SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-06-2007, 05:27 PM
Homebuilder Homebuilder is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 180
upgrade problems sage 6.1.9

Hi,
I upgraded from sage 5 to 6.19, everything looked fine. I installed the new versions of nielm's dynamic menus and a few other new versions of stv's, and when I imported the dynamic menus "online services" disappeared as well a a few other menu items. I tried to manually add them back but not go. Had the same trouble on my client box. On my client I uninstalled and reinstalled and it now works fine, but I really do not want to do that with all my favorites, etc in my main sage box.

Anyone know whats wrong with my dynamic menus or sage?

Any way to fix without a new install?

If I new install, what do I need to save and transfer over to save all my info?


Sage 6.19 is up and running now, but want to install the dynamic menus but it messes up when I do...

Thanks in advance...
Reply With Quote
  #2  
Old 06-06-2007, 07:38 PM
nyplayer nyplayer is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,798
Make sure you download and Install the latest Dynamic Menus.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-06-2007, 08:14 PM
Homebuilder Homebuilder is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 180
Thanks, I did.. but still pulling up old menus from old version of sage and dynamic menus...

Is there is file from the old dynamic menus I need to delete?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-06-2007, 09:40 PM
nyplayer nyplayer is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,798
You should load this menu file default_menu_V6_1.xml,, then you can customize it again. It should be in the Sage Folder
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-06-2007, 10:34 PM
Homebuilder Homebuilder is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 180
Tried that, it crashed my system. Wouldnt load. Closed it down, reopened, again, wouldnt load. Had to edit the propertied manually to go back to the other xml...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sage TV Installation Problems amosisreal SageTV Software 4 06-01-2006 08:00 PM
Placeshifter Problems After Every Upgrade cmaffia SageTV Beta Test Software 0 04-03-2006 06:40 AM
Sage crashes rfutscher SageTV Software 0 01-23-2006 04:31 PM
Sage upgrade and extender experience flavius SageTV Media Extender 0 01-06-2006 09:26 PM
Suggestions for improvement tooslow SageTV Software 15 12-25-2005 03:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.