SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Batch Metadata Tools

Notices

Batch Metadata Tools This forums is for discussing the user-created Batch Metadata Tools for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2020, 07:00 PM
t4runnr t4runnr is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Ann Arbor, MI
Posts: 50
Unable to get metadata

Anyone else having issues with getting metadata for TV shows? This has been an issue for me in the last couple days.

When I search for metadata manually, BMT finds the series I'm looking for but then is unable to fetch the info.

This only happens with TV and not movies.

I'm using SageTV V9.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2020, 07:21 AM
jt4242 jt4242 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 164
Yes, I'm having the same problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2020, 09:23 AM
dstanley's Avatar
dstanley dstanley is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: LaHave, Nova Scotia, Canada
Posts: 280
On January 9th TheTVDB.com made changes to it's system:
API Update: Removing legacy SSL support

I wonder if this is the problem with BMT and it would require an update?

https://forums.thetvdb.com/viewtopic.php?f=3&t=61687
__________________
SERVER: Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz - UnRaid Server 6.8.0/DVB LibreELEC with Docker stuckless-sagetv-server-java9 MOTHERBOARD: ASRock-Z77 Extreme4 / 32GB RAM CACHE DRIVE: SSD 1TB ARRAY: 24TB/7 DRIVES PARITY: 8TB
EXTERNAL DEVICES: 4x HD-PVR's Firewire Channel Changing
TUNERS:NO LONGER RECORDING LIVETV
CLIENTS: 2xHD300 2xHD200 SONY ANDROIDTV MINI-CLIENT
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2020, 07:08 PM
jt4242 jt4242 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 164
That looks like the problem - I wonder if it can be fixed.........I really miss the feature.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-26-2020, 02:23 PM
jptheripper jptheripper is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 936
mine is only failing on certain shows, for example westworld.
__________________
Gigabyte GA-MA770-DS3/4gb DDR2/AMD Phenom 955 3.2ghz Quad Core
Windows 7 64bit Home Premium
Hauppauge 1600/1850/2250/colossus/2650(CableCard 2 tuner)
8tb RAID5 storage/media/other &3tb RAID5 backup storage on a HighPoint RocketRaid 2680
1tb 3 disk Recording Pool
all in a beautiful Antec 1200
SageMyMovies/Comskip/PlayON/SageDCT/SRE
HD100/HD300 extenders
Reply With Quote
  #6  
Old 01-26-2020, 03:44 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
Quote:
Originally Posted by dstanley View Post
On January 9th TheTVDB.com made changes to it's system:
API Update: Removing legacy SSL support

I wonder if this is the problem with BMT and it would require an update?
I'm pretty sure they only removed SSLv3. If your using Java 1.8 then it wont be the cause of the issue as by default it uses TLSv1.2

John
Reply With Quote
  #7  
Old 01-29-2020, 10:29 AM
graywolf's Avatar
graywolf graywolf is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2009
Location: NC
Posts: 1,220
Same issues here but 95% sure Iím at Java 1.8.
Will double check this weekend
Reply With Quote
  #8  
Old 01-29-2020, 12:51 PM
t4runnr t4runnr is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Ann Arbor, MI
Posts: 50
I confirm I'm at 1.8+.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"unable to get metadata" araomd Batch Metadata Tools 24 06-21-2013 08:26 AM
Unable to Get Metadata -- tvdb instafails aedgington Batch Metadata Tools 2 08-20-2012 10:05 AM
TV: "60 Minutes" (1968) - tvtbdb.com = Unable to get Metadata mkanet Batch Metadata Tools 11 12-19-2010 03:42 PM
"Unable to get Metadata" sdsean Batch Metadata Tools 19 10-22-2010 09:35 PM
Unable to play files with large metadata in SageTV7 Peter_h Batch Metadata Tools 16 07-09-2010 07:25 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.