SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Github Development

Notices

SageTV Github Development Discussion related to SageTV Open Source Development. Use this forum for development topics about the Open Source versions of SageTV, hosted on Github.

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-28-2019, 04:20 PM
guho guho is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 144
9.2.1 LiveTV/timeshifting problem & plays fine after recording ends

x-posting as this may be more appropriate section:
I have R5000HDs connected to my SageTV x64 9.2.1 and for some channels I have the problem that I cannot watch them while recording but can watch once the recording is completed. The recordings are .ts files mpeg2.

In the log it says:
Sun 4/28 10:51:02.949 [PooledThread@2dfcc3e2] Using internal format detector first for: N:\SageTV\MysteriesattheMuseum-S17E12-TerrorOnTheTracksTheApeAndTheChildandBodyInTheBog-92411310-0.ts
Sun 4/28 10:51:02.964 [PooledThread@2dfcc3e2] AV Format:Ret:-1 Program:0 Duration:714d6ab80 Format:AV-INF|f=MPEG2-TS;br=8384000;[bf=vid;f=MPEG2-Video;fps=29.970030;fpsn=30000;fpsd=1001;ar=1.777778;arn=16;ard=9;w=1920;h=1080;lace=1;cs=yuv420p;main=yes;tag=1c85;pid=7301;index=0;];[bf=aud;f=AC3;sr=48000;ch=6;br=384000;tag=1c86;pid=7302;index=2;];(0:50:41.438'400.0)
Sun 4/28 10:51:02.964 [PooledThread@2dfcc3e2] Not find a valid channelRet:-1 Program:0 Duration:714d6ab80 Format:AV-INF|f=MPEG2-TS;br=8384000;[bf=vid;f=MPEG2-Video;fps=29.970030;fpsn=30000;fpsd=1001;ar=1.777778;arn=16;ard=9;w=1920;h=1080;lace=1;cs=yuv420p;main=yes;tag=1c85;pid=7301;index=0;];[bf=aud;f=AC3;sr=48000;ch=6;br=384000;tag=1c86;pid=7302;index=2;];


i.e. it tries to detect the format using internal and external fmt detectors. It tells me it cannot find valid channel "Not find a valid channel" entry which also shows the correct format of 1080i with ac3 sound and even finds the pid 7302 so why does it not play that channel it detects?

Does it make a difference if I were to use the Sage Demux ? Any troubleshooting help greatly appreciated.

PS: After seeing a black "no signal" screen associated with the above log messages for the remaining duration of the recording it instantly started playing once the recording terminated. Why is there such different treatment in the software between watching finished recordings and watching live/timeshifted?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LiveTV/timeshifting problem & plays fine after recording ends guho SageTV Software 0 04-28-2019 08:54 AM
HD200 No Video, Sage plays fine frostykev SageTV Media Extender 3 02-01-2013 07:46 PM
SageTV Stutters on x.264 / Plays fine in WMP Classic RickWakeman SageTV Software 20 09-11-2009 09:13 AM
SD plays just fine HD doesnt recoil SageTV Software 3 07-24-2009 05:17 PM
How To Disable PVR-LiveTV TimeShifting (HDD Constant Recording) EyeCandy SageTV Software 11 08-16-2008 02:58 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.