SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-17-2010, 08:30 AM
radiopaque's Avatar
radiopaque radiopaque is offline
Sage User
 
Join Date: May 2010
Location: The Netherlands
Posts: 44
Red face Power supply drowned!

Hi all,

I will not risk *all* my credibility by giving too much detail, but I managed to drown the 300HD power supply with a pumpkin this halloween. In my defense, it was a large pumpkin.

I wonder what the best way is to replace it, since I live in The Netherlands. A cheap, fast replacement from the United States would be fine, but if someone in the Netherlands (or elsewhere in Europe) knows a good "local" replacement, I am all ears!

Thanks,

Mark
__________________
CQC home automation and SageTV Server on Dell PE840 with 6TB RAID5 and two hauppauge tuners ; UPC cable TV ; Secondary headless unRAID on old Pentium 4 system with 3.8TB storage ; SageTV and AnyDVD on HTPC ; Arcam FMJ AV9 and P7, Anthony Gallo Reference AV speakers L/R/C and Gallo spheres for surround ; 50" Panasonic Plasma ; SB players throughout the house.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2010, 09:45 AM
JetreL's Avatar
JetreL JetreL is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlotte, NC
Posts: 388
I am not familiar with the Netherlands store structure, if you were here I would recommend take the plug and go to radio shack but you should be able to get a replacement power brick that matches the voltage output at an electronics store and it work as long as the output plug is the same.
__________________
Google?? Facebook?? MySpace??
-=[If you don't pay for the product, chances are you are the product]=-
Reply With Quote
  #3  
Old 11-17-2010, 10:02 AM
radiopaque's Avatar
radiopaque radiopaque is offline
Sage User
 
Join Date: May 2010
Location: The Netherlands
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by JetreL View Post
I am not familiar with the Netherlands store structure, if you were here I would recommend take the plug and go to radio shack but you should be able to get a replacement power brick that matches the voltage output at an electronics store and it work as long as the output plug is the same.
True, but this power supply is fairly unusual, with a 2A current. Many stores over here will not have one in stock. I know I'll find one somewhere, but to be honest, I'm looking for the best (=cheapest!) solution .
__________________
CQC home automation and SageTV Server on Dell PE840 with 6TB RAID5 and two hauppauge tuners ; UPC cable TV ; Secondary headless unRAID on old Pentium 4 system with 3.8TB storage ; SageTV and AnyDVD on HTPC ; Arcam FMJ AV9 and P7, Anthony Gallo Reference AV speakers L/R/C and Gallo spheres for surround ; 50" Panasonic Plasma ; SB players throughout the house.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-17-2010, 11:36 AM
JetreL's Avatar
JetreL JetreL is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlotte, NC
Posts: 388
Did a search for "12v 2a power supply" in Google found

here

here


Both under $10 before shipping. The amazon one looks just like the Power supply that I got from sage. Best of luck, hope it helps!
__________________
Google?? Facebook?? MySpace??
-=[If you don't pay for the product, chances are you are the product]=-
Reply With Quote
  #5  
Old 11-17-2010, 01:09 PM
radiopaque's Avatar
radiopaque radiopaque is offline
Sage User
 
Join Date: May 2010
Location: The Netherlands
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by JetreL View Post
Did a search for "12v 2a power supply" in Google found

here

here


Both under $10 before shipping. The amazon one looks just like the Power supply that I got from sage. Best of luck, hope it helps!
Ah, I must say I did not try to google on American options. So when I followed your link, I realized I might as well look at Amazon.de and Amazon.co.uk. And bingo. 12 euros for a replacement , including shipping (together with a book). Thanks!
__________________
CQC home automation and SageTV Server on Dell PE840 with 6TB RAID5 and two hauppauge tuners ; UPC cable TV ; Secondary headless unRAID on old Pentium 4 system with 3.8TB storage ; SageTV and AnyDVD on HTPC ; Arcam FMJ AV9 and P7, Anthony Gallo Reference AV speakers L/R/C and Gallo spheres for surround ; 50" Panasonic Plasma ; SB players throughout the house.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Supply Poll. What do you use? freewheeling Hardware Support 16 12-23-2009 11:22 PM
HD PVR power supply Fingergottes Hardware Support 1 09-22-2008 01:13 PM
Silent/80 Plus power supply? morikaweb Hardware Support 12 02-22-2008 11:54 PM
What's the best way to test a power supply? rdefino Hardware Support 6 10-23-2007 05:42 AM
Weak Power Supply ? 65 W Droid Hardware Support 4 03-04-2004 07:55 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.