SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Mac Edition

Notices

SageTV Mac Edition Discussion related to the SageTV Media Center for Mac edition. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Mac edition should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2009, 12:05 AM
soccernbiznass soccernbiznass is offline
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: North Carolina, USA
Posts: 1
What is the name of the server or IP address for trial?

I am trying out sage 6 with my hauppauge myTV.PVR for Mac.

I just downloaded it for the trial and I cant even connect to the server.
I first downloaded the regular sagetv download. The first on the list for mac downloads.
I opened it and the initialization screen was all that showed up. Nothing more and it didnt go away.

I then thought I might need the client. So removed the other installation and then installed both of them.

When I run the the client it asks me for a server name or IP address. How am I supposed to know what to write in?

Please help. I have been spending hours trying to find a software for my old Hauppauge myTV.PVR for mac. Because Hauppage foolishly wont update their software for leopard.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2009, 05:01 AM
Djc208's Avatar
Djc208 Djc208 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Feb 2007
Location: SE Virginia
Posts: 674
You need the SageTV Media Center software. The client is designed to let another computer on the same network connect to the media center software and access your Sage content. The server it's looking for is another computer on your network running SageTV Media Center.

Not sure why you had problems installing the SageTV software the first time but you were on the right track. Search the forums for install issues on Mac and worst case submit a trouble ticket.
__________________
Server: Core 2 Duo E4200 2 GB RAM, nVidia 6200LE, 480 GB in pool, 500GB WHS backup drive, 1x750 GB & 1x1TB Sage drives, Hauppage HVR-1600, HD PVR, Windows Home Server SP2
Media center: 46" Samsung DLP, HD-100 extender.
Gaming: Intel Core2 Duo E7300, 4GB RAM, ATI HD3870, Intel X-25M G2 80GB SSD, 200 & 120 GB HDD, 23" Dell LCD, Windows 7 Home Premium.
Laptop: HP dm3z, AMD (1.6 GHz) 4 GB RAM, 60 GB OCZ SSD, AMD HD3200 graphics, 13.3" widescreen LCD, Windows 7 x64/Sage placeshifter.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PS trial: can connect to one server... fabiotv SageTV Placeshifter 5 12-29-2008 11:31 AM
Media MVP/Server Address Ronno6 SageTV Media Extender 0 06-23-2008 05:12 PM
How to enter "server address" w/my dyndns info? IVB SageTV Placeshifter 15 12-16-2007 06:35 PM
"Unable to connect to the SageTV server at the specified address" -- Help, please... morpheus SageTV Software 7 07-08-2005 09:28 PM
Client to Server address prompt? ericr SageTV Beta Test Software 2 02-25-2004 10:02 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.