SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2008, 12:42 AM
Dreameriz Dreameriz is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2008
Location: Utah>USA>Earth>Milkyway
Posts: 121
Usb-urit using convert box

OK i have looked and seen some talk about it my question comes down before i buy a usb-urit is can it control the convert box i know my harmony remote thinks its a sat box but still controls it but i have a happ. 350 and my machine right now is kind of older and i dont want to make the jump just yet to update everything they way i want to when i do so wondering if that would work

as well my other ? is i have to converter box but only one hap. 350 card i know i can Add an additional audio/video input cable but i want to know if i can use that and a tv in at the same time to recored 2 shows at a time.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2008, 09:23 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
Are you talking one of the new Digital TV converter boxes? IMO a much, much better way to go is to get an ATSC tuner for your PC, then you don't have to deal with converter boxes at all. The HD Homerun is an awesome tuner, and I've heard good things about the Hauppauge HVR-1250.

But to answer your actual question, yes the UIRT should be able to control a digital converter box.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-26-2008, 09:04 PM
Dreameriz Dreameriz is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2008
Location: Utah>USA>Earth>Milkyway
Posts: 121
yea i like both those options but right now i dont want to spend the money on hd homer. i plan on getting 2 of those plus 2 happ. 2250 when i go all out but just for right now i wanted to use the convert box that are new i got for free
lol i am cheap
Reply With Quote
  #4  
Old 12-26-2008, 11:33 PM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
I think an HVR1250 is about the same cost as a USB-UIRT.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-27-2008, 11:54 AM
Dreameriz Dreameriz is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2008
Location: Utah>USA>Earth>Milkyway
Posts: 121
lol thanks though right now that is my main issue i am using a older board right now that does not take pci e and that is in the upgrade after i am don with another project when i can do all that but i am still wondering if u can use the 350 to use to record 2 show at one time one using the coxail cable input and the other one using the a/v input
Reply With Quote
  #6  
Old 12-27-2008, 12:38 PM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
Quote:
Originally Posted by Dreameriz View Post
lol thanks though right now that is my main issue i am using a older board right now that does not take pci e and that is in the upgrade after i am don with another project when i can do all that
There are PCI options too.

Quote:
but i am still wondering if u can use the 350 to use to record 2 show at one time one using the coxail cable input and the other one using the a/v input
No you can't.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP Mediasmart, WHS, Sage and USB tuners hjalmar Hardware Support 2 10-18-2008 12:37 AM
Box ID AACC General Discussion 0 01-20-2008 02:31 PM
Cable Box Problems mccosco Hardware Support 3 07-08-2007 08:51 PM
Sagetv confused about changing channels through tuner or cable box vmadahar Hardware Support 7 07-10-2006 12:14 AM
HDTV card and Cable Box. broderp Hardware Support 6 03-02-2006 10:02 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.