SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-05-2010, 06:15 PM
gabrielcab gabrielcab is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 287
WinTV-HVR-2250 IR for setup box

Hello, how can i make work the IR blaster from my WinTV-HVR-2250?, i have it working with MCE but with Sage i cannot manage to enable it to change channels for my setup box. thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2010, 06:12 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Install the IR software that comes with the IR blaster before installing Sage. And then make sure the default box is checked in Sage to use it when you install Sage. ALso reference the Sage manual that is installed with the program.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2010, 09:33 AM
Tiki's Avatar
Tiki Tiki is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southwest Florida, USA
Posts: 1,993
IIRC, I think there was a setting in the Hauppauge configuration software where you told it whether you were using it with Windows MCE or something else. I'm not sure if this applied to the blaster, the IR receiver, or both. But, if you set it to MCE, it won't work for anything but MCE.
__________________
Server: Ryzen 2400G with integrated graphics, ASRock X470 Taichi Motherboard, HDMI output to Vizio 1080p LCD, Win10-64Bit (Professional), 16GB RAM
Capture Devices (7 tuners): Colossus (x1), HDHR Prime (x2)
,USBUIRT (multi-zone)
Source:
Comcast/Xfinity X1 Cable
Primary Client: Server Other Clients: (1) HD200, (1) HD300
Retired Equipment: MediaMVP, PVR150 (x2), PVR150MCE,
HDHR, HVR-2250, HD-PVR
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hauppauge WinTV-HVR-2250 setup/install issue: Analog tuners not capturing CC text taylork Hardware Support 8 09-29-2010 07:23 PM
WinTV-HVR-2250 with HD DirecTV oldprogrammer Hardware Support 4 04-06-2009 01:10 PM
Hauppauge WinTV-HVR-2250 John.Kelly Hardware Support 7 12-23-2008 05:08 PM
WinTV-HVR-2250 IR Blaster ktriebol Hardware Support 2 11-07-2008 03:32 PM
WinTV-HVR-2250, Antenna, & Satellite Box ktriebol Hardware Support 11 11-05-2008 07:08 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.