SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2015, 10:43 AM
George M George M is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 115
Move to new computer

I'm in a quandary. I need to move everything to a new computer, including a fresh install of OS. I have been using Sage for a long time (8 years). In that time I have misplaced my license key for the Media Server. Cant find it anywhere.

Is there a way to move the present installation to a new computer without re installing the program? If I install the program the license key must be put in, and again I don't have it now.

If I do a new install, and then overwrite the SageTV folder will my current license info come forward? Where is the info kept?

Thanks
George M
__________________
Thanks
GM
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2015, 10:49 AM
mechling-burgh mechling-burgh is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 391
Contact SageTV support if you ordered from them they will have a copy of your license.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-22-2015, 09:16 AM
George M George M is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 115
I didn't think Sage Support was still active. I will contact them. However I think (very fuzzy as long time ago) i purchased from an online store - not directly from Sage.
__________________
Thanks
GM
Reply With Quote
  #4  
Old 01-22-2015, 09:34 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,054
Quote:
Originally Posted by George M View Post
I didn't think Sage Support was still active. I will contact them. However I think (very fuzzy as long time ago) i purchased from an online store - not directly from Sage.
You probably got it from PCAlchemy if that is the case Sage Support cannot help you.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-22-2015, 01:28 PM
George M George M is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 115
Im afraid you may be correct. So are there any options? Is it possible to retrieve the key from my existing installation?
__________________
Thanks
GM
Reply With Quote
  #6  
Old 01-22-2015, 02:49 PM
mechling-burgh mechling-burgh is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 391
Not that I know of. I did the same thing but got lucky and found my old email with my code after a lot of searching. I tried contacting SageTV but they had no record of my license since I did not buy it from them. There is a license for sell right now on the forums if you to do that instead or contact Support and see if they could help.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-22-2015, 07:11 PM
George M George M is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 115
I contacted Mike in the marketplace forum and purchased his license for a reasonable price.
__________________
Thanks
GM
Reply With Quote
  #8  
Old 01-29-2015, 12:32 PM
waynedunham waynedunham is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,366
After moving my stuff to a new system a few years ago I almost ran into the same situation. I couldn't find my SageTV license Emails anywhere.

I got lucky and dug out an HD I had pulled from my main machine. Nothing wrong with the drive (even though it was pretty long in the tooth) I had just upgraded to a larger HD.
Digging around on the drive I found my old Email program and further searching got me all my license Emails. They now are stored on several machines as well as hard copies. Phew!!
__________________
Wayne Dunham
Reply With Quote
  #9  
Old 01-29-2015, 04:24 PM
Paul H Paul H is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 248
When you First setup your email did you check the box to "save a copy to server"? And if you didn't clean out your mailbox then try logging in to your provider and check if a copy still exists.

Just a thought.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sage Upgrade with Simultaneous Computer Move. Mike SageTV Software 15 01-11-2011 11:33 AM
Steps to move to a new computer raoul General Discussion 2 07-09-2010 09:48 AM
move to a new pc leejsmith SageTV Software 2 05-29-2005 04:18 AM
Move SageTV to another computer Dalhectar SageTV Software 3 12-06-2004 05:55 PM
New computer -- what IR files to move? jpd5862 SageTV Software 3 12-17-2003 01:53 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.