SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2007, 11:42 AM
wbarber69's Avatar
wbarber69 wbarber69 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Hammond, La.
Posts: 512
Send a message via ICQ to wbarber69 Send a message via AIM to wbarber69 Send a message via MSN to wbarber69 Send a message via Yahoo to wbarber69
Channel logos very small

I recently reinstalled everything from scratch after installing all channel logos I notice that in the guide they are very very tiny for some reason, and it has nothing to do with the logos size because that comes through very clear every where else

See
Attached Images
File Type: jpg tiny logo.JPG (115.3 KB, 267 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2007, 11:52 AM
technazz's Avatar
technazz technazz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hamilton, ON, CA
Posts: 490
Quote:
Originally Posted by wbarber69 View Post
I recently reinstalled everything from scratch after installing all channel logos I notice that in the guide they are very very tiny for some reason, and it has nothing to do with the logos size because that comes through very clear every where else

See
Are you using SageMC? If so this was posted in the SageMC thread already.

Technazz
__________________
SageTV V9.xx 2 x HD300's, 2 x Nvidia Shields Running Mini Client
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2007, 02:35 AM
brewston brewston is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2006
Location: Surrey
Posts: 719
I've got the same problem. I folllowed (what I thought) were the directions in the main thread ie download 6.3.3 from the download site instead of following the link in Flachbar's sig but have the same results

Tim
__________________
Tecra M5, 2 x HD200, 2 x HD300
2 x PCTV 290e
Win 7, Sage 7.1.9, Phoenix 2 STV
Stephane's XMLTV Importer, Digiguide,
Reply With Quote
  #4  
Old 06-05-2007, 03:49 AM
JUC's Avatar
JUC JUC is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Location: Vermont, USA
Posts: 1,399
try redownloading the updated 6.3.3 again. He didn't change the link in his post for a while and I was having the same issues. All the links are updated now though.
Juc
__________________
Server: Athlon 2000XP; 1GB Kingston Ram; 250GB Seagate; 160GB Seagate; 160GB Western Digital; Lite-on DVD player; Hauppauge Rosyln; Hauppauge PVR-150; ATI AIW 7500; Actisys 200L; running stock v5 .stv


Client: MVP Extender running SageMC
Reply With Quote
  #5  
Old 06-06-2007, 09:39 PM
wbarber69's Avatar
wbarber69 wbarber69 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Hammond, La.
Posts: 512
Send a message via ICQ to wbarber69 Send a message via AIM to wbarber69 Send a message via MSN to wbarber69 Send a message via Yahoo to wbarber69
ok
Reply With Quote
  #6  
Old 06-07-2007, 03:14 AM
brewston brewston is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2006
Location: Surrey
Posts: 719
I re-downloaded 6.3.3 from the download page last night and saw the same issue(*). Its not really a biggie though, I'll just wait for the next revision

* - Just to elaborate, I stopped the GUI, unzip'ed to my SageTV directory and restarted the GUI. Nothing more


Tim
__________________
Tecra M5, 2 x HD200, 2 x HD300
2 x PCTV 290e
Win 7, Sage 7.1.9, Phoenix 2 STV
Stephane's XMLTV Importer, Digiguide,
Reply With Quote
  #7  
Old 06-07-2007, 03:41 AM
JUC's Avatar
JUC JUC is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Location: Vermont, USA
Posts: 1,399
Not sure if this would matter in this instance but you should make a habit of stopping the sagetv service if you don't already. Not just the GUI. Worth a shot.
Juc
__________________
Server: Athlon 2000XP; 1GB Kingston Ram; 250GB Seagate; 160GB Seagate; 160GB Western Digital; Lite-on DVD player; Hauppauge Rosyln; Hauppauge PVR-150; ATI AIW 7500; Actisys 200L; running stock v5 .stv


Client: MVP Extender running SageMC
Reply With Quote
  #8  
Old 06-07-2007, 04:32 AM
brewston brewston is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2006
Location: Surrey
Posts: 719
I'll give it a go tonight and report back - thanks for the idea

Tim
__________________
Tecra M5, 2 x HD200, 2 x HD300
2 x PCTV 290e
Win 7, Sage 7.1.9, Phoenix 2 STV
Stephane's XMLTV Importer, Digiguide,
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Higher Resolution Channel Logos remmy925 SageTV Customizations 100 01-10-2009 09:53 PM
channel guide and logos KyleSS SageTV Software 1 10-30-2006 12:11 AM
Channel Logo's? Steve52 SageTV Software 15 08-16-2006 08:01 PM
StephaneM's XMLTV importer Question gerberdude SageTV EPG Service 11 07-31-2006 06:50 PM
Recording Disabled Channel tahoebob SageTV Software 0 11-03-2005 02:14 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.