SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Sage My Movies

Notices

Sage My Movies This forums is for discussing the user-created Sage My Movies for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2010, 03:35 PM
Brent94Z Brent94Z is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 863
MyMovies icon and sorting issues

I've been pretty busy so haven't been on the forum much but have noticed a couple of issues that have been going on for the last couple of MyMovies updates as well as SageTV beta updates. A quick search of the forum and I didn't find any info so thought I'd ask

The first has to do with sorting. The sorting is working on some of my views but not all. I like to sort a couple of views by Collection Number in reverse order so it puts my new movies at the beginning. This works in some views but it doesn't work in Folder view I know for sure (maybe other views too but I'll have to check).

The other thing I've noticed is that the MyMovies icon in the upper status bar never goes away. I'm talking about the icon that is supposed to show that MyMovies is scanning media. This icon comes up after Sage does its media scan. It used to go away but I know for at least the last couple updates it is always up there. The last couple times I added ripped DVDs to the hard drive and CM picked them up, no matter what I did Sage MyMovies would not see the new movies until I did a database rebuild (tried scanning as well as rebooting the computer but nothing worked and I even let Sage sit for a few days after CM picked them up). Not sure if these two items might be related or ?

Just wondering if anybody else is seeing similar issues? If you need more info (like all views where sorting isn't working properly) just let me know. Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-27-2010, 06:21 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
If the icon is never going away then you have issues (ie the scan/import is hanging and never finishing.)

I need more details about the sorts that aren't working.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-27-2010, 08:12 AM
sabre sabre is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 279
Quote:
Originally Posted by Brent94Z View Post
The other thing I've noticed is that the MyMovies icon in the upper status bar never goes away.
I have noticed the same thing.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-27-2010, 08:18 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by sabre View Post
I have noticed the same thing.
Can't do much without logs
Reply With Quote
  #5  
Old 09-27-2010, 08:42 AM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,311
Quote:
Originally Posted by PLUCKYHD View Post
If the icon is never going away then you have issues (ie the scan/import is hanging and never finishing.)

I need more details about the sorts that aren't working.
That would explain why it isn't auto updating...
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-27-2010, 07:20 PM
Brent94Z Brent94Z is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 863
Quote:
Originally Posted by PLUCKYHD View Post
If the icon is never going away then you have issues (ie the scan/import is hanging and never finishing.)

I need more details about the sorts that aren't working.
I'll do some reading and figure out how to get you some logs and attach those as soon as I can.

I just went through all the views and all sorting works except for MMFolders. When in that view the movies are all sorted by title. It shows that I can select Collection Number, for example, but nothing happens when I select it. Also, if I go completely out of Sage MyMovies and back to the Sage main menu then back into Sage MyMovies, the "Collection Number" sort is still showing as the sort method but all folders are still being sorted by title.

Thanks!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 09-28-2010, 07:46 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by Brent94Z View Post
I'll do some reading and figure out how to get you some logs and attach those as soon as I can.

I just went through all the views and all sorting works except for MMFolders. When in that view the movies are all sorted by title. It shows that I can select Collection Number, for example, but nothing happens when I select it. Also, if I go completely out of Sage MyMovies and back to the Sage main menu then back into Sage MyMovies, the "Collection Number" sort is still showing as the sort method but all folders are still being sorted by title.

Thanks!!!
Error found and fixed for the MMFolders sorting issue in the next build
Reply With Quote
  #8  
Old 09-28-2010, 11:34 AM
Brent94Z Brent94Z is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 863
Good deal! Thanks, Plucky!
Reply With Quote
  #9  
Old 09-29-2010, 07:41 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Hey brent just found a cool feature in the latest pre-beta build you can change your collection number so you can keep your order however you want that way.

cheers,

pluckyhd
Reply With Quote
  #10  
Old 09-29-2010, 09:01 AM
Brent94Z Brent94Z is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 863
I'll have to look into that. Thanks for all your efforts, Plucky!

Also, I've been very busy and haven't been able to keep up much in the forums but see where there are some problems with the newer version of Collection Manager. I'm fairly certain I have the version that you mention in the other thread (as I did an update recently) and am thinking that may be the reason my icon at the top isn't going away. I'll have some time this weekend to play around a bit (I hope!) and if I don't see more about the newer version stuff, I'll get you some logs... but I think it may be related.

Thanks!
Reply With Quote
  #11  
Old 09-29-2010, 09:06 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by Brent94Z View Post
I'll have to look into that. Thanks for all your efforts, Plucky!

Also, I've been very busy and haven't been able to keep up much in the forums but see where there are some problems with the newer version of Collection Manager. I'm fairly certain I have the version that you mention in the other thread (as I did an update recently) and am thinking that may be the reason my icon at the top isn't going away. I'll have some time this weekend to play around a bit (I hope!) and if I don't see more about the newer version stuff, I'll get you some logs... but I think it may be related.

Thanks!
The newer version will be fixed in the next build it is a database change issue they moved stuff around I already have it fixed
Reply With Quote
  #12  
Old 09-29-2010, 06:46 PM
teq's Avatar
teq teq is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Munich
Posts: 92
Quote:
Originally Posted by PLUCKYHD View Post
Hey brent just found a cool feature in the latest pre-beta build you can change your collection number so you can keep your order however you want that way.

cheers,

pluckyhd
Actually you're already able to change the collection number in the current production version 3.16 of Collection Manager. The reason I tried this is that I've run into some cases where Collection Manager created duplicate collection numbers (not sure again what caused it - possibly importing single titles from DVD Profiler), so I had to correct these. Works very well.

Cheers,
teq
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD300 + Sage MyMovies goatboy22382 Sage My Movies 14 09-01-2010 10:48 PM
MyMovies Menu problems SWKerr Sage My Movies 3 08-24-2010 03:57 PM
MyMovies for SageTV Awake Sage My Movies 5 08-04-2010 09:47 AM
MyMovies client server issues. ARGH! Brent94Z Sage My Movies 24 08-02-2010 10:43 AM
HD200 and MyMovies johnm160 SageTV Media Extender 8 05-25-2009 03:07 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.