SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2005, 11:40 AM
owilsky's Avatar
owilsky owilsky is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Posts: 447
How do I compile xmltv plugin?

Hi,

I made a quick hack on show.java because I often have episodes in a series that does not have a sub-title and I want to consider the description in order to recognize re-runs. Only if it does not have a description the time should be considered:

Code:
  CRC32 crc = new CRC32();
  if (this.title != null)       crc.update(this.title.getBytes());
  if (this.episodeName != null) crc.update(this.episodeName.getBytes());
  if (this.desc != null) crc.update(this.desc.getBytes());

  if ( (this.title == null) && (this.episodeName == null) && (this.desc == null) 
             && (this.startString != null) )
            crc.update(this.startString.getBytes());
I am not a real Java freak, could anybody please tell me how to compile that class?

I did a "javac show.java", but got this error:

Code:
Show.java:73:
 cannot resolve symbol
symbol  : class Channel
location: class xmltv.Show
    public void setChannel(Channel chan) {
                           ^
Show.java:149
: package sage does not exist
    public void EPGInsert(sage.EPGDBPublic epg) {
                              ^
2 errors
I guess that I need to copy something into the folder of show.java, but what?

Thanks,

Oliver
__________________
Oliver Kötter
------------
Check this thread for importing German TV Data into SageTV

Using SageTV 7.1.9, Java 1.6.0_24 Win7 Home Premium on an
Asus M4N78-AM Mainboard, AMD Athlon II X2 215, 4 GB RAM, 500 GB HDD, 2xTechnoTrend S-2400 as Network Encoder (LM DVB Smart Recorder), ATI Radeon HD 3450 with analog TV-Out on good old CRT TV (100Hz)
My avatar shows the world's best composer!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2005, 11:08 AM
owilsky's Avatar
owilsky owilsky is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Posts: 447
is nobody able to tell me how to compile that plugin?
__________________
Oliver Kötter
------------
Check this thread for importing German TV Data into SageTV

Using SageTV 7.1.9, Java 1.6.0_24 Win7 Home Premium on an
Asus M4N78-AM Mainboard, AMD Athlon II X2 215, 4 GB RAM, 500 GB HDD, 2xTechnoTrend S-2400 as Network Encoder (LM DVB Smart Recorder), ATI Radeon HD 3450 with analog TV-Out on good old CRT TV (100Hz)
My avatar shows the world's best composer!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2005, 11:50 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
Assuming current working directory is SageTV directory
Assuming xmltv plugin source files are in ./xmltv

javac -classpath .;Sage.jar xmltv/Channel.java xmltv/Show.java xmltv/XMLTVImportPlugin.java

should recompile everything in dependancy order. (disclaimer: I don't use javac -- but it should point you in the right direction). The reason you should not be in the xmltv source directory is so that the compiler can find dependant classes in the xmltv subdirectory (hence the error above about channel.class) and the classpath needs to include sage.jar to include the sage interface classes.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2005, 12:12 PM
owilsky's Avatar
owilsky owilsky is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Posts: 447
Thanks, the classpath argument was the clue, it works now!

Thanks again,

Oliver
__________________
Oliver Kötter
------------
Check this thread for importing German TV Data into SageTV

Using SageTV 7.1.9, Java 1.6.0_24 Win7 Home Premium on an
Asus M4N78-AM Mainboard, AMD Athlon II X2 215, 4 GB RAM, 500 GB HDD, 2xTechnoTrend S-2400 as Network Encoder (LM DVB Smart Recorder), ATI Radeon HD 3450 with analog TV-Out on good old CRT TV (100Hz)
My avatar shows the world's best composer!!!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.