SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #381  
Old 03-08-2016, 07:25 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 362
Quote:
Originally Posted by Skirge01 View Post
EDIT: Okay, I think I see the disconnect. 2.43 was re-released as 3.1, but the version on the UI just says it's 2.43 because it actually is. Got it.
Yes, that's true. I only upped the version in the plugin manifest so that sage would see it as an update to the broke 3.0.
Reply With Quote
  #382  
Old 03-12-2016, 07:52 AM
mistergq's Avatar
mistergq mistergq is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 747
Error with 3.1 worked

Error with 3.1.1

Code:
Error fetching content. Server Response:
HTTP ERROR 500

Problem accessing /sage/menu.groovy. Reason:

    jetty\webapps\nielm_sagewebserver\webapp\ddmenu.txt (The system cannot find the file specified)
Caused by:

java.io.FileNotFoundException: jetty\webapps\nielm_sagewebserver\webapp\ddmenu.txt (The system cannot find the file specified)
	at java.io.FileInputStream.open(Native Method)
	at java.io.FileInputStream.<init>(Unknown Source)
	at groovy.util.XmlSlurper.parse(XmlSlurper.java:160)
	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
	at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
	at org.codehaus.groovy.reflection.CachedMethod.invoke(CachedMethod.java:90)
	at groovy.lang.MetaMethod.doMethodInvoke(MetaMethod.java:233)
	at groovy.lang.MetaClassImpl.invokeMethod(MetaClassImpl.java:1076)
	at groovy.lang.MetaClassImpl.invokeMethod(MetaClassImpl.java:906)
	at org.codehaus.groovy.runtime.callsite.PojoMetaClassSite.call(PojoMetaClassSite.java:44)
	at org.codehaus.groovy.runtime.callsite.CallSiteArray.defaultCall(CallSiteArray.java:45)
	at org.codehaus.groovy.runtime.callsite.AbstractCallSite.call(AbstractCallSite.java:108)
	at org.codehaus.groovy.runtime.callsite.AbstractCallSite.call(AbstractCallSite.java:116)
	at menu.run(menu.groovy:37)
	at groovy.util.GroovyScriptEngine.run(GroovyScriptEngine.java:551)
	at groovy.servlet.GroovyServlet$1.call(GroovyServlet.java:120)
	at org.codehaus.groovy.runtime.GroovyCategorySupport$ThreadCategoryInfo.use(GroovyCategorySupport.java:109)
	at org.codehaus.groovy.runtime.GroovyCategorySupport$ThreadCategoryInfo.access$400(GroovyCategorySupport.java:65)
	at org.codehaus.groovy.runtime.GroovyCategorySupport.use(GroovyCategorySupport.java:249)
	at groovy.servlet.GroovyServlet.service(GroovyServlet.java:129)
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(ServletHolder.java:502)
	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(ServletHandler.java:389)
	at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle(SecurityHandler.java:216)
	at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(SessionHandler.java:181)
	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(ContextHandler.java:765)
	at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebAppContext.java:417)
	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection.handle(ContextHandlerCollection.java:230)
	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle(HandlerCollection.java:114)
	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
	at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.handle(RewriteHandler.java:230)
	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
	at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:326)
	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:534)
	at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.headerComplete(HttpConnection.java:864)
	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser.java:539)
	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpParser.java:212)
	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:404)
	at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(SelectChannelEndPoint.java:409)
	at org.mortbay.thread.QueuedThreadPool$PoolThread.run(QueuedThreadPool.java:520)
STV v.9.0.4.224
Java 7.0_80 (last version of Java 7)
Windows 7
__________________
Media Server: Win 7 Home (32 bit), GIGABYTE GA-EP43-UD3L LGA 775 Intel P43 ATX Intel Motherboard, Intel Core 2 Quad Q9505 Yorkfield 2.83GHz, 4 GB Ram, Geforce 9600 GT PCI-E, 1x HD PVR, HD homerun (2x for OTA, 1x for FIOS QAM), 1 x HD Homerun Prime with cablecard from FIOS.

Client: Windows 10 Pro

Media Extenders: HD-200 x 3, HD-200 x 2
Reply With Quote
  #383  
Old 03-12-2016, 09:04 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 362
Quote:
Originally Posted by mistergq View Post
Problem accessing /sage/menu.groovy. Reason:

jetty\webapps\nielm_sagewebserver\webapp\ddmenu.txt (The system cannot find the file specified)
Weird, that means there is a file missing. That certainly shouldn't happen. That file hasn't changed, and is in all the versions of the plugin.

It's possible the install was botched. You could try uninstalling and reinstalling. That's probably the best solution, in case other files were lost.

If you don't want to do that, I've attached the mentioned file to this post. Put it in the folder shown in the error message.

Let me know what you end up doing. I'm curious to see if a reinstall fixes it. (I'm pretty sure it will.)
Attached Files
File Type: txt ddmenu.txt (4.1 KB, 96 views)
Reply With Quote
  #384  
Old 03-18-2016, 06:34 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 389
Plugin Fails to Install

Just running up a test of Win 10 with Sage 7 in a VM, and now have run into an issue installing this plugin as well as the Caller ID one.

Getting the error as per the attached image when trying to install the SageTV Web UI.... Any suggestions?
Attached Images
File Type: jpg error.jpg (124.5 KB, 200 views)
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, 36TB Synology 1019+ for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., SageTV Server 64 Bit Ver 9.2.6.976, HDPVR x 2, Bell TV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 2 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), SageTV Miniclient on NVidia Shield x 3
Reply With Quote
  #385  
Old 03-18-2016, 06:37 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 389
Quote:
Originally Posted by SteveW View Post
Just running up a test of Win 10 with Sage 7 in a VM, and now have run into an issue installing this plugin as well as the Caller ID one.

Getting the error as per the attached image when trying to install the SageTV Web UI.... Any suggestions?

Must have been temporary. That error was from about 3 hours ago. Just tried it again and it's working now...
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, 36TB Synology 1019+ for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., SageTV Server 64 Bit Ver 9.2.6.976, HDPVR x 2, Bell TV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 2 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), SageTV Miniclient on NVidia Shield x 3
Reply With Quote
  #386  
Old 03-20-2016, 01:03 PM
phelme's Avatar
phelme phelme is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,127
Is it me or is padding on Favorites no longer showing up correctly on the Detailed Info page?
__________________
Server: AMD 9600 Phenom on XP, Gigabyte GA-MA78GPM, 2GB RAM, 320+250+500 GB SATA drives, HDHomeRun Prime, HD-PVR x.5.1, Paterson serial
Client/Encoder:AMD 3800+ X2, 512 MB RAM, ATI X1650 XT, nMediaPC case, Hauppauge HD-PVR, Cyberlink/ArcSoft decoders, USB-UIRT
Client/Encoder: AMD 3800+ X2, 512 MB RAM, 6150 graphics, nMediaPC case, ArcSoft decoders
Client: HD300, Asus Pundit P1-AH1, AMD 3800+ X2 CPU, 1 GB RAM, 6150 graphics, ArcSoft decoders
Backup: Synology
SageTV version: FINAL

Last edited by phelme; 03-20-2016 at 01:06 PM.
Reply With Quote
  #387  
Old 03-22-2016, 07:56 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 362
Quote:
Originally Posted by phelme View Post
Is it me or is padding on Favorites no longer showing up correctly on the Detailed Info page?
What version, and how is it showing for you? (A screen shot might help.)
Reply With Quote
  #388  
Old 04-11-2016, 02:22 PM
KarylFStein KarylFStein is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Apr 2006
Location: Westland, Michigan, USA
Posts: 999
Error Showing Favorites

I'm getting the below error when bringing up the favorites manager. I'm not sure when this started. I'm running webserver 2.4.3 and Sage 9.0.4.224.

Code:
java.lang.ClassCastException: sage.Person cannot be cast to java.lang.String 
at net.sf.sageplugins.sageutils.SageApi.StringApi(SageApi.java:112)
at net.sf.sageplugins.webserver.Favorite.getPerson(Favorite.java:392)
at net.sf.sageplugins.webserver.Favorite.printFavoriteTableCell(Favorite.java:770)
at net.sf.sageplugins.webserver.FavoritesServlet.doServletGet(FavoritesServlet.java:89)
at net.sf.sageplugins.webserver.SageServlet.doGet(SageServlet.java:102)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:707)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(ServletHolder.java:502)
at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(ServletHandler.java:389)
at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle(SecurityHandler.java:216) 
at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(SessionHandler.java:181) 
at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(ContextHandler.java:765) 
at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebAppContext.java:417) 
at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection.handle(ContextHandlerCollection.java:230)
at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle(HandlerCollection.java:114)
at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152) 
at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.handle(RewriteHandler.java:230)
at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152) 
at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:326)
at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:534)
at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.headerComplete(HttpConnection.java:864)
at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser.java:539)
at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpParser.java:212)
at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:404)
at org.mortbay.jetty.bio.SocketConnector$Connection.run(SocketConnector.java:228)
at org.mortbay.jetty.security.SslSocketConnector$SslConnection.run(SslSocketConnector.java:636)
at org.mortbay.thread.QueuedThreadPool$PoolThread.run(QueuedThreadPool.java:520)
__________________
Home Network: https://karylstein.com/technology.html
Reply With Quote
  #389  
Old 04-11-2016, 02:40 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,799
Quote:
Originally Posted by KarylFStein View Post
I'm getting the below error when bringing up the favorites manager. I'm not sure when this started. I'm running webserver 2.4.3 and Sage 9.0.4.224.

Code:
java.lang.ClassCastException: sage.Person cannot be cast to java.lang.String 
at net.sf.sageplugins.sageutils.SageApi.StringApi(SageApi.java:112)
at net.sf.sageplugins.webserver.Favorite.getPerson(Favorite.java:392)
at net.sf.sageplugins.webserver.Favorite.printFavoriteTableCell(Favorite.java:770)
at net.sf.sageplugins.webserver.FavoritesServlet.doServletGet(FavoritesServlet.java:89)
at net.sf.sageplugins.webserver.SageServlet.doGet(SageServlet.java:102)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:707)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(ServletHolder.java:502)
at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(ServletHandler.java:389)
at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle(SecurityHandler.java:216) 
at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(SessionHandler.java:181) 
at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(ContextHandler.java:765) 
at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebAppContext.java:417) 
at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection.handle(ContextHandlerCollection.java:230)
at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle(HandlerCollection.java:114)
at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152) 
at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.handle(RewriteHandler.java:230)
at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152) 
at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:326)
at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:534)
at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.headerComplete(HttpConnection.java:864)
at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser.java:539)
at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpParser.java:212)
at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:404)
at org.mortbay.jetty.bio.SocketConnector$Connection.run(SocketConnector.java:228)
at org.mortbay.jetty.security.SslSocketConnector$SslConnection.run(SslSocketConnector.java:636)
at org.mortbay.thread.QueuedThreadPool$PoolThread.run(QueuedThreadPool.java:520)
That was reported here.
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=62984
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #390  
Old 04-11-2016, 04:49 PM
KarylFStein KarylFStein is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Apr 2006
Location: Westland, Michigan, USA
Posts: 999
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Ah, yes, that's it. I built the JAR from the latest code and it's working now, thanks.
__________________
Home Network: https://karylstein.com/technology.html
Reply With Quote
  #391  
Old 04-11-2016, 07:13 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 362
That was also fixed in this plugin, but it's in the version attached to a previous post. Since I have seen reports of that version working, I'll submit it to the plugin repository shortly. (It had other changes that just that fix, since that particular problem was reverted in the Sage core code.)

Last edited by skiingwiz; 04-11-2016 at 07:15 PM.
Reply With Quote
  #392  
Old 06-20-2016, 09:18 AM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
I wish I knew when this started but I noticed that I'm no longer getting the yellow portion of the "Video Disk Space" bar showing the amount of space that will be used by upcoming recordings.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #393  
Old 06-21-2016, 08:09 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 362
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post
I wish I knew when this started but I noticed that I'm no longer getting the yellow portion of the "Video Disk Space" bar showing the amount of space that will be used by upcoming recordings.
Hmm... I am seeing this too (just never noticed until now). I'll see if I can track down what's going on there.
Reply With Quote
  #394  
Old 06-21-2016, 08:56 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 362
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post
I wish I knew when this started but I noticed that I'm no longer getting the yellow portion of the "Video Disk Space" bar showing the amount of space that will be used by upcoming recordings.
As it turns out, in my case, I shouldn't be seeing a yellow bar. The way the code works (since before I took over) is that if the space needed by the upcoming recordings is less than 1% of the total disk space for recordings, then no yellow bar will be shown. In my case, I have 36GB coming up and 8TB of total space which is 0.45%.

Is it the same situation for you? I know I have many fewer recordings in the summer.
Reply With Quote
  #395  
Old 06-21-2016, 10:44 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Quote:
Originally Posted by skiingwiz View Post
As it turns out, in my case, I shouldn't be seeing a yellow bar. The way the code works (since before I took over) is that if the space needed by the upcoming recordings is less than 1% of the total disk space for recordings, then no yellow bar will be shown. In my case, I have 36GB coming up and 8TB of total space which is 0.45%.

Is it the same situation for you? I know I have many fewer recordings in the summer.
Ok, that explains it then. Come to think of it I probably haven't seen it there much after we got rid of cable tv. Most of our recordings come from OTA but cable was significant. I calculated it up today and the next 48hrs was like 0.3%.

Thank you for looking at it.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #396  
Old 06-28-2016, 09:20 PM
phareous phareous is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Charlotte, NC
Posts: 235
How would I go about installing this new web ui version into my sage v9 installation?

I've gone over the thread and don't see anything
Reply With Quote
  #397  
Old 06-29-2016, 08:59 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 362
Quote:
Originally Posted by phareous View Post
How would I go about installing this new web ui version into my sage v9 installation?

I've gone over the thread and don't see anything
You need the file attached to this post. That needs to be in your sage installation, named SageTVPluginsDev.xml, in the SageTV/SageTV folder.
Reply With Quote
  #398  
Old 10-03-2016, 01:26 AM
Doubletop's Avatar
Doubletop Doubletop is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2005
Location: New Zealand
Posts: 126
I'm going to copy this post from Neils thread to here as it seems to be the best palce for it

Quote:
Hopefully somebody is still monitoring this. I've just installed Jetty 2.3.0.14 and re-installed SageTV web interface 3.1

I go to localserver:8080/ and /sage/, /sage/Home/, /bmt/ etc every page I get then Jetty server

Code:
HTTP ERROR: 404

 Problem accessing /sage/. Reason: 
    NOT_FOUND Powered by Jetty://
Unfortuately all the old wiki pages have gone and haven't moved to the sourceforge wiki. With years of posts on the various threads it unclear where to start. BTW Sage TV 7.1.9.256

I have also downloaded nielm_websrv_jetty_2_25.zip in an attempt toget the xmlimporter working again. But again no instructions as the wiki has gone.

Any clues anybody please?

Pete
A full restart was proposed i've done that and no change.

I've uninstalled BMT, Jetty, Sage_ex API, Sagetv Web, Phoenix, Groovy tools and licence server (in the order of depenedncies and then re-installed BMT which bought back everything else I then re-install sagetv webserver. - The same result.

I've removed the Neilm_webserver.jar from JARS. - The same result

Renamed nielm_sagewebserver folder under jetty, rather than remove it, and restarted - The same result (and the folder reappeared)

Logging has been set to Verbose but although the log files in the Jetty/logs directory are created but they are empty

The web pages are there and the server seems to be running but there is no connection to the pages. Where is that defined?


Please where do I go from here?

Pete

Last edited by Doubletop; 10-03-2016 at 01:28 AM.
Reply With Quote
  #399  
Old 10-03-2016, 03:17 AM
Doubletop's Avatar
Doubletop Doubletop is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2005
Location: New Zealand
Posts: 126
A bit more on this, the sagetvmsgs.log

Code:
pri=3;type=10200;time=1475389801288;msg=Unable to download/update the phoenix views... Phoenix may not work correctly.;end=1475475069155;rep=13;Vseverity=3;
pri=0;type=0;time=0;
............ {many lines of the same}
pri=0;type=0;time=0;
pri=0;type=0;time=0;Vmessage=Unable to download/update the phoenix views... Phoenix may not work correctly.;Vcode=10200;
pri=3;type=10200;time=1475389815907;msg=Error in VFS File: .\\userdata\\Phoenix\\cache\\vfs-cached.xml\; null;end=1475475069186;rep=8;Vseverity=3;
pri=0;type=0;time=0;
............ {many lines of the same}
pri=0;type=0;time=0;
pri=0;type=0;time=0;Vmessage=Error in VFS File: .\\userdata\\Phoenix\\cache\\vfs-cached.xml\; null;Vcode=10200;
pri=2;type=1205;time=1475477068565;msg=The Plugin "SageTV Web Interface" is missing the file it installed of "C:\\Program Files\\SageTV\\SageTV\\JARs\\nielm_sagewebserver.jar". If youre having issues with this plugin you should uninstall it and then install it again to correct the problem.;VFilename=C:\\Program Files\\SageTV\\SageTV\\JARs\\nielm_sagewebserver.jar;VPluginName=SageTV Web Interface;
pri=3;type=10200;time=1475477160448;msg=Unable to download/update the phoenix views... Phoenix may not work correctly.;end=1475483089105;rep=9;Vseverity=3;
pri=0;type=0;time=0;
............ {many lines of the same}
pri=0;type=0;time=0;
pri=0;type=0;time=0;Vcode=10200;Vmessage=Unable to download/update the phoenix views... Phoenix may not work correctly.;
pri=3;type=10200;time=1475477173039;msg=Error in VFS File: .\\userdata\\Phoenix\\cache\\vfs-cached.xml\; null;end=1475483089133;rep=6;Vseverity=3;
pri=0;type=0;time=0;
............ {many lines of the same}
pri=0;type=0;time=0;
pri=0;type=0;time=0;Vcode=10200;Vmessage=Error in VFS File: .\\userdata\\Phoenix\\cache\\vfs-cached.xml\; null;
Something is clearly missing from the install. How do I rectify this please? The refernces to the old Neilm webserver must be incorrect.

Pete

Last edited by Doubletop; 10-03-2016 at 03:20 AM.
Reply With Quote
  #400  
Old 10-03-2016, 05:48 AM
phareous phareous is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Charlotte, NC
Posts: 235
I had an issue and i finally reinstalled sage from scratch and jetty started working again
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: SageTV Web Interface V2 for Jetty jreichen SageTV Customizations 256 02-09-2014 08:05 AM
Plugin: Mobile Web Interface 1.2 jreichen SageTV Customizations 281 06-17-2011 02:20 PM
Plugin: Sage Web Lite (SWL) Slugger SageTV Customizations 28 04-23-2009 01:32 PM
Web Plugin RSS feed question matt91 SageTV Customizations 1 07-28-2006 11:24 AM
error message with web server plugin edgley SageTV Customizations 3 01-15-2006 11:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.