SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Sage My Movies

Notices

Sage My Movies This forums is for discussing the user-created Sage My Movies for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-09-2011, 04:28 AM
rhinoman's Avatar
rhinoman rhinoman is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2010
Location: UK
Posts: 78
Sage My Movies wont install to extender

I did have this working on my old install so I'm sure my methods are about ok but maybe I'm missing something?

I recently changed my sage install to a dedicated win7 64 server and installed sage mymovies which works fine on the server. Gone to my HD300 extender and appears to install ok but won't enable saying that a dependency is missing, try uninstalling and reinstalling. Done this few times with a few reboots here and there for good measure but it still refuses to work. Any ideas?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2011, 04:05 PM
SomeWhatLost's Avatar
SomeWhatLost SomeWhatLost is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2009
Location: earth
Posts: 531
I don't think I needed to install it on the extenders... pretty sure it was already there... I just had to go to options and enable it or something...

you sure you didn't just break something by installing/uninstalling it at the extender?
__________________
NOTE: As one wise professional something once stated, I am ignorant & childish, with a mindset comparable to 9/11 troofers and wackjob conspiracy theorists. so don't take anything I say as advice...
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2011, 11:10 AM
jdamore jdamore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hillsborough, NJ
Posts: 292
I had the same issue..

Didn't work: Install via HD200. It would not enable.

Heres what I did to get it working:
I uninstalled it via hd200.
Installed it with the server.
After it reset the gui, I rebooted the PC.
On the server I turned it on and tested it.

On the extender it now worked.

I don't know what actually fixed it.. maybe the reboot?

Oh, just a thought but, did you install the MM manager at the time you installed the sageMM Plugin without rebooting.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2011, 01:33 PM
rhinoman's Avatar
rhinoman rhinoman is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2010
Location: UK
Posts: 78
Tried this a few more times over the last few weeks, uninstalled, rebooted, reinstalled rebooted. Works perfectly from the server but will not enable from the extender, still says a dependency is missing. I've been through the list of dependencies and the sql one wasn't there so installed that separately but it still won't enable on the extender.

Very frustrated now. It worked perfectly when I had my sage server on my whs but won't on this separate win7 x64 sage server.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-23-2011, 03:40 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by rhinoman View Post
Tried this a few more times over the last few weeks, uninstalled, rebooted, reinstalled rebooted. Works perfectly from the server but will not enable from the extender, still says a dependency is missing. I've been through the list of dependencies and the sql one wasn't there so installed that separately but it still won't enable on the extender.

Very frustrated now. It worked perfectly when I had my sage server on my whs but won't on this separate win7 x64 sage server.
Trace logs??
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
movies wont play Hyrules Sage My Movies 11 08-25-2010 06:59 PM
Extender wont play my HD PVR Files. killervette SageTV Beta Test Software 8 08-31-2008 04:15 PM
Sage TV recordings wont play twistedsymphony SageTV Software 5 12-27-2007 09:53 AM
SAGE 5.0 wont see my PVR 250 Traveller Hardware Support 1 05-28-2006 10:49 PM
Sage client wont install timpreza SageTV Software 3 06-18-2004 11:41 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.