SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2009, 02:35 PM
Tiki's Avatar
Tiki Tiki is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southwest Florida, USA
Posts: 1,965
No thumbnail or text for some online video feeds in 6.6.2

I just upgraded from SageTV 6.5.9 to 6.6.2. Everything seems to work, except I noticed that several feeds in the Online Videos Section just appear as blank buttons with no thumbnail or text.

While typing this, I tried an experiment and what I noticed was that when I first go to a category (such as Science-Tech), Sage initially populates all the buttons with a text description and then quickly fills in most of the buttons with a thumbnail that replaces the text. If I page down and then back up, the buttons that had thumbnails retain their thumbnails, but many of the buttons that were text-only lose their text and are now blank. I also noticed that some buttons with thumbnails also display text on top of the thumbnail, but not all.

I did try restarting the Sage UI. I also tried changing the setting "Single Titles Can Overlap Titles" in Detailed Settings->Customize, but this did not appear to have any effect.

Has anyone else noticed this behavior? Any other ideas on how to fix it?
__________________
Server: Ryzen 2400G with integrated graphics, ASRock X470 Taichi Motherboard, HDMI output to Vizio 1080p LCD, Win10-64Bit (Professional), 16GB RAM
Capture Devices (7 tuners): Colossus (x1), HDHR Prime (x2)
,USBUIRT (multi-zone)
Source:
Comcast/Xfinity X1 Cable
Primary Client: Server Other Clients: (1) HD200, (1) HD300
Retired Equipment: MediaMVP, PVR150 (x2), PVR150MCE,
HDHR, HVR-2250, HD-PVR
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2009, 09:00 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,612
I see it & will check it out.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird transparent light grey highlight + text on Online Video thumbnails mkanet SageTV Customizations 5 08-18-2009 10:55 PM
Weird transparent light grey highlight for Online Video thumbnail text mkanet SageMC Custom Interface 4 08-18-2009 06:19 AM
Youtube Rss Feeds in Online Services derpderpy SageTV Software 2 03-25-2009 10:39 AM
online feeds and updates jrhessey SageTV Software 3 09-24-2008 05:57 AM
Dynamic menu import breaks Custom Online Video Feeds pants55 SageTV Customizations 0 05-24-2008 07:26 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.