was it. I finally got some menus to open, but they looked really bad and the text would stay on the screen when I opened a new menu so it was unreadable. Luckily navigated to the reset UI choice (thanks for that!).

Any ideas on what I should try? I'm running SageTV as a service on a Windows Home Server v1 and watching using an HD200.
I had the same issue. A restart of the SageTV server process fixed the issue. I believe the documentation recommends this restart so that the new dynamic menus and vfs' can be loaded.
__________________
Server: AMD Phenom II X6 3.20 GHz ♠ 16 GB RAM (15.7 usable)
Capture: HDHomeRun PRIME ♠ Ceton InfiniTV 4 PCIe (Clear-QAM only)
Tuning: OpenDCT v0.5.20-RC2
Software: Windows 7 Ultimate 64-bit ♠ SageTV v9.0.12.504 ♠ Java 1.8.0_111
Clients: 4 x STX-HD300 ♠ 3 x STX-HD200 ♠ MacOS Placeshifter
Reply With Quote
  #74  
Old 12-17-2013, 11:01 AM
HokiePerogi HokiePerogi is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 187
Quote:
Originally Posted by hugenbdd View Post
+1
Just switched from Gemstone. I don't really care about system info specs when watching a show. Detailed show information is nice to see.

Thanks for a nice interface!!!!
Dave
+1 (me too please)
__________________
Server: AMD Phenom II X6 3.20 GHz ♠ 16 GB RAM (15.7 usable)
Capture: HDHomeRun PRIME ♠ Ceton InfiniTV 4 PCIe (Clear-QAM only)
Tuning: OpenDCT v0.5.20-RC2
Software: Windows 7 Ultimate 64-bit ♠ SageTV v9.0.12.504 ♠ Java 1.8.0_111
Clients: 4 x STX-HD300 ♠ 3 x STX-HD200 ♠ MacOS Placeshifter
Reply With Quote
  #75  
Old 01-03-2014, 09:33 PM
Naylia's Avatar
Naylia Naylia is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 754
Is there a way to pad uPnP playback to account for commercials in tv shows? I feel like I need an extra 10 minutes of playback on all streaming tv.
__________________
You can find me at Missing Remote. Or playing FF XIV. For XLobby users: XLobby MC
Reply With Quote
  #76  
Old 09-17-2014, 02:41 PM
rnadeau's Avatar
rnadeau rnadeau is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jun 2006
Location: Maine
Posts: 500
Is P2 still available? I don't see it in the ui plugins list?
__________________
Sage Tv Server-Amd 4200FX quad core, Asus Nvidia EN610 Hdmi out , 8 Gig Ram ,(3) HVR-1800, 3.5 terrabyte storage, Windows 8 Pro on sage 9.09 system . Media Server- 6 Terabytes on 5 drives, Amd x2 6000 8 useable gig ram on win 7 32 bit media server.
Reply With Quote
  #77  
Old 10-12-2014, 02:46 PM
AlecK AlecK is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: No option to contact
Posts: 4
Phoenix 2 Donwload

Hi there

I've looked everywhere for the Phoenix 2 download, especially the download sections on this webiste, and I can't seem to find it.

Can anyone provide a link. If not, can you provide a link for the latest version of the original Sage as it doesn't seem to be on Google Play anymore.

Many thanks.
Reply With Quote
  #78  
Old 10-13-2014, 08:51 AM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 357
Quote:
Originally Posted by rnadeau View Post
Is P2 still available? I don't see it in the ui plugins list?
Quote:
Originally Posted by AlecK View Post
Hi there

I've looked everywhere for the Phoenix 2 download, especially the download sections on this webiste, and I can't seem to find it.

Can anyone provide a link. If not, can you provide a link for the latest version of the original Sage as it doesn't seem to be on Google Play anymore.

Many thanks.
I'm not at home to verify this, but I'm pretty sure P2 is a part of the original Phoenix UI plugin. So download the Phoenix Full UI and then when you switch UIs, P2 will be one of your options.
Reply With Quote
  #79  
Old 12-01-2014, 10:31 PM
Ted@TNT's Avatar
Ted@TNT Ted@TNT is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Riverview, FL
Posts: 160
Send a message via AIM to Ted@TNT
Seems I'm a late adopter -- been using V7 and Phoenix for a few years now and just tried out Phoenix2 over the holiday weekend. Love it!

Question:
Is there a way to re-color the Program Guide categories? I'd like to make them all darker so that the text would show up better. I've made them opaque, but I'd still like them darker.

Oh, and I agree with some others - it would be great if the info button pulled up show information rather than system information during playback.

Great work, glad I'm finally enjoying it!!
__________________
W7 64-bit, SageTV V7, Phoenix2 Asus P5W DH-Deluxe Motherboard, Core 2 Quad, 12 GB DDR2, 250 GB OS, 2 TB Recordings, 6 TB Movies (holding DVD library), nVidia 285, HD PVR 1212 x2, HDHR x2, Zalmann HD160XT case, Harmony 890pro Remote. Pioneer 50" KURO Plasma, Pioneer Elite 7.1 surround A/V receiver, Energy & Paradigm speakers.
Reply With Quote
  #80  
Old 03-24-2015, 07:06 PM
rnadeau's Avatar
rnadeau rnadeau is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jun 2006
Location: Maine
Posts: 500
I am trying to create a Crafts submenu under the video menu that would point to a specific folder on my drive that has crafts videos. Can this be done with P2?
__________________
Sage Tv Server-Amd 4200FX quad core, Asus Nvidia EN610 Hdmi out , 8 Gig Ram ,(3) HVR-1800, 3.5 terrabyte storage, Windows 8 Pro on sage 9.09 system . Media Server- 6 Terabytes on 5 drives, Amd x2 6000 8 useable gig ram on win 7 32 bit media server.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ortus Screenshot & Information Thread Team Ortus SageTV v7 Customizations 307 12-18-2011 09:14 AM
Phoenix Source (and how to rebuild Phoenix from sources) stuckless Phoenix 2 09-22-2011 10:26 PM
FIOS Information thread sundansx Hardware Support 36 07-06-2011 08:21 AM
Phoenix Fanart for the Default STV notification thread tmiranda Customization Announcements 5 02-20-2010 04:40 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.