SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 05-22-2020, 12:43 PM
Len_Lekx Len_Lekx is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2019
Location: Toronto, Canada
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by trk2 View Post
Hadn't realized there was a plugin available - have to do more research next time...
Reply With Quote
  #22  
Old 05-22-2020, 06:01 PM
davidk21770 davidk21770 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2006
Location: Maryland
Posts: 486
Quote:
Originally Posted by KeithAbbott View Post
There is also a plugin called "Import/Export Channel Lineup" that you might find useful.
Be very wary of this plugin. When it works, it's great. But the 2 times it has failed, I had to restore from backup and use the file in a text editor to see what to enable.
__________________
HDHomeRun x2
Cable Box via Hauppauge HD PVR and USB-UIRT
2 SageTV's HD300

Intel Core 2 Quad Q9650 @4025 MHz, 8G G.Skill Performance
DFI Lanparty DK X48-T2RS Plus; SilverStone Decathlon DA1000 (died - back to an ancient enermax)
eVGA 7900 GT KO RoHS -- Zalman VP900CU Cooling
Synology NAS 22TB
Reply With Quote
  #23  
Old 05-23-2020, 09:57 PM
jpwegas jpwegas is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2007
Posts: 436
Quote:
Originally Posted by davidk21770 View Post
Be very wary of this plugin. When it works, it's great. But the 2 times it has failed, I had to restore from backup and use the file in a text editor to see what to enable.
Agree, similar happened to me.
Reply With Quote
  #24  
Old 05-24-2020, 11:37 AM
jptheripper jptheripper is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 952
Wishlist:

Better multi-sub support. Many files now contain dozens of subs . Sagetv cant handle these and i have to strip them out constantly.

play h265/10bit on HDxxx using transcoder (i can upgrade server, cant upgrade clients)

or

a new extender device, dedicated. Anything. Something?
__________________
Gigabyte GA-MA770-DS3/4gb DDR2/AMD Phenom 955 3.2ghz Quad Core
Windows 7 64bit Home Premium
Hauppauge 1600/1850/2250/colossus/2650(CableCard 2 tuner)
8tb RAID5 storage/media/other &3tb RAID5 backup storage on a HighPoint RocketRaid 2680
1tb 3 disk Recording Pool
all in a beautiful Antec 1200
SageMyMovies/Comskip/PlayON/SageDCT/SRE
HD100/HD300 extenders
Reply With Quote
  #25  
Old 06-06-2020, 08:58 AM
alfi33 alfi33 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 305
Has anybody taken over updating the Docker container for stuckless?
__________________
Server: SageTV v9 on unRAID Docker; i5-2400; 16GB RAM; 9TB storage array; SiliconDust HDHR3
Client: Windows10; Intel Core2Duo; 4GB RAM; NVIDIA GeForce GT 1030
Client: NVIDIA ShieldTV
Client: Fire TV Stick 4K
Reply With Quote
  #26  
Old 06-06-2020, 09:27 AM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,898
That's a very good question. My understanding is that the docker upgrades to the latest version every time it restarts. I have not consciously upgraded the docker, or anything else, in the last year or more and I am on version 9.2.2.268. I don't know if that sort of an update happens automatically or if someone has to take some action.

p.s. My Dockers all shut down and restart once a week to allow a backup that is done by an unRAID plugin.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #27  
Old 06-06-2020, 09:44 AM
EnterNoEscape's Avatar
EnterNoEscape EnterNoEscape is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 2,597
No one needs to take action. The script just grabs the newest version on BinTray.
__________________
SageTV v9 Server: ASRock Z97 Extreme4, Intel i7-4790K @ 4.4Ghz, 32GB RAM, 6x 3TB 7200rpm HD, 2x 5TB 7200rpm HD, 2x 6TB 7200rpm HD, 4x 256GB SSD, 4x 500GB SSD, unRAID Pro 6.7.2 (Dual Parity + SSD Cache).
Capture: 1x Ceton InfiniTV 4 (ClearQAM), 2x Ceton InfiniTV 6, 1x BM1000-HDMI, 1x BM3500-HDMI.

Clients: 1x HD300 (Living Room), 1x HD200 (Master Bedroom).
Software: OpenDCT :: WMC Live TV Tuner :: Schedules Direct EPG
Reply With Quote
  #28  
Old 06-06-2020, 08:07 PM
alfi33 alfi33 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 305
Ah, of course. That makes sense. Thanks.
__________________
Server: SageTV v9 on unRAID Docker; i5-2400; 16GB RAM; 9TB storage array; SiliconDust HDHR3
Client: Windows10; Intel Core2Duo; 4GB RAM; NVIDIA GeForce GT 1030
Client: NVIDIA ShieldTV
Client: Fire TV Stick 4K
Reply With Quote
  #29  
Old 06-06-2020, 11:36 PM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 306
changes with new 9.2 version for Linux users?

Hi,

Just happened to notice an update after having to troubleshoot a channel relocation in my OTA area. Is there any noticeable changes for us Linux users?
It would be nice if there was a more permanent fix for the font issues, esp for us that use Android clients. Thanx for the Update. I wish I knew how to code so I could add more help to the project maintenance. I am crossing my fingers & toes it can live on more than a few more years. Not looking forward to it's demise, but I suppose that will be inevitable as the broadcasters make more changes to a total streamers reality. In Canada, we have already started to see the start of that with their belated introduction of streaming apps for Android via Amazon firesticks etc.

Galaxysurfer
Reply With Quote
  #30  
Old 06-13-2020, 10:32 PM
jptheripper jptheripper is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 952
i would love a Disable Tuner (without deleting or deleting lineup), just a temporary "dont use". Even a priority -99 or something to never use tuner, for example if a device is temporarily unavilable
__________________
Gigabyte GA-MA770-DS3/4gb DDR2/AMD Phenom 955 3.2ghz Quad Core
Windows 7 64bit Home Premium
Hauppauge 1600/1850/2250/colossus/2650(CableCard 2 tuner)
8tb RAID5 storage/media/other &3tb RAID5 backup storage on a HighPoint RocketRaid 2680
1tb 3 disk Recording Pool
all in a beautiful Antec 1200
SageMyMovies/Comskip/PlayON/SageDCT/SRE
HD100/HD300 extenders
Reply With Quote
  #31  
Old 06-15-2020, 03:27 PM
phelme's Avatar
phelme phelme is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,050
Quote:
Originally Posted by jptheripper View Post
i would love a Disable Tuner (without deleting or deleting lineup), just a temporary "dont use". Even a priority -99 or something to never use tuner, for example if a device is temporarily unavilable
yeah, I'd use that.

gees, I see I'm still on 9.2.0. Obviously I'm afraid I'll break something if I upgrade.

What exactly was "fixed" with DirecTVSerialControl?
Reply With Quote
  #32  
Old 06-15-2020, 05:03 PM
wnjj wnjj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,290
Quote:
Originally Posted by phelme View Post
yeah, I'd use that.

gees, I see I'm still on 9.2.0. Obviously I'm afraid I'll break something if I upgrade.

What exactly was "fixed" with DirecTVSerialControl?
It got broken with 9.2.

https://github.com/google/sagetv/pull/417
https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=66130

If you happen to be using it with 9.2, it make be luck as there was a pointer size mismatch in 9.2.
__________________
Windows Installer
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BMT 4.9.21 Released stuckless Batch Metadata Tools 4 07-06-2011 10:25 PM
314 Is released stuckless Phoenix 11 06-18-2011 10:13 AM
BMT 4.9.8 Released (No Fixes) stuckless Batch Metadata Tools 6 01-28-2011 11:53 AM
SageTV V5.0.4 Released Narflex SageTV Software 30 06-25-2006 03:14 PM
SageTV 5.0.2 Released Narflex SageTV Software 37 05-25-2006 02:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.