SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2008, 05:22 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
SageClient will not connect to server

...using 6.5.4 beta on the server and client. I just get the message about the " connection being lost. Attempting to restore the connection ..."

Nothing has changed on my network. Placeshifter works fine.

Bug?
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-23-2008, 07:56 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
Problem fixed.

Just in case anybody else experiences this, deleting the sage.properties file fixes the problem. I had to do this on two clients so it was probably not just a fluke where the sage.properties file was corrupted.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-23-2008, 11:58 AM
GKusnick's Avatar
GKusnick GKusnick is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,083
Did you happen to save a backup of the .properties file before deleting it? If so, a diff of the old v. the new might reveal something useful about which specific property was causing the problem.

At a wild guess, did your server's computer name or IP address change as a result of the upgrade? Was your client trying to auto-connect to an address that doesn't exist anymore?
__________________
-- Greg
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: Web User Interface for SageTV 2.2-6.6 (V2.25 18 Sep 2009) nielm SageTV Customizations 2644 10-24-2016 10:18 AM
Strange HD Extender behavior, needed server reboot pjpjpjpj SageTV Media Extender 2 07-12-2008 05:41 PM
Sage server upgrade to Xeon, client help. mleonard Hardware Support 1 07-08-2007 10:45 AM
SageTV java issues jayemdae SageTV Linux 3 05-20-2007 02:55 PM
Will SageClient 2.x work with SageTV Server 4.x? joe123 SageTV Software 3 03-21-2006 04:35 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.