SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2004, 06:52 AM
ericr ericr is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 18
Client to Server address prompt?

How to I set the name or ip address on the client so that it wont prompt me when it starts up?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2004, 07:03 AM
fidget's Avatar
fidget fidget is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2003
Location: Cedar Rapids, Iowa, USA
Posts: 1,185
Re: Client to Server address prompt?

Quote:
Originally posted by ericr
How to I set the name or ip address on the client so that it wont prompt me when it starts up?
The change should being made permanent. You can manually change your .properties file to read:

autoconnect_server_hostname=hostname
Reply With Quote
  #3  
Old 02-25-2004, 10:02 AM
SprDtyF350 SprDtyF350 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2004
Location: Southern Maryland
Posts: 436
You need to edit the SageClient.properties file on your client machine.

Find the line "autoconnect_server_hostname=" and put your Sage servers IP address in after the equal sign.

Randy
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.