SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV Canada

Notices

SageTV Canada SageTV and SageTV Recorder Users from Canada - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in Canada.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-17-2013, 01:59 PM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 270
Usbuirt unresponsive

ok I dont know if it is Sagetv glitch or shaw is playing games with me. after midnight sunday morn my channels stopped changing to record designated channel settings. So when I checked a few shows were recorded to wrong station. My setup was unresponsive ( no signals sent through usbuirt ) & I could only change channels directly with remote. I reset sagetv service & now it seems to be working again. What is happening here? I never had to reset it before & it seems to be like clockwork that it happens sun am.

Galaxysurfer
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2013, 02:24 PM
Paul H Paul H is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 248
Did you check the usbuirt USB connection? Try a different port? I had this same problem and found the PC was was 'forgetting" the usbuirt was there. Check under Control panel> System> Hardware> Device mangers> Universal serial bus controllers (XP-PRO) and ensure that the usbuirt is listed. I solved the problem by replacing the motherboard, (there were other problems also). Bon Chance!

Last edited by Paul H; 11-17-2013 at 02:26 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-12-2013, 12:13 AM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 270
i need to reset the usbuirt for it to work. Any other solutions other than changing Mob? I am not really willing to do that since it would mean replacing a few other components as well since cpu etc not compatible with other parts. Feels like a conspiracy to me. all this grief to get & keep sage tv working properly. Is there a setting to alter so system will remember usb-uirt?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2013, 12:35 AM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 270
found this thread that may fix my issues

http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=60854
Reply With Quote
  #5  
Old 12-18-2013, 06:50 PM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 270
ok tried that & still no fix for the usb-uirt. My setup was working properly till a month ago when I added a 3rd stb to configuration. I dont get why my usb is now unresponsive unless I keep rebooting it. I think something else is going on. I refuse to replace a MOB as one comment suggested.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac Client Becomes Unresponsive After Several Hours jsjb SageTV Mac Edition 2 11-11-2010 07:30 AM
Client 100% CPU and unresponsive sleonard SageTV Beta Test Software 0 08-11-2008 03:10 PM
SageTV Unresponsive During EPG Update themule SageTV Software 10 02-13-2006 05:35 PM
Remote unresponsive kayoti Hardware Support 18 10-09-2005 06:00 PM
Tivo Remote, USBUIRT, and Sage USBUIRT support mikejaner Hardware Support 2 10-28-2004 07:19 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.