SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2012, 12:18 PM
ericscottf's Avatar
ericscottf ericscottf is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2009
Location: ny
Posts: 357
HD200s don't like to boot up..

Hi all

Frequently, when starting up my HD200s from being unplugged, they don't like to work properly. They'll take a long time booting up, then once connected, when I try to play some video, i get a playback exception error and a black screen. No amount of rebooting works.

what i find works best is to boot into standalone mode, then choose the server from the list of servers.

weird or common? Easy fix?

thanks!
__________________
Sage Server(7): Win7SP1 32bit Quad core 2.6ghz 4gb ram (~3.2ish)
1TB RAID 10 Promise TX4310, 1TB external USB
2x HD PVR (1.05.301 whql working flawlessly) <-Verizon FIOS HD QIP7100 2 cable box controlled by USB-UIRT 2 zones
1x HDHR (dual tuner) <- Verizon wire
3x HD200 wired latest beta fw
Gig-E wired network
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2012, 12:57 PM
MattHelm MattHelm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 1,207
That's not normal from what I know. The only time I have issues, is when I've reset the server, and then it's just a slight delay finding the server again.

Do you have the latest firmware???
__________________
Server #1= AMD A10-5800, 8G RAM, F2A85-M PRO, 12TB, HDHomerun Prime, HDHR, Colossus (Playback - HD-200)
Server #2= AMD X2 3800+, 2G RAM, M2NPV-VM, 2TB, 3x HDHR OTA (Playback - HD-200)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Are your HD200s crashing? ericscottf SageTV Media Extender 12 03-07-2010 09:03 AM
E4 channel and HD200s michaeldjcox SageTV United Kingdom 3 02-10-2010 06:54 AM
Cold Boot / Warm Boot spook SageTV Media Extender 1 12-15-2009 10:21 AM
HD200s no auto log-in MrVining SageTV HD Theater - Media Player 11 09-29-2009 10:46 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.