SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > The SageTV Community

Notices

The SageTV Community Here's the place to discuss what's worth recording, HTPC deals at retail stores, events happening outside of your home theater, and pretty much anything else you'd like. (No For-Sale posts)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-05-2013, 05:56 AM
rgroves rgroves is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 133
HDHR Prime - 3 tuner $99 @ Woot - TODAY

http://www.woot.com/offers/silicondu...prime-3-tuners
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2013, 07:44 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,088
Thanks just ordered one when I get it I will be able to finally Retire SageTV.... Too many copy once channels Sage is no longer keeping up.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-05-2013, 08:19 AM
valnar valnar is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,235
Send a message via ICQ to valnar
Exclamation Silicondust Prime on W00t

http://www.woot.com/offers/silicondu...prime-3-tuners
__________________
Server: ASUS Q87M-E, Intel i5-4590S, 8GB RAM, DR-400-6 RM case, 2x Addonics Disk Array 3SA, 9TB disk, 2x HDHomeRun, HD-PVR 1212, Win8.1-64bit, Sage 9
Client 1: HD300 on Panasonic Plasma TC-P50ST60
Client 2: HD300 on Vizio 40"
Others: Sage Client & Placeshifter
Reply With Quote
  #4  
Old 11-05-2013, 09:07 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Just bought one for $82 on eBay...
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #5  
Old 11-05-2013, 01:08 PM
rickw rickw is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Spring Hill, TN
Posts: 108
This is tempting because I just lost an old internal Hauppauge tuner recently died dropping me down to two tuners.

I've never had an HDHR before...

Can Sage + HDR Prime record Clear QAM channels without a CableCard?

Thanks,
Rick...
Reply With Quote
  #6  
Old 11-05-2013, 01:14 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,088
Quote:
Originally Posted by rickw View Post
This is tempting because I just lost an old internal Hauppauge tuner recently died dropping me down to two tuners.

I've never had an HDHR before...

Can Sage + HDR Prime record Clear QAM channels without a CableCard?

Thanks,
Rick...
It can but in my case I cannot as all QAM channels are encrypted.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-05-2013, 01:19 PM
Tiki's Avatar
Tiki Tiki is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southwest Florida, USA
Posts: 1,836
Just ordered one too! Great timing - I just got a letter from Comcast that the last few remaining clear QAM channels are going away in my area December 5.

I hate shelling out more $$ to Comcrap, but at least the cable cards are cheap ($1.99/mo), compared to their set top boxes.

Unfortunately, I can't get any OTA channels with a small indoor antenna. I may experiment with an attic or roof-mount antenna, otherwise my old HDHR and HVR-2250 tuners are about to become paperweights.
__________________
Server: Athlon II X4 630 CPU, Gigabyte MA770T-UD3P (AM3) Motherboard, VisionTek Radeon HD4670 PCIe w/ Component output to 50" CRT Rear-Projection HDTV (Mitsubishi), Win7-64Bit (Home Premium), 4GB RAM
Capture Devices (8 tuners): Colossus (x1), HD-PVR (x1), HDHR Prime (x2)
,USBUIRT (multi-zone)
Source:
Comcast Cable
Primary Client: Server Other Clients: (1) HD200, (1) HD300
Retired Equipment: MediaMVP, PVR150 (x2), PVR150MCE,
HDHR, HVR-2250
Reply With Quote
  #8  
Old 11-05-2013, 01:39 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,088
Quote:
Originally Posted by Tiki View Post
Just ordered one too! Great timing - I just got a letter from Comcast that the last few remaining clear QAM channels are going away in my area December 5.

I hate shelling out more $$ to Comcrap, but at least the cable cards are cheap ($1.99/mo), compared to their set top boxes.

Unfortunately, I can't get any OTA channels with a small indoor antenna. I may experiment with an attic or roof-mount antenna, otherwise my old HDHR and HVR-2250 tuners are about to become paperweights.
These are the prices in my area.

Cable Card (first card in device) $0.00
Cable Card (second card in same device) $1.50
Customer-owned Video Equipment Crdit $2.50
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-05-2013, 02:22 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by rickw View Post
This is tempting because I just lost an old internal Hauppauge tuner recently died dropping me down to two tuners.

I've never had an HDHR before...

Can Sage + HDR Prime record Clear QAM channels without a CableCard?

Thanks,
Rick...
Yes, the HDHR Prime can record ClearQAM channels (if you have any). It cannot, however, record ATSC OTA broadcasts like the regular HDHR Dual can.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #10  
Old 11-06-2013, 06:42 PM
davenlr davenlr is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 149
Sold out... as usual I miss out having to work on the road all day
__________________
Sage 7 on Win8.1 i7 6TB server, 1 gig network, HD Homerun
Reply With Quote
  #11  
Old 11-06-2013, 10:26 PM
farscapesg1 farscapesg1 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 202
Love having two of these, even if only one has a cablecard. Until Comcast decides to encrypt all the QAM in my area, 3 cablecard and 3 QAM tuners covers all our needs.

Besides, in our area they want to charge for the additional cablecard (even though it is in another device) plus an additional digital outlet fee Nickle and diming all the way.....
Reply With Quote
  #12  
Old 11-08-2013, 07:45 PM
jhkoenig's Avatar
jhkoenig jhkoenig is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pleasanton, CA
Posts: 108
Mine arrived today from Woot! Can't wait, because my first HDHR Prime works great but our household can't exist on only three tuners. First world problems, yes.
Reply With Quote
  #13  
Old 11-18-2013, 08:56 AM
BobbyDing's Avatar
BobbyDing BobbyDing is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2009
Location: Central-West Florida
Posts: 467
$100 at Newegg Today

$99.99 at Newegg today

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16815345006
__________________
Athlon II Quad Core 3Ghz, 8GB Ram. 12GB Storage. 3 (x4) HDHR for OTA Across 2 Cities, HD200, 2x HD300.
Reply With Quote
  #14  
Old 11-18-2013, 11:47 PM
FriscoJohn FriscoJohn is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2010
Location: San Francisco
Posts: 160
Great find!

I just got one. Thanks for the find!
Reply With Quote
  #15  
Old 11-19-2013, 01:36 PM
7up 7up is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 176
It would seem pretty clear SD is clearing out inventory, does this mean a 4 tuner model is about to be released?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDHR Dying - Is HDHR Prime any differnt for OTA other then 3rd tuner personalt Hardware Support 2 11-19-2012 03:50 PM
WOOT.com: HDHomeRun Prime 3 Tuner $129.99 + $5 shipping mayamaniac The SageTV Community 4 07-11-2012 06:15 PM
Woot: Dual HDHomeRun $69.99 today valnar The SageTV Community 6 05-13-2012 07:11 PM
WOOT.com: HDHomeRun Prime Tuner $149.99 + $5 shipping mayamaniac The SageTV Community 6 04-29-2012 09:49 PM
HDHomeRun 2 tuner $90 today only woot.com gmijackso The SageTV Community 6 08-01-2010 06:10 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.